Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kendinize Bakınca Ne Görüyorsunuz ?

Önerilen İletiler

• Cevaplar 102
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

düşünceli bir bekleyiş.. yüzümde, pazartesi günü gelecek olanları nasıl karşılayacak oluşumun sakin telaşı..gerçi cafe amore de yer ayırttım ama..ama iştee..heyecanlıyııııım :) ....kendimde onu görüyom..

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ayna bende mükemmel bir etki yaratıyor..her aynaya baktığımda kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum..güzellik değil;sağlık,mutluluk.. aynaya bakmak yüzümde kocaman bi gülümseme oluşmasını sağlıyor. :) aynaya bakarak asla ağlayamam mesela.ağlıyorsam susarım.. bu yüzden aynalar iyi ki var ve hep olurlar umarım :D aynaya bir akrostiş yaparak bitirmek istiyorum...

Ayna ayna inan bana

Yalan dünyada bakmak istiyorum sana kana kana

Neden diye sakın sorma

Aklımı başıma getiriyorsun,seni seviyorum galiba...

(abarttım sanırım :unsure:;) )

Gönderi tarihi:
Kendime bakınca,bu görüntü bu aynanın neresinde oluşuyor diye merak ediyorum,aynanın arkasına filan bakıyorum,ya bu ayna işine bi türlü akıl erdiremiyorum...

Şekildeki gibi noktasal bir cisimden çıkan ışınlar, düzlem aynada yansıyor ve uzantılarının kesiştiği yerde görüntü oluşuyor.

Buna göre, düzlem aynada oluşan görüntü;

Zahirîdir.

Aynaya olan uzaklığı, cismin aynaya olan uzaklığına eşittir.

Boyu, cismin boyuna eşittir.

Cisme göre sağlı solludur. Sağ elimiz, görüntümüzün sol elidir.

Aynaya göre simetriktir.

Yukarıdaki şekilde cismin aynaya dik uzaklığı yoksa aynanın uzantısı alınır. K cisminin bu uzantıya göre simetriği olan K' görüntüsü bulunur.

Gönderi tarihi:

benim ne gördüğümün öneminden çok,karşımdakilerin ne gördüğü önemli, sanırım görüntü bozuk, net değil.......buda sinir bozucu olsa gerek.......

Gönderi tarihi:

Aynada ki aksinle barışmaya çalışan bir kadın görüyorum.

Çünkü ben ne olursa olsun o kadını seviyorum :sweatingbullets:

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.