Misafir demirefe Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2010 Sadece belli bir konuda değil, tüm insan ilişkilerinde karşılıklılık ilkesi esastır. Bunun hiç kimse tarafından hiç bir zaman unutulmamasını dilerim. Karşılıklılık ilkesinin işlemediği hiç bir insan ilişkisi yürümez... Bu konuda cinsiyet ayrımı yapmak, kaburga kemiğinden yaratılan esnesin, ben aslanlar gibi topraktan yaratılmışım gibi abuk subuk dogmalarla ise bir yere varılmaz. Bugün eğer büker, esnetirsin ama yarın sana öyle bir kazık atar ki feleğini şaşırırsın... Karşılıklılık ilkesi eninde sonunda mutlaka işler. En çok neye hayret ediyorum biliyor musunuz, yapıp edip son nefesinde "hakkını helal et" denmesine. Hak son nefesinde mi aklına geldi, ben hiç acımam. Başlarım senin hakkından derim, ölüm döşeğinde olsa affetmem hakkını avucuna veririm. Çünkü öldükten sonra zaten bir şey yapamayacağım, ölürken bari yaptığı haksızlığın son anda acısını çıkarırım. Yok tanrının bile son nefeste imanı kabul etmediğini söylemiyor mu bu dogmatikler, son nefeste neyin helallığını diliyorlar yahu? Ben iyi ki böyle bir haksızlığa uğramadım, uğramış olsam uğratanın hali acınacak olur ama ben acımam o ayrı... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2011 vay bee !! inatları aşklarından daha büyükmüş. Alıntı
Φ esquiree Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2011 kesinlikle bitirir. agirdan almak lazim Alıntı
Φ ftates Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2011 aşkı bitirmi bilmem ama karşındaki insanı kesin bitirir çok inatçı olmak iyi değil aşkı değil herşeyi bitirir. bak gene duygularım inada geliyor keselim burda Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2011 İlişkilerde yaşanan tüm olumsuzluklardan %99 oranında adamlar sorumludur. Çünkü "evlenilecek, eğlenilecek" çarpık zihniyetine sahiptirler. Kendilerine güvenemez, terkedilme, aldatılma korkusuyla tir tir titrer, hafakanlar basar, güzel kızları taşıyamamaktan korkarlar. Bu korku ile gider güzel olmayan kızlarla evlenirler. Çirkinler koca bulur, güzeller ortada kalır. Bunu yaptıktan hemen sonra da gözlerini güzellere dikerler. Sorun tümüyle bu güzeli taşıyamayan, güzelden ödü patlayan adam taslakları yüzünden çıkıyor... Alıntı
Φ LaruCS Gönderi tarihi: 3 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2011 bazen bitirebilir, ama bence gercek asklar bitmez Alıntı
Φ Aykizhan Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 Ben üc sendir evliyim ve mutsuzum nedenmi cünkü esim bana karsi cok ilgisiz....... ben cok kötü hissediyorum kendimi coook pismanim... Alıntı
Φ hatun89 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2011 inatçılık dediğin nedir ki zaten inat ediyorsan ya naz yapıyosundur yada kawga etmek istiosundur aşkta... ikiside aşkı öldürür.. Alıntı
Φ pınar sudaş girgin Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2011 Karakter başka, duygu başka bir şey. Her iki taraf inatsa kesinlikle bitirir. Belli bir süreden sonra tahammül şeklini alır ve katlaılmaz gelmeye başladığı an zaten biten aşk yerine alışkanlık sürdürmüştür diye düşünüyorum ben. (pınar sudaş girgin) Alıntı
Φ entari Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 İnat, dediğim dedikçilik olduğu için, bitirirmi bilmem ama ilişkileri soğutur diye düşünüyorum... Alıntı
Φ ese* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Ölçülü olursa bitirmez.Çok uysal, ılımlı bir erkek arkadaş beni sıkar.Didişmeyi seviyorum galiba Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Ölçülü olursa bitirmez.Çok uysal, ılımlı bir erkek arkadaş beni sıkar.Didişmeyi seviyorum galiba inat; sevgiyi bitirir.. ama aşkı asla.. hoş geldin.. 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 inat sevgi bosluguna siner ; inadi kirmak icin gozunun icine bakmak lazim ... 2 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 inatcilik aslinda askin tetikleyicisi gibi de geliyo bana iyi huylu biri icin inatci olmasi cok eglenceli olur .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 inat sevgi bosluguna siner ; inadi kirmak icin gozunun icine bakmak lazim ... inatcilik aslinda askin tetikleyicisi gibi de geliyo bana iyi huylu biri icin inatci olmasi cok eglenceli olur .. en böyük dennise.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 keçinin inadı mı eşeğin inadımı he hangisi 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 keçinin inadı mı eşeğin inadımı he hangisi Cevap vermiyorum zira bu sorunun muhatabı ben değilim Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 aşkın hangi hali peki Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Çok girift bir soru -e hali, -de hali...Katı hali, sıvı hali....Meyve hali, sebze hali...Hiç bilemedim ki şimdi.. En iyisi saf hali... 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 saf olan ne olursa olsun mu yani Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Saflık, aptallık iyidir abidik Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 he şimdi iyyiim mi ben yani Alıntı
Φ bonbonomo Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 İnatçılık değildir o egoistliktir,aptallıktır,ve evet bunlar bir aşkı bitirir. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 aşk bitmez gerçekse eğer Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.