Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ama çok romantik bir parça bu frozenim çatal karam çingenem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 dimek romantik geldi sensende bu beklenirdi zati egzocum kaşıkkaram romanım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 sensende ben ben değilmiyim frozenim paskal noumam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 aman kaçırma heç bi fırsatı yane kötüruhlu gargamel Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 sana aydının şarkısını armağan ediyorum "kuşum" tamam mı frozenim komserim faysalım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 severim zati o şarkıyı sanada hedaye gelsin bilirim aydına olan hayranlığını tımammı egzocum gıcığım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bayılırım ne demesin sana bir şarkı daha "yetinmeyi bilirmisin" die frozenim duygusalıkta birincim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 yetinmeyi bilmem ve hatta deliririm ayyy gıcık bu ya.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 levent yüksel- zalim ( şarkının sözlerini ezberlemeye çalışıyorum ) Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 gülşenin yeni şarkısı kara böcükler çok tuhaf bi şarkymış Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Kolaymı ağlamadan kabullenmek herşeyi Kolaymı güçlü olmak en zor anında Kolaymı bir alışkanlık zinciri boynunda Hükmeder benliğine..istemesende.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 barış akarsu_otomobil... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gelsin Hayat Bildiği Gibi - Ceza,Sezen Aksu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Bul Getir tabip sen elleme benim yaramı beni bu dertlere salanı getir kabul etmem birgün eksik olursa benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir bir kor oldu gövünüyor özümde nam name iniliyor sazımda dünyayı verseler yoktur gözümde dili bülbül kaşı kemanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir merhamet et karşısından bıkmadan hatırını gönlünü kıhiç yıkmadan çabuk getir can bedenden çıkmadan fakirin derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir yoksulun derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Elissa Ft. Cheb Mami- Kont Fe Sertak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 b. ersoy - yarına çıkmaya senedin mi var... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gülşen yurtta aşk-cihanda aşk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Emre Altuğ - Kapış Kapış Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Metallica - fade to black Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Ne seveni ne de gideni Hepsinden vazgeçtim Aşklarım dillere düştü Sayenizde Buymuş aşk bestesi dedikleri Ne dünyayı yakarım Nede kırarım kadehleri Sevgiye inanmaz oldum Sayenizde Bıktım artık fahişe gönüllerden Ne okyanuslar kadar derin Nede gökyüzü kadar sakin Fikirler alt üst oldu sayenizde Korktum artık çarkların dönüşünden Of allahım of Neden hep zorda sana gelişim Of allahım of Ofları tekerledim sayenizde Sevgileri tükettim sayenizde Kendimi kaybettim sayenizde........ Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 direc-t tüm şarkıları sıradan geçiriyom şuan Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Ahmet KAYA<<< DÖNERSEM KAHBEYİM ÜLKÜCÜ GARDAŞ aynen öyle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 silentium--whatever the pain Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 erkin koray - senden başka kimse yok gözümde.. Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 leman sam<<<gül güzeli Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.