Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 tuğba özerk------>>>>> acı hatıralaR............. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Bütün şarkıları bırakıp kendimi dinlemek istiyorum. Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Leman Sam- Aşkımdan Vazgeçme yeterki sen üzülme kendine dert etme varsın uzasın yollar sen aşkımdan vazgeçme Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 metin yılmaz------>>>>intifada.................... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 C. Aguilera : Save me from myself Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You uff uf Alıntı
Φ By_Demokrat Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Feridun Düzağaç - YeniKöy Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 MOĞOLLAR-Bi Şey Yapmalı! Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 sıla ---dön demeyi valla unuttum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Bring me to life - Evanescence Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Ahmet Kaya...Korkarım! Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Sutu Seven Kamyoncu Tem'e Si tu savais combien je t'aime Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Türk müziği camiyasında -Turist Ömer- şarkısından yani benim şarkımdan sonra yazılmış en güzel şarkıyı dinliyorum. Ölüyorum bu şarkıya be, her dinleyişimde yerlerdeyim gülmekten. İsmayil: İsmayil bir tuhaf adamdır. Üç kuruş için hesap sorandır. Uyanık geçinir amma yalandır. Tüm malvarlığı cebinde olandır. Liseyi 6 senede bitirmiş. Cin gibi çocuk bizim İsmayil. Neden bu kadar acele etmiş. Aklını seveyim lan İsmayil lan İsmayil lan İsmayil lan İsmayil lan İsmayil... İs-ma-yil Sek sek sekerek İsmayil. Rastik çekerek İsmayil. Adresim aynı İsmayil. Posta kodum da ayni yavrum İsmayil. Kel başa şimşir tarak. Bu ayakları artık bırak. Ne işin var ki isporyum da Yanında bir kız sarımtırak. Ayranın yok içmeye Atla gidersin ceşmeye. Bu ne perhiz, what's this? Aman ismail, can touch this! Hafif psikopattır kendileri Buna enayilik de dahil. Kızma amcası daha çok cahil İsmayil İsmayil odalarda ışıksızım. Peşindeyim İsmayil. İsmayil Tut ki karnım acıktı kedimi yedim? ah .. ben deli ismail, sen benden deli. Kırdiğın potlar beni aştı. Bak yalnızsın herkes kaçtı. İsmayil de buna şaştı Aklını seveyim lan İsmayil. Lan İsmayil atlı mısın? Yavrum bağdatlı mısın? Herkes zeka yaşını sorar Lan sen bu kadar tatlı mısın? Ulan İsmayil ulan İsmayil ulan İsmayil ulan İsmayil... İs-ma-yil. İsmayil Sıra sıra siniler İsmayil hasta olan iniler İsmayil kel kafandan sen suçlusun İsmayil miyav dedi Minik fare kükredi İsmayil iki gözüm iki iki musluk. Oynatmama az kaldı İsmayil nerde? La fa, la sol İsmayil İsmayil balli lokma tatlım benim. İsmayil sensiz cennet bile sürgün sayılır. Seninki dupeduz vurgun sayılır İsmayil İsmayil sen kocaman bir çılgınsın. Çılgın çocuk iso. İsmayil önemli şahsiyetim benim. İsmayil felsefe yapma. İsmayil tut-i mucize-i guyem Ben ne desem laf degil İsmayil tutti frutti seyrediyorum Göremiyorum biraz eğil İsmayil beni anlamadın ya, ben ona yanıyorum. İsmayil mutfakta biri mi var ? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 seyduna türküleri------>>>>>ömür göz.............. Alıntı
Φ Devilry Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Kan, Ter İçinde Uykularından Uyanıyorsan Eğer, Hergece.. Yanlızlık Sevgili Gibi Boyluboyunca Uzanıyorsa, Koynuma.. Olur Olmaz Yere Islanıyorsa Kipriklerin Artık, Herşeye.. Anneni Daha Sık Anımsıyorsan Hatta, Anlıyorsan.. Kalbini Bir Mektup Gibi Buruşturup Fırlatılmış, Kendini Kimsesiz ve Erken Unutulmuş Hissediyorsan, İçimdeki Çocuğa Sarıl Sana İnsanı Anlatır..... Eller Günahkar! Diller Günahkar! Bir Çağ Yangını Bu Bütün, Dünya Günahkar! Masum Değiliz HİÇBİRİMİZ!.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Nurettin Rençber...Ciran Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Grup Yorum... Karanlıklar içinden Şafakla gel günle gel Kan ve barut içinden Dirençle gel kinle gel Gel gülüm gel Gel ki geceler çatlasın Gel ki Şafaklar tutuşsun Bizim olsun alınterimiz Bizim olsun emeğimiz Yağmur sele dönende Derelerden taşta gel Biz kavgaya girende Sevdalara düşte gel Gel gülüm gel Doluşunca alanlar Şehirde gel kırda gel Haykırınca zindanlar Zincirleri kırda ge Gel gülüm gel süper bir şarkı Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Fazla damardan bir sarki degilmi mavi soyle light birseyler dinlesen daha iyi olmazmi hem ruh sagligi icin hemde forum ortami icin mesela benim gibi Kibariye - Tepeciklimi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 HAYDAR HAYDAR Ben melanet hırkasını kendim giydim eğnime Ar u namus şişesini taşa çaldım kime ne Ah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne Gah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi Gah inerim yeryüzüne seyreder alem beni Ah Haydar Haydar seyreder alem beni Gah giderim medreseye hu çekerim Hak için Gah giderim meyhaneye dem çekerim aşk için Ah Haydar Haydar dem çekerim aşk için Sofular haram demişler bu aşkın şarabına Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne Ah Haydar Haydar dem günah benim kime ne Nesimi’ye sormuşlar yarin ile hoş musun Hoş olayım olmayayım oyar benim kime ne Ah Haydar Haydar oyar benim kime ne Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Fazla damardan bir sarki degilmi mavi soyle light birseyler dinlesen daha iyi olmazmi hem ruh sagligi icin hemde forum ortami icin mesela benim gibi Kibariye - Tepeciklimi poytakalı soydum basucuma kodum ben bi yayan uydum duma duma dum...liğt mi Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 Katty Perry- I kissed a girl Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Zeki Muren-- Gonul Penceresinden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.