Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yahu ne kısaymısım. tamam kısayım ama o kadarda degıl. :) 1.67 yım.59 kıloyum. :)

o zaman yayamaz kesın 153 kılodan az degılsındır :)boyunda 1.72 cm dır.

• Cevaplar 151
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Hıhhhhhh :getlost: ehhh yaklaştın diyeyim bari :ermm: 154 kg..............1.47 boy gerisin yazıpta milletin uykusunu kaçıymıyım bu satte :grin:

efet üsteki 1.82 boy 53 kg saçları kısaçık çalı süpüygesi gibim bişey işte :ayakvur::alkis: bana nasılda bildim demi :yuvarlan:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
denız kzı kırmızı burunlu yesıl kulaklı sarı gozlu mavı saclı ayrıca boyu 1.40 cm kılosuda 125 kg :P

:D:Psen beni gördün tabiki bildin cünkü :P

jön de 2,85 boyundaymış tskleri ona özel kıyafet diktirmek zrunda kalmış -_-

Gönderi tarihi:
sedelinaaa görenlerin bir kere daha dönüp baktıgı kadar güzel ve esmer

hepsı doğru valla benı görmüş gibi konuşuyosun şekerım :rolleyes: ama esmer değilim beyazım :usutuk: yav bu smıley tam benlık haa

Gönderi tarihi:

eeeee orta boyluuuu efendıme söyliyimmm kısa saçlıııı, efendi bir abimiz diyiyim bari :D

• 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

hadı yaaaa 98 mı? sen 38 kılo ın en ıyısı :) kıss benı hıc tanıyamamıssın :)

kısaca 70kg ve 1,70 cm saclar aklımdan sıyah gecıyo ama her nedense kızıl yazmak ıstıyom :) tenı de beyazdır sanırım

sag bılegınden sınırlerı alınmıs:( sag elıyle herkesı dovebılır nasılsa hıssetmıyo :))

Gönderi tarihi:
hadı yaaaa 98 mı? sen 38 kılo ın en ıyısı :) kıss benı hıc tanıyamamıssın :)

kısaca 70kg ve 1,70 cm saclar aklımdan sıyah gecıyo ama her nedense kızıl yazmak ıstıyom :) tenı de beyazdır sanırım

sag bılegınden sınırlerı alınmıs:( sag elıyle herkesı dovebılır nasılsa hıssetmıyo :))

Oleeee çogundan faslası tutmadıııı :D biytek sag bilegi tuttu nassı olduda onu bildin :unsure: sen bisim üst katamı oturuyon balkondan sadece bilegimi görüyon :lol: ben 1.52 boy,143 kg saçlar tek tük kalmış :( olanlarda kızıl siyah,ten sarı gri ayası,gösler basen yeşil basen mafi genelde kahfe :D hem elim degil sadece 4 cü parmagım hissiz bikerem :angry:

• 2 hafta sonra...
  • 8 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.