Φ ayşegül Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Kendime bakınca,bu görüntü bu aynanın neresinde oluşuyor diye merak ediyorum,aynanın arkasına filan bakıyorum,ya bu ayna işine bi türlü akıl erdiremiyorum... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Valla şu an bir ahu görmekteyim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 düşünceli bir bekleyiş.. yüzümde, pazartesi günü gelecek olanları nasıl karşılayacak oluşumun sakin telaşı..gerçi cafe amore de yer ayırttım ama..ama iştee..heyecanlıyııııım ....kendimde onu görüyom.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 5 yıl önceki bir "keşke" sözcüğünün, ömrümden götürdüğü "50 yıl" ağırlığını görüyorum. Alıntı
Φ EunikE Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 ayna bende mükemmel bir etki yaratıyor..her aynaya baktığımda kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum..güzellik değil;sağlık,mutluluk.. aynaya bakmak yüzümde kocaman bi gülümseme oluşmasını sağlıyor. aynaya bakarak asla ağlayamam mesela.ağlıyorsam susarım.. bu yüzden aynalar iyi ki var ve hep olurlar umarım aynaya bir akrostiş yaparak bitirmek istiyorum... Ayna ayna inan bana Yalan dünyada bakmak istiyorum sana kana kana Neden diye sakın sorma Aklımı başıma getiriyorsun,seni seviyorum galiba... (abarttım sanırım ) Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 bakıyorum ama göremiyorum ben neyim ki ya? küçük bi çocuk koca bi adam... Alıntı
Φ eray1017 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Aynaya baktığımda yanlış yerde yanlış zamanda meydana gelmiş bir yaratık görüyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Ruh.halime.göre.bazen.kendinle.yüzleşen.bi.adan.bazende.yüzleşmekden.kaçan.biri.ibi Alıntı
Φ crn_ee Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 aptallık boyutuna ulaşmış derecede aşık bi salağı görüyorum...ne olursa olsun vazgeçemeyen.... Alıntı
Φ sophie Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Kendime bakınca,bu görüntü bu aynanın neresinde oluşuyor diye merak ediyorum,aynanın arkasına filan bakıyorum,ya bu ayna işine bi türlü akıl erdiremiyorum... Şekildeki gibi noktasal bir cisimden çıkan ışınlar, düzlem aynada yansıyor ve uzantılarının kesiştiği yerde görüntü oluşuyor. Buna göre, düzlem aynada oluşan görüntü; Zahirîdir. Aynaya olan uzaklığı, cismin aynaya olan uzaklığına eşittir. Boyu, cismin boyuna eşittir. Cisme göre sağlı solludur. Sağ elimiz, görüntümüzün sol elidir. Aynaya göre simetriktir. Yukarıdaki şekilde cismin aynaya dik uzaklığı yoksa aynanın uzantısı alınır. K cisminin bu uzantıya göre simetriği olan K' görüntüsü bulunur. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 aptallık boyutuna ulaşmış derecede aşık bi salağı görüyorum...ne olursa olsun vazgeçemeyen.... bendeeee! bendeee! Alıntı
Φ crn_ee Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 aman allahım desene aynı kaderi paylaşıyoruz=D Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 aptallık boyutuna ulaşmış derecede aşık bi salağı görüyorum...ne olursa olsun vazgeçemeyen.... yav bende öyle... Alıntı
Φ crn_ee Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 ohoo bu forumda da ne çok kaderdaş(?) varmş....hepimiz aşığız:D Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 yorgun ve uykulu bir yüz ...... :sleeping: Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 evet hepimiz yani ikimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.. ama ben hala vazgeçemiyorum.. peki ne yapalım Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 benim ne gördüğümün öneminden çok,karşımdakilerin ne gördüğü önemli, sanırım görüntü bozuk, net değil.......buda sinir bozucu olsa gerek....... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 bir zavallı.. ben sana bakınca çok güçlü bir kadın görüyorum nenem..kendine haksızlık etme... kendime gelince..görülecek bişey yok ki ..herkes gibiyim işte..sıradan.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Aynada ki aksinle barışmaya çalışan bir kadın görüyorum. Çünkü ben ne olursa olsun o kadını seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 ben sana bakınca çok güçlü bir kadın görüyorum nenem..kendine haksızlık etme... gücünü keşfetmeye çalışan biri Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 artık ne kadar yorgun olduğumu görüyorum,çok yaşamışlıktan hiçliğe geçişi ...o derin bekleyişi görüyorum Alıntı
Φ r.k.y Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Hüzün ve memnuniyetsiz bir surat.. Ama kendimi seviyorum.. (= Alıntı
Φ göksu Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 sıradan bir bayan olarak görüyorum kendimi... ama oğlum diyorki; ya anne sende diğer anneler gibi günlere gidip elişi ve dedikodu yapsan olmaz mı diyor.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.