Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl m.gürses-hasret rüzgarları..çok damarmış cidden,jiletim nerde
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl di.. öbürü de öyleymiş,seni ömrüm boyunca yaşayacağım,diyor..
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl kım bu gozlerındekı yabancı yaralar benı yuregımden hanı sen olacaktın yalancı basımın tacı ıbrahım tatlıses yıldız tılbe
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl Sadece şarkının ismini yazıp şarkıyı harcamak istemedim.Bence herkesin dinlemesi gereken bir şarkı.Dinlerken bulutların üstündeyim sanki... Dinlemek İçin Tıkla
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl Demet Akalın - Tatil Acilen toparlanmalıyım Üstümden koca bir aşk geçti Bi kaç gün tatile çıkmalıyım Aklıma gelirsen sana yazarııım Tatile acilen tatile acilen tatile acileeen
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl Beni unutmaak için yeminleer etmişsiiiin Gözlerim gelmiş aklınaaa vazgemişsiiin Bendeeen habersiz uzak diyarlara gitmişsin Biliyor musun sevgilim umrumda bile değilsiiiin. Nan naa nananaa naa nanaaa Murat Boz - Umrumda Değilsin
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl Gitarci/Bu Eylul Aksaminda gerci temmuzdayiz ama degistirelim bu temmuz aksaminda ossun
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl Çelik-Bilirmisin Bu Şehirde Sana Aşık Biri Var.. duygusal takılıyoruz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.