Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 17 yıl aa neden ön yargı kötü bişeydir ama dinlemeden kestirip atma Erkin Koray - Senden Başka
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 17 yıl Yazar Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme Aşk denilen tek hece bilmezdim ne Sonra sen geldin içime doğru beni benden ettin Senden başka artık düşemem aşka O melek yüzün benim güler yüzün Şimdi geçmişim hüzün sensiz yaşanmış herbir gün Senden başka artık düşemem aşka
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 17 yıl cimcimem bu şarkı sana gelsin anladın sen Yaz asktan da sicak, gönüllerde tuzak, biliyorsun Yolladim oltayi sapladim sen de geliyorsun Bir de üstüne istemeden asik oldum diyorsun Hadi gel sevgilim olanlar olsun bu gece Ben bir ask perisi, tutmayin beni yaz gecesi Bilmem yok sebebi, yakiyor beni ask atesi Ben bir yaz delisi, öldürür beni her gecesi Gelmez yok gerisi, unutur seni bu yaz delisi Hiç yaz olmasa içindeki bu ask yanar mi söyle Sariyor heyecan yok olur mu bedendeki tövbe Degisir her yazin sarkisi her sene ayri telde Tutamam kendimi olacak olsun bu gece
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 17 yıl Ben bugun yarin bagina girdim Ay benim canim bir hosum bugun Tomurcuk gullerede ellerim surgun Bayginim canim topladim bugun Kara gozunde cok sey okudum Ozanim bugun sairim bugun Bunca omrumu bosa gecirdim sorma be canim pismanim bugun Asigim sevda colunden gectim Keremim bugun ferhatim bugun Kendimden gectigimde askina dustum Dokunma canim hastayim bugun Kara gozunde cok sey okudum Ozanim bugun sairim bugun Bunca omrumu bosa gecirdim sorma be canim pismanim bugun kubat
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 17 yıl Batsın bu dünya,bitsin bu dünyaaaaaa benden özellikle y.günaya gitsin
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 17 yıl ablam sayesınde tum mp3 arsıvım yok oldu.yanlıs surucuye format cekınce boyle oldu aslında kendı 5 yıllık emegıde gıttı.tum yaptıgı bılgısayar programları unıversıteden aldıgı ders notlerı fılan gıttı hepsı o yuzden bırsey dınleyemıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.