Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

işte deniz feneri


Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Güzel bir yazı...

 

Gerçekten de insanların yardım isteği körelmek üzere; çeşitli yolsuzluklar, sahte dilenmeler derken insanlar iyilik etmeye korkar oldu...

 

Bir de işi din kardeşliği zemininde yapıp da yiyenler çıkınca Müslümanların birbirine güveni kalmadı...

 

İslamcı olsun sosyalist olsun milliyetçi olsun bugün hangi kuruma kesin güvenle yardım edip, destek olup onun hak yemeden adaletle davranacağını kestiremiyorsak toplumca çok kötü bir durumdayız demektir...

 

Bu ve benzeri olaylar çok acı verici...

 

Ah ahhhh.... asıl acı aşağıda!... hele bi oku!

 

* * *

 

 

Vatikan sizinle gurur duyuyor/ Yılmaz Özdil

 

 

 

Yazmaya fırsat bulamamıştık...

 

Kısmet bugüneymiş.

 

*

 

Ermenistan maçına 500 küsur Türk seyirci gitmişti... Bunların 20 kadarı, Gürcistan üzerinden Ermenistan'a mal taşıyan kamyon şoförlerimizdi. Geldiler stadın kapısına, biletlerini aldılar, tam içeri girecekken, Türkçe, yani anladıkları dilden "hoşgeldiniz" diyen Ermeni gençlerinin konukseverliğiyle karşılaştılar. Sevindiler tabii... Çünkü Ermeni gençleri, sadece "hoşgeldiniz" demekle kalmıyor, üzerinde İngilizce ve Ermenice yazılar bulunan tişörtler dağıtıyordu. Bedava... Avanta tişörtleri alan kamyoncular, ekstra sevindiler... Giydiler hemen... Tam turnikelerden geçiyorlardı ki, "Bi dakka hemşerim, n'aapıyorsunuz siz" diyen Türk gazeteciler tarafından durduruldular... Ve, n'aaptıklarını o zaman öğrendiler... Çünkü, avanta diye kapıp giyiverdikleri tişörtlerin üzerinde, "Soykırımı Tanıyoruz" yazıyordu!

 

*

 

Cehalet işte böyle bi şeydir.

 

*

 

Gelelim Deniz Feneri'ne...

 

*

 

En çok kimin adı geçiyor?

 

Zahid "Ak"man.

 

Zekeriya "Kara"man.

 

Ak mı, kara mı, bugün yarın çıkacak ortaya... Deniz Feneri suçlu bulunursa, ne olacak? Malına-mülküne Alman devleti tarafından el konulacak... Peki, ne olacak o mal-mülk? Yani... Takkeli-takunyalı vatandaşlarımızın, Mehmetçik Vakfı dururken, "Bunlar Müslüman çocuklar" diyerek, cami avlusunda teslim ettiği paracıklar nereye gidecek?

 

Sıkı durun...

 

Kızılhaç'a!

 

*

 

Evet, Kızılhaç'a verilecek.

 

*

 

Hadi cümleten hayırlı ramazanlar...

 

 

Yılmaz Özdil / Hürriyet

  • Cevaplar 191
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Mahkeme Başkanı Müller Deniz Feneri yolsuzluğu davasında sanıklarla ilgili kararını açıkladı.

 

Karara göre, Mehmet Gürhan 5 yıl 10 ay, Mehmet Taşkan 2 yıl 9 ay, Firdevsi Ermiş ise 1 yıl 10 ay hapis cezası aldı.

Mahkeme Başkanı davaya ilişkin bir konuşma yaparak bazı noktaların altını çizdi. Almanya tarihinin en büyük dolandırıcılık olayıyla karşı karşıya olunduğunu söyledi.

 

5 yıl boyunca 20 binden fazla bağış sahibinin güvenlerinin zedelendiğini belirten Alman hakim, Almanya Deniz Feneri’nin toplam 41 milyon avro bağış topladığını söyledi. Türkiye’ye giden toplam miktarın da 17 milyon avro olduğunu kaydeden Müller, bunun 8 milyonunun Türkiye Deniz Fenerine gittiği, geri kalan kısmın çeşitli yerlerde kullanıldığını ifade etti. Amaç dışı kullanılan paradan sadece 4 milyon avronun Almanya’da kaldığını bildiren Müller yargılananların dolandırıcılıktan hüküm giydiklerini anlattı. Gerekçeli kararda olayın Türkiye boyutuna da değinen Müller, Mehmet Gürhan’ın dernekte yönetici olmasına karşın büyük orandan Türkiye’den yönlendirildiği ve karar vermede tek yetkilinin kendisi olmadığını, Türkiye’de Zekeriya Karaman’ın ön plana çıktığını vurguladı.

 

Müller, kararında sanık Mehmet Gürhan’ın, İsmail Karahan, Harun Yoldaş, Mustafa Çelik ve Zahit Akman ile geçmişte ticari ilişkileri olduğunu belirtti.

Gönderi tarihi:

İsimleri alt alta yazalım;

İzleyelim neler neler çıkacak.

  • Mehmet Gürhan
  • Mehmet Taşkan
  • Firdevsi Ermiş
  • İsmail Karahan
  • Harun Yoldaş
  • Mustafa Çelik
  • Zahit Akman

Bu insanların Türkiye'deki bağlantıları ne seviyede, neler yapılmış, neler alınmış/verilmiş, bahsedilen paralardan siyasi rant sağlanmış mı, paralar Türkiye'ye aktarıldıysa nerelere paylaştırıldı, aktarılmadıysa kimin hesabına ne kadar yattı? Bunları da artık bizim savcılarımız ve hakimlerimiz inceleyecek.

Gönderi tarihi:
Deniz Feneri suçlu bulunursa, ne olacak? Malına-mülküne Alman devleti tarafından el konulacak... Peki, ne olacak o mal-mülk? Yani... Takkeli-takunyalı vatandaşlarımızın, Mehmetçik Vakfı dururken, "Bunlar Müslüman çocuklar" diyerek, cami avlusunda teslim ettiği paracıklar nereye gidecek?

 

Sıkı durun...

 

Kızılhaç'a!

 

*

 

Evet, Kızılhaç'a verilecek.

 

 

Benim bildigim kadariyla Kizilhac yani Rotes Kreuz ama gercekten islerini iyi yapiyorlar ve guvenilir . Deniz Fenerin yardim etmedi yerlerde Rotes Kreuz gercekten' de yardim ediyorlar tabiki baska yerlere yardim etmis olsalarda.... :)

Gönderi tarihi:
Benim bildigim kadariyla Kizilhac yani Rotes Kreuz ama gercekten islerini iyi yapiyorlar ve guvenilir . Deniz Fenerin yardim etmedi yerlerde Rotes Kreuz gercekten' de yardim ediyorlar tabiki baska yerlere yardim etmis olsalarda.... :)

 

Konu Rotes Jreuz değil zaten, konu müslümanlara yardım adına para toplayıp, hiristiyanların kullanımına teslim etmek! :(

Gönderi tarihi:
Konu Rotes Jreuz değil zaten, konu müslümanlara yardım adına para toplayıp, hiristiyanların kullanımına teslim etmek! :(

 

Tabiki biliyorum konuyu takib ettim.

 

Ama yardim gelirse nerden gelirse gelsin musluman hiristiyan farketmezki . Tabiki bu sadece benim fikrim ;)

Gönderi tarihi:
konu müslümanlara yardım adına para toplayıp, hiristiyanların kullanımına teslim etmek! :(

 

 

Ama yardim gelirse nerden gelirse gelsin musluman hiristiyan farketmezki . Tabiki bu sadece benim fikrim ;)

 

 

Tarih sizleri yanıltacaktır.

 

Konu, müslümanlar adına para toplayıp,

"müslüman olduğunu iddia edenler" arasında işe yarar/sonuca varır şekilde teslim etmek adınadır.

 

Nakit olan kime kalmış, kime ne?

Gönderi tarihi:
Tabiki biliyorum konuyu takib ettim.

 

Ama yardim gelirse nerden gelirse gelsin musluman hiristiyan farketmezki . Tabiki bu sadece benim fikrim ;)

 

 

Açıkça, hangi hiristiyan ihtiyaç sahibine giden para değildir beni rahatsız eden; hiristiyan emperyalizmine ******* edilmek beni rahatsız ediyor... Aksi halde "insana hizmet, Cenab-ı Hakka hizmettir" şiari ile gerçekten ihtiyaç sahibi her kim olusa olsun yardım etmek evvela insan olarak baş görevimiz..

 

Irakta bunalıma giren(!) amerika askerlerine bu yardımların "terapi" olarak gönderildiğini düşünebiliyormusunuz?

 

* * *

 

Ben bu işlere çok kızıyorum...

 

Halk ile devletin arasını üç kuruş menfaat ve makam için açanlara lanet ediyorum...

 

Devletin bu vakif ve derbeklerle ilgili yaklaşımı tamamen akbabaların saldırmasına açık konumdadır! Bu kadar hak ve özgürlüklerle dolu oluşumlar, Türkiye gibi bir yerde bence çok büyük hatadır... Yomu devletin yardım mekanizmasını işletecek kurumları? Var! E bu ********* niye???

Gönderi tarihi:

Denız Fenerı davasının Alman savcısı Kerstın Lötz Türkıyeyı ılgılendıren sözlerı:..*Almanyadakı sanıklar asıl faıller degıl,ASIL FAILLER TÜRKIYEDE.Tüm yolsuzluklardan Türkıye Denız Fenerı Dernegı kurucularından,KANAL 7 YÖNETIM KURULU BASKANI YEKERIYA KAHRAMAN sorumludur...*

Savcı şöyle devam ettı:..*Buradakı sanıklar işin başında görülüyor.Ancak tüm yönetim ve kontrol Türkıyeden yapılıyordu.Yolsuzluktan sorumlu olanlar arasında Karamanla birlikte ZAHİT AKMAN,ISMAİL KARAHAN VE HARUN YOLDAS da var.*

 

Yandaş medyanın Deniz Fenerı davasına gösterdikleri ilgi Ergenekon senaryosunun onda biri kadar bile degil.Mideleri geniş olanlar icin bu aslında normal sayılır.Hic vermeyenlerin yanısıra aklamaya calısanlar veya iki üc satırla geciştirenlerde var.Ama bir tanesi varki insanı aglanacak halimize güldürüyor,kim bu peki?AA rumuzlu Anadolu Ajansı!

Almanya ve Türkiyede sagır sultanın bıle duydugu Denız Feneri yolsuzlugunu duymayan AA düne kadar bu davayla ilgili tek bir haber vermedi.

Anadolu ajansı durusmalara muhabir göndermiyor.Bu konuyla ilgili AA Genel Müdürü Hilmi Bengi gerekce olarak şu ilginc yanıtı verıyor:*Gecen hafta Frankfurtta muhabirimiz yoktu,Kölndeki muhabirimizde davayı izlemeyince durusmaya iliskin tek nir haber vermemisiz.*

Hic bir olayı atlamayan,agacta kalmıs kediyi,cicek acmıs agacı bile haber yapan ANADOLU AJANSI böylesine önemli bir konuya kör ve sagır kalabilmiş.

Acaba gercekten muhabir yoklugundanmı yoksa devletin ajansı oldugundanmı haber vermedi.Bu arada tepkilerden rahatsız olan AA birgün önce sansürleyerek Frankfurttan haber verebilmistir.

 

SÖZCÜ

 

 

saygılarla

Gönderi tarihi:

Zahid Akman'a soruşturma 17 Eylül 2008

 

 

Ali VARLI / BERLİN

 

 

 

 

 

DENİZ Deniz Feneri davası iddianamesinde birçok kez adı geçen RTÜK Başkanı Zahid Akman hakkında, Frankfurt Savcılığı başka bir suçtan şüpheli olduğu gerekçesiyle soruşturma başlattı.

 

Frankfurt Savcılığı RTÜK Başkanı Akman hakkında dolandırıcılık ve iflası sürüncemede bırakmak şüphesiyle başlattığı soruşturma, Der Spiegel Dergisi'nin 'Spiegel Online' adlı internet sayfasında, "Türk medyasının en yüksek kademesindeki denetçi, Alman makamların hedefinde" başlığıyla duyuruldu.

 

Erdoğan'ın yakını

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın 2003 Ağustos - 2006 Temmuz ayları arasında Offenbacher & Frankfurter Wohnungsbaugenossenschaft eG (Offenbach ve Frankfurt Konut İnşaat Kooperatifi) yönetim kurulu üyesi olduğunun Frankfurt Mahkemesi kayıtlarında geçtiğini yazan 'Spiegel Online', kooperatifin binlerce Türk yatırımcıyı dolandırdığını yazdı. Kanal 7'de 'Paranız ikiye katlanıncaya kadar keyfinize bakın, bekleyin' spotlarıyla para toplayan kooperatifin 2007 yılı Ekim ayında iflasını verdiğini hatırlatan 'Spiegel Online', Akman'ı, yakınlığı bilinen Başbakan Tayyip Erdoğan'ın RTÜK Başkanlığı'na getirdiğini duyurdu.

 

18 kişiye soruşturma

'Spiegel Online'da yer alan habere göre, Zahid Akman'ın yanı sıra 17 kişi hakkında daha soruşturma başlatıldı. Frankfurt Savcılık Sözcüsü Doris Möller-Scheu da, Akman hakkında soruşturmanın yapıldığını doğruladı. Sözcü Möller-Scheu açıklamasında Akman'ın diğer 17 kişi gibi kooperatifte dolandırıcılık ve iflası sürüncemede bırakmak suçlamalarıyla soruşturulduğunu kaydetti. Haberde, Zahid Akman'ın avukatı tarafından gönderilen açıklamada, iddiaların asılsız ve kanundışı olduğunun belirtildiği vurgulanarak, "Avukattan gönderilen açıklamaya göre, Akman 2004 yılında söz konusu kooperatife fahri üyeydi ve kendisi hiçbir toplantıya katılmadı" denildi.

Gönderi tarihi:

Çok ilginç bir şey oldu. TBMM Başkanı Köksal Toptan, Zahid Akman'ı istifaya davet etti. İlk önce ben de inanmadım ama araştırınca doğru olduğunu öğrendim.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Almanya'daki Deniz Feneri davasında adı sıkça geçen RTÜK Başkanı Zahid Akman ile ilgili olarak, "RTÜK Başkanını bizim azletme gibi bir yetkimiz yok. Herkes kendi sorumluluğunun idraki içerisinde hareket ederse süreç daha sağlıklı yürür" dedi. Toptan, "sözleriniz Akman'ın kendisinin görevden ayrılmasının daha şık olacağı anlamına mı geliyor?" şeklindeki bir soruya ise "Bizim azletme gibi bir yetkimiz yok. Seçimi yaptıktan sonra seçilmiş kişiyi azledemeyiz. Benim o cümlemin içerisinde her şey var" yanıtını verdi. (Meraklısına)

 

Bir alıntı daha;

Bakan Şahin “Dava dosyası Almanya’dan talep edilecek” demiş.

Umarız Almanlar bir kopyasını almayı ihmal etmez! Çünkü dosya burada kaybedilebilir...

Gülhan Elmas.

Gönderi tarihi:

_* Başbakan Tayyip Erdoğan,

Almanya’da 3 kişinin ceza almasıyla sonuçlanan Deniz Feneri e.V davasını yazan gazetelere yönelik "almayın" kampanyası başlatmış!.

 

_ACABA NEDEN.?

 

 

_*ABD Büyükelçiliği Siyasi Müsteşarlığı’na yeni atanan Daniel O’Grady'de, TBMM’de nabız yoklayıp, hükümet-medya tartışmasının ne zaman sona ereceğini... Erdoğan’ın medyaya yönelik tavrının nedenini sormuş...

 

_*Erdoğanda partisinin MYK toplantısında: "İftiraya uğradım, öfkemde haklıyım" açıklaması yapmış.?

 

_*AKP’li yöneticiler, "Bu tartışmaların iki tarafa da bir faydası yok. Uzun sürmez" değerlendirmesinde bulunmuşlar...

 

_NEDEN? Kİ NE?..

Gönderi tarihi:

Denız fenerı davasına Anayasa mahkemesı Haşım Kılıc baskanlıgında bakmalıdır,fırsat bu fırsat olurya belkı Haşım Kılıc demokrası geregı yıne kapatılmasın dıye oy kullanır ve Denız Fenerı aklanır. :lol:

 

saygılarla

Gönderi tarihi:
Bence Türkiye'de sürdürülecek bir Deniz Feneri davasına Anayasa Mahkememiz baksın.Gerekirse feneri kapatsın kapatamıyorsa da ceza versin...

 

MUHABBETLE...

 

Bu sözünüze balıklama atlayacak ve "dava süreci bile başlamamış" olan bir durumda kamuoyunu yönlendirmemeniz, bilgi kirliliği yaratmamanız konusunda hede hödö edecek ve "usül" konusunda ahkam kesecek bazı avukat arkadaşlarımız olacaktır. Haklıdırlar nitekim. Ancak sorarsanız bunu "yandaşlık" kisvesi ile değil, teknik ve etik olarak yaptıklarını söyleceklerdir. Belki haklıdırlar. (bekir'im, kulakların çınlamaktan beter olmuştur eminim)

 

Bize düşen bu işin peşinde olmak, farkında olmak istemeyenleri farketmeye zorlamaktır. Neticesi ise anayasal sorumlulukları çerçevesinde savcılarımız ve hakimlerimizin insifiyatindedir.

Müsterih olunuz, su akar yatağını bulur.

Gönderi tarihi:

Mevzu çok ciddi ama konu alay zeminine taşınınca komediye dönüşebiliyor görüldüğü üzere.''Kerizfeneri'' başlığı gibi.Doğruları söylediğini düstur edindiğini söyleyenler eğri duruşla doğruları da bozuyorlar.

 

MUHABBETLE...

Gönderi tarihi:
Mevzu çok ciddi ama konu alay zeminine taşınınca komediye dönüşebiliyor görüldüğü üzere.''Kerizfeneri'' başlığı gibi.Doğruları söylediğini düstur edindiğini söyleyenler eğri duruşla doğruları da bozuyorlar.

 

MUHABBETLE...

 

 

Mevzu ciddidir ve yardımlarını Hak rızası için esirgemeyen vatandaşlarımız açısından trajiktir de, hemfikiriz. Ancak konu başlığında atfedilen edebi tür, trajikomedi'dir. Halk için ciddi ve acı veren olayların komediye özgü yöntemler ile karşılaşmasından hayat bulur. Ne yalandır, ne de yanlış. Bu bir anlatım tarzıdır, ciddiyetinden hiçbirşey eksiltmez.

Ama ne zaman ki komedinin dozu kaçar ve iş hakaret-yalan-iftira-edep sınırlarını zorlar, değişir. Sizin KERİZFENERİ hakkında başkaca söylecekleriniz var ise, aynı başlık altında irdeleyelim derim. Aksi halde bu iddialarınız şahsınıza münhasır olacaktır.

Gönderi tarihi:

Hasan Cemal / 20 Eylül 2008

 

Sayın Başbakan, ne denir, Allah akıl fikir versin!

 

İyi bilin, boykot çağrısı demokrasiye darbedir

 

Galiba yine geçmişe dönüyoruz, 'eski'yi oynamaya başlıyoruz. Maalesef öyle.

Her Allah'ın günü Başbakan'lı bir yazı çıkıyor bu köşede çünkü.

N'apalım?..

Bir Başbakan bu ülkede daha hâlâ basına boykot çağrısı yapabiliyorsa, bilgisayarın başına geçip kendisini eleştirmekten başka çaremiz kalmıyor.

Ne diyelim?..

Allah akıl fikir ihsan eylesin Sayın Başbakan.

Olacak iş mi?

Başbakanlar, bu ülkede basınla, medyayla, gazeteci milletiyle çok kavga etti. Basın özgürlüğünün, ifade özgürlüğünün içine eden birçok adım atıldı siyasal iktidarlar tarafından.

Ama boykot çağrısı anımsamıyorum.

Unutmuş da olabilirim.

Ama fark etmez ki.

Bir başbakanın çıkıp, kör topal da olsa demokrasiyle yönetilen ve AB yolunda yürüyen bir ülkede, gazetelere yönelik boykot çağrısı yapması demek, basın özgürlüğünü hiçe sayması demektir.

Demokrasiyi hiçe sayması demektir.

Ve demokrasi kültürü dersinden sınıfta çakması demektir.

Yazık!

Başbakan Erdoğan'ın çevresinde hiç kimse yok mu, böylesi çağrılara demokrasilerde yer olmadığını ona söyleyecek; böylesi çağrılarla saygınlığın, eski deyişle itibarın içte ve dışta çok büyük darbe yiyeceğini kendisine anlatacak?

Boykot çağrısı yamuk bir çağrı.

Nereden baksanız öyle.

Gazetelere, gazeteci milletine kızabilirsiniz, tepki duyabilirsiniz. Kişilik haklarınız zedeleniyorsa, mahkeme yolu da açıktır.

Ancak, demokrasi kültüründen nasibini alanların tahammül gücü gelişmiştir. Tolerans çıtaları yüksektir.

Bir ülkede iktidar sahiplerinin eleştiri ve farklı görüşlere tahammül ve toleranslarının ölçüsüdür, o ülkede demokrasinin az ya da çok gelişmiş olduğunu tayin eden...

Sayın Başbakan;

Siz ne yazık ki basına boykot çağrısı ile Türkiye'nin demokrasi tarihine kendi açınızdan kötü bir sayfa eklemiş oldunuz.

Nedir bu haliniz?

Deniz Feneri mi yoksa?..

Medyanın bu tarihi dolandırıcılık olayının üzerine gitmesinden daha doğal ne olabilir ki?

Elbette iddianame de çarşaf çarşaf yayımlanacaktır. Mahkeme de kuyumcu titizliğiyle izlenecektir. Savcının, yargıcın söyledikleri manşetlere kocaman taşınacaktır.

Ergenekon'da da öyle olmuyor mu?

Üstelik daha dava açılmadan Ergenekon didik didik edilmeye başladı.

Doğru da yapıldı.

Çünkü Ergenekon olayı bu ülkede demokrasi ve hukuk devleti açısından hayatidir.

Deniz Feneri de farklı değil.

Çok büyük bir dolandırıcılık!

Yolsuzluklarla mücadele, demokrasi ve hukuk devletinin bir başka önkoşuludur. Türkiye'nin Avrupa Birliği yolunu gerçekten ciddiye alıyorsanız, yalnız Ergenekon'ları değil, Deniz Fener'lerini de aydınlığa kavuşturmak bir demokrasi görevidir.

Bu sinir niye o zaman?..

Bu telaş neden?..

Bunun yerine basın düğmeye, Deniz Feneri-Türkiye'nin üzerine gidin. Alman Mahkemesi, "İşin kökü Türkiye'de" diyor.

O zaman?..

Ne duruyorsunuz, yürüyün!

Teftiş kurullarını, denetleme kurullarını ne varsa çalıştırın. Komisyonlar kurun. Bu arada Zahid Akman'ın RTÜK'ün başından istifasını da sağlayın bir an önce...

Çok şey yapabilirsiniz.

Bunun yerine basına boykot çağrıları yapmak, çok büyük bir yanlış. Üstelik, Deniz Feneri olayına ilişkin kuşku ve soru işaretlerine de yol açan bir yanlış...

Dileriz, frene basıp yakın zamanda hatadan dönersiniz.

Yoksa gidiş iyi değil.

Gönderi tarihi:
İyi bilin, boykot çağrısı demokrasiye darbedir

 

Haaa şöyle işte, birisi çıkıp söyleyebilmeli bunları.

Efendim "e-muhtıraydı" bilmem neydi diye ortalığı yıkanlar yine kayıpsınız. Hep böyle zamanlarda yoksunuz. Bunun mertliğe ve dürüstlüğe sığacak yanı nerededir? Peki siz neredesiniz? Benim başbakanım öyle demek istemedi, böyle demek istedi. Şöyle ince adamdır, böyle ballı adamdır diyecek yok mudur aranızda?

 

Darbenin ağababası budur.

Darbeci başbakan. Üstelik Ergenekoncu. Dosyada Ağar'a rüşvet verdiği söylenen kişiden bahsediyoruz evet. Vah yazık. Susanlara daha da yazık.

Gönderi tarihi:

Demokrat partı dönemınde kapatılmyan veya ıktıdarın hışmına ugramayan tek gazete yarı resmı ıktıdar organı (YENI SAFAK ÖRNEGI) ****** SON HAVADIS gazetesıymıs.Ulus gazetesının kapısına sıkca kılıt vuruluyormus hep.Herhalde yavas yavas Türkıye o devre gerı dönmeye basladı.

Adam basbakan oldugunu unutmus dünya basın konseyıne meydan okuyor Türkıye cagdas gazetecıler kurulusuna meydan okuyor nasıl olsa arkasında bırkac tane var yeter bunlar dıyor.onlarda kım dersenız efendım Denız fenerınden sorosdan AB fonlarından nemalananlar dıyebılırım.

 

 

saygılarla

Gönderi tarihi:
Darbenin ağababası budur.

Darbeci başbakan. Üstelik Ergenekoncu. Dosyada Ağar'a rüşvet verdiği söylenen kişiden bahsediyoruz evet. Vah yazık. Susanlara daha da yazık.

 

 

"Darbe istemezükkk" diyenler, yapılan darbenin hasından haberdar değiller! Kafalara asker nakşetmiş bi kere; asla böyle bir darbe beklemiyorlar, daha da vahimi bunu DEMOKRASİ sanıyorlar... Oysa, telekulaklar, hasır altı dava dosyaları, ceza verenlere sürgünler, iddası "sav" dan ibaret olan kesinleşmeyen bir mahkemede hakimi etki altından bırakacak kadar ileri giden yazılar, fikrine karşı gelene yalan ve iftira ile susturmalar, ülkenin varlığını ve bütünlüğü yok eder dış açılımlar....

 

ABD darbe yaptı! Siz uyumaya devam edin!

Gönderi tarihi:

Halk arasında meşhur bir söz vardır;

"Allah şaşırtmasın" derler. Neden sizce? Şaşıran insan ne yapar, nelere sebep olur?

 

Farkındayız hepsinin, bir kez yoldan çıkmaya görsün insan. Artık o durumda yalanın, iftiranın, hırsızlığın, namussuzluğun, dolandırıcılığın, terbiyesizliğin, vahşetin, riyakarlığın sınırını çizebilene aşk olsun. Tahmin edebilecekleriniz, hayal gücünüz ile sınırlı.

 

Bakınız ;

Adalet Bakanı Şahin şöyle buyurmuş:

“Buna sevinilmez!”

Nedir sevinilmeyecek olan? :

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının suç işlemesi ve hüküm giymeleri.”

Hangi suçu işlemişler ve hüküm giymişler?

İnsanların en kutsal duygusu olan, yardımlaşma duygusunu istismar ederek, kötüye kullanarak, dolandırarak...

Yavuz hırsız ve evsahibi adeta.

 

 

Selefi, şimdiki Devlet Bakanı ve hükümet sözcüsü Cemil Çiçek hiç de öyle dememiş ama;

“İşlenen her suç Türkiye için lekedir, ayıptır!”

 

Bu söze ne buyuracaksınız?

 

Haklıyım değil mi? Allah şaşırtmasın demekle. Böyle acayip tezat yorumlar çıkar sonra ortaya.

Gönderi tarihi:

Deniz Feneri yolsuzlugunda parsayi götürenlerden olup Türkiyenin anayasal bir kurumunun basına Deniz Feneri derneginin hamisi tarafından oturtulan Zahid Akmana resmen ıstıfa et dayatması basladı.Büyük bir ıhtimalle bu isin sonunun kendısıne dayanacagını Aydın Doganla kavga etmekle ve ücbes yandas gazete ile bu sondan yırtamayacagını anlayan Erdogan tarafından bu dayatma mekanizması calısmaya basladı.

Meclıs Baskanı Toptan:ISTIFA ETMEK SUCU KABULLENMEK DEGİLDİR diyerek Zahıd Akmana takviye yapmaktadır.

Ne kadar zormus tahtdan düsmek ve ne kadar zormus hesap verme korkusu birde tüm Türkıyenin gözleri önünde ne mal olduklarının ortaya cıkması ve haysıyetlerının yok olması.Iktıdarda olmak gecıcı olarak belkı pembe dünyalarda yasatır.herkese yukardan baktırır ama birde o ıktıdarın bıttıgını düsünmek lazımdır kı en büyük erdemde budur zaten.

 

 

saygılarla

Gönderi tarihi:
...... ne kadar zormus hesap verme korkusu birde tüm Türkıyenin gözleri önünde ne mal olduklarının ortaya cıkması ve haysıyetlerının yok olması......

 

Asıl dokunulmazlıkları bir kaldırsınlar, bak düşen bombalara!!!

 

Onların tüm kirli işlerini kapatan bu zırh; aynı zamanda onları halka masum göstermekte... Hadi avrupa kriterine evet diyelim ve kaldıralım dokunulmazlıkları! VARSA CESARET ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.