Φ İsYaN_HeR_YeRDe Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Emre Aydın - Son Defa Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Asigim bir kuluna Olecegim yoluna Dermanim sensin tanrim Merhamet eyle bana Senden son dilegim Yaz onu anlima O benim kaderim olsun Yuzum onunla guler Zindan oldu geceler Cektigim bu cileler senin elinle biter Bilirsin halimi Anlarsin derdimi O benim kaderim olsun Alıntı
Φ Humpty Dumpty Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Candan Erçetin Mühim Değil.. Ne yaptım biliyor musun Daha çok şarkı söyledim Sigaraya yeniden başladım Alışveriş yaptım gereksiz Ne yaptım biliyor musun Bol bol seyahat ettim Hatta yalnızlık çektim Pişman oldum, kimseye söylemedim Yani sustum genelde Bazende gülümsedim nazikçe Dinlemediğim belli olmasın diye Bitti buraya kadarmış dedim Unuttum bile dedim Avuttum kendimi sözde Ama yinede akıyor gözyaşlarım Islatıyor yastığımı Seni özlediğim gecelerde Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 düş sokağı sakinleri hoşşçakal dünya en son 6-7 sene önce dinlemiştim gece dinlemiştim ve korkmuştum rüyamda kıyamet kopmuştu sabah rüyamı anneme anlatım annemde bidaha dinlemeyim diye kasetimi kırmıştı şimdi dinledim mutlu oldum he Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Bir ihtimal daha varrrrr o da ölmek mi dersin, söyle canım ne dersinnnn.... Alıntı
Φ İsYaN_HeR_YeRDe Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Feridun Düzağaç - beni bırakma Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2010 Dar zamanimda geldin hep bana Nefesimi tikayip durdun Dar zamanimda kostun hep bana Allak bullak edip durdun Dar zamanimda yoktun ki yanimda Cok yalnizdim dar zamanimda Ben seni degil seni sevmeyi Ben seni degil seni ozlemeyi sevdim Gunduz bekledim gece bekledim Derdime hic dert eklemedim Uyandim bekledim yumdum bekledim Gelmeni degil sevdami bekledim Alıntı
Φ İsYaN_HeR_YeRDe Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2010 Demir demirkan Aşktan öte düşen yaprağa sor Var mı aşktan öte? Nemli saçlarına nefes nefesine şu çırılçıplak kıvrılan beline sor Var mı aşktan öte varsa sen söyle.. Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2010 Bengu - Sirada sen varsin Butun civilerimi tek tek sokecegim Hayatima yeniden yon verecegim Butun dikenlerimi kesecegim Sirada sen varsin Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Yaşar Özel-Seni ne çok sevdiğimi... Alıntı
Φ sevgi-bjk Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 ferhat göçer- bunları boşver Alıntı
Φ adildr Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 cesaretin var mı aşka Alıntı
Φ Archetype Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 demet - arnavut kaldırımı Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2011 Evet mi Hayir mi soyle bana nedir senin cevabin beklemek istemem ne olacak bilinmez ki yarin gelmezsin sevmezsin sen herseyi benden mi beklersin soyle nasil sevgi bu yoksa buna sen askmi dersin Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2011 Evlerinin onuuu Mersin Mersin Ah sular icmem gadinim dersin dersin Mevlam seniii bana versin Al hanceri gadinim vur ben oleyim Ah gapinizda bidane gul ben olayim Haydeeeeennn garii Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Feridun duzagac-alev alev Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Direniyorum acilarina yine dunya!.. Yalanmis asklarinda Inadina yasiyorum ama... sorma..!! Kiyamet ortasinda.......... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Admin Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-813-su-an-hangi-sarkiyi-dinliyorsunuz-her-an-durdurulabilir-ve-ne-dinlediginiz-sorulabilir/ Alıntı
Φ Zsa Zsa Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2011 Candan Erçetin-Sitem Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2011 Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2011 Pitbull- Rain Over Me ft. Marc Anthony Alıntı
Φ mimoza Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2011 Phil Collins-Another Day in Paradise Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.