Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 şebnem kısaparmak-ağlıyorsun Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Sezen Aksu- Eskiden Cok Eskiden Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 senı tatlı cadı Seni akıllı ballııı,,,,,,,,, burası şarkının orjinalinde olmayıp şahsım tarafından yeniden uyarlanmıştır Seden Gürel ablam benim Ne güzel okurdu sağol dostum yahuu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 sedelina senin için dinliyorum Beni anlamadın ya ben ona yanıyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 sosyete kızı suzan yat kollarıma uzan elalemden bize gülüm var ise rızan.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Aynaya sordular güzel miyim diye Dedi bırak yüzünü bak şu gözlere Eğer parıltı varsa yüreğin çarpıyorsa Bu dünyada senden güzel mi var Bu dünyada her şey güzel bi bak Keyfin kalmamışsa susar bu şarkılar Giyinip boyansan da renkler solar Sebebin kalmadıysa varolmak ıstırapsa Yüzünde maskeyle geçer yıllar Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var daha çocuğuz inan Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var sonuna kadar dayan Aynayı kırdılar güzel göstermiyor diye Bölündü parçalar çoğaldılar Parıltı kalmadıysa yüreğin çarpmıyorsa Dünyadan ala cehennem mi var Dünyada hala cehennem mi var .. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Nesrin emru nevruze cano Ledbi ceclo piruze Livey lati merencin cano Cejni gisti ruhuze aynur doğan nesrın.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 orhan gencebay - her günüm ganlı geçer Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 sil baştan başlamak gerek bazen herşeyi unutmak sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 içimde ölen bırı var-ahmet kaya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 ben senın olmadığın heryerde canım yeşillenırım yeterkı düş yakamdan kutupta bile güneşlenırım (sahıbı bılıyo gelır şinci) Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 ben senın olmadığın heryerde canım yeşillenırımyeterkı düş yakamdan kutupta bile güneşlenırım (sahıbı bılıyo gelır şinci) Yinemi tur atacam yaa :P atarız farketmez sabret dream şu an ne dinliyor az sonra !!!!! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Yinemi tur atacam yaa atarız farketmez sabret dream şu an ne dinliyor az sonra !!!!! bu sayede kalabalık bı repertuarın olacak,emrah1907 derız sana artık Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 onun ayri bunun ayri Derdi bitmiyor Ne yaparsan yap hic kimse Memnun olmuyor Bir ipte bin cambaz oynar Deliler akil satar Alalalal............. Yıldız Tilbe ne doğru söylemiş kim ki bu deli Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 eğer aşk buysa sevgi buysa ıstemıyorum bu şehır sensız yaşanmaz oldu dayanamıyorum-gece yolcuları Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 çağdaş benim şarkımı söylüyor,leyla Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Sanki o putmuş gibi Hayat sırf buymuş gibi Hem aç hem tokmuş gibi Hem var hem yokmuş gibi Ben ona resmen aşığım Onu benden almasınlar Bize bulaşmasınlar Arayıp sormasınlar Kıskandırıp durmasınlar Ben ona resmen aşığım Hem ilk hem sonmuş gibi En güzeli oymuş gibi Bunca yıl beklemiş gibi Beklediğime değmiş gibi Ben ona resmen... Şeytanla bir olmuş gibi "Küt!" diye gidecek gibi Her yöne sapacak Ne yap desen yapacak gibi Ben ona resmen aşığım İyi ki yapmışım! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 kendime geldim geleli dostlar olamam kimseye düşman bi şüphem yok kefenim sağlam içerim ben bu akşam sesleri duydum duyalı dostlar yola çıktım yeni baştan acelem yok hedefim sağlam içerim ben bu akşam içerim ben ben burda bu akşam sizleri gördüm göreli dostlar hemen her gün bana bayram yarınım yok sevenim sağlam içerim ben bu akşam içerim ben ben burda bu akşam duman.. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en güzel, en sıcak duygudur arkadaş. Ortak olmak her sevince, her derde, kedere Ve yürümek ömür boyu beraberce elele Olmasın hiç, o ta içten gülen gözlerde yaş Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş. Evet arkadaş kim olduğumu, ne olduğumu Nereden gelip nereye gittiğimi sen öğrettin bana Ellerimden tutup karanlıktan aydınlığa sen çıkarttın. Bana yürümeyi öğrettin yeniden elele. Ve daima ileriye Bir gün, bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile Biliyorum hiçbir zaman ayrı değil yollarımız Ve aynı yolda yürüdükçe gün gelir ellerimiz Yine dostça birleşir ayrılsak bile kopamayız. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Teffekehi nehati cano Kalimozer buvere Neveskevte mahati cano Vardeyroce sanvere aynur doğan nesrın Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 üvey zemheri gözler üvey yer gök dört duvar sağır ağır ağır düşmedim daha gecem günüm beni neden tanımadı elin kolun beni nasıl saramadı o bendeki canı henüz yoramadı ooo oooo Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Telli telli telli şu telli turna Sanma ki yaralı uçmaz bir daha Takılmış kanadı göçmen buluta Anlatır eski beni şimdiki bana Sakın çıkma patika yollara O dağlara kırlara o karlı ovaya Yenik düşüyor herşey zamana Biz büyüdük ve kirlendi dünya Telli telli telli şu telli turna Sanma ki yaralı uçmaz bir daha Takılmış kanadı göçmen buluta Döner gelir birgün konar yurduna Telli telli telli şu telli turna Ne kalmış buralı göklerden baska Ne kalır yarına bizden sonraya Herşey binip gitmiş uçurtmalara Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 yüreğimdeki tüm çiçekleri sana kopardım sana topladım güneşi odama aldım rüzgardan şarkılar yaptım bir seni söyledim birde şarkıları sana dokundum sana sana ben senden umut mutluluk umdum geceler geldi sevinçleri vurdu geceyi içime aldım gözyaşıdır yıldızlarım bir sana uzandım sonra karanlığa sana dokundum sana sana gelme dur ne olur gelme kal bana verdiğin çiçekleri yanına allll buralar soğuk siyah çirkin karanlık yani gelme seviştiğimiz gecelerde kal bize benzeme Feridun Düzağaç Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git nerde unuttuysan beni orda kal ezdirmem kendimi sana yaptım çünkü aşık oldum deme konuşma ona öyle demezler buralarda alem inansa sözüne ben inanmam beş para eder mi varlığın ki yokluğun beni acıtsın alem eğilsin önünde ben eğilmem yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git nerde unuttuysan beni orda kal ezdirmem kendimi sana sen öğrettin bana ağlamayı başıma yastık basıp hıçkırmayı alem affetse seni ben affetmem onlar gibi değilim ben adam olmadı hala benden adam kölen olsun senin ben olmam yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git nerde unuttuysan beni orda kal ezdirmem kendimi sana Emre Aydın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.