Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 arife tarif gerekmez Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 hayal bile edemıyorum Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Cem Karaca çok severim ama bi şarkısı daha varki her dinlediğimde içim doluyor... bence artık sende herkes gibisin, bunu biliyormusun, dinlemediysen muhakkak dinle hatta ben aklıma gelmişken şimdi dinleyeceğim... merakla bekleyeceğim... ablacım ya bilmem mi o sarkıyı ayıpsın hatta mazisi bile var hatta onu sana söylerim bi gün Alıntı
Φ **BoB_MaRLeY** Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 genelde kapşongiyen hafif kambur gözleri parlak kel biri. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 kel..göbekli..burnu sivilceli.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 tarifi mümkün olsa sölerdim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 kayış gibi saçları..cüzzamlı derisi..ve pörtlek gözleriylen tam bir şaheserdir kendisi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ben yorumsuz kalıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ee dost acı söyler egzo ..alışıcaksın sende kendi yüzüne Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bakmakla görmek tabi, sen yüzeysel baktığın için yorumsuz kaldım cınım alışırım bence sende alış Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 hımm sanırım kel yani çok sinirli ya dökülmüş olabilir Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 kumral,orta boylu,ela gözlü,şirin bir kız olsa gerek,ben hep öyle düşünüyorum.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 keskın bakıslı,sıyahı calan goz rengı, saclarında bıraz sarı renk katmıs duz saclı ,yaklasık 55-60 kg arasında,sahte sus esyalarından hoslanan( bu konuda kopya cektım ) sozunun arkasında durmasını bılen.karsısındakı kısıye gercek neyse onu soyleyen yanı cekınmeyen. dert dınlemeyı seven yardımcı olmaya calısan. aranıyor...... bu kısıyı gorursenız alo polıs hattını arayınız Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 forumun en duygusalı,sıcakkanlısı,arkadaşlarını kırmaktan çekinen,aşık olmayı seven,sevgiye önem veren,uzun boylu,sevimli bursercanı... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 forumun en duygusalı,sıcakkanlısı,arkadaşlarını kırmaktan çekinen,aşık olmayı seven,sevgiye önem veren,uzun boylu,sevimli bursercanı... guzelım kımse duymasın BENIM BOYUM KISAAAA yanı 1.67 nasıl gorunuyorsa artık Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 kısaymış işte kendi sölüyor... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 abimi biliyorum ki.. çok tatlı çok.. onda öyle bir yürek var ki yüzüne yansımış Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 kesin zayiftir hemen titredigine gore slkl giyinsene kizim ` Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 esmer çikolata ten rengi diyim böle siyah uzun saçları var sanırım kahverengi gözlümü diyim bir de doğrudur umarım :D Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Immmm gördüm de şimdi nasıl hayal etsem??? Gün boyu neşe içinde pozitif elektirikle dolu oradan oraya koşturuyor ama yine gülümsemesi eksik olmuyor! Zaten bu koşuşturma sebebiyle incecik... Biraz da sarışınlık var sanki Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 bravo süper bir tarif tam doğru Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 sımdı ıstedır zaten calısıyordur.kolay gelsın artık ne dıyım... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 Hımmmmm 1.34 boyunda 23 kg da saçları yeni yeni çıkıyooo işte böyle biri diyem düşünüyom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.