Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl bu arada ıltıfatların ıcın tsk ederım cok nazıksın Rica ederim Ne zaman istersen toprağım
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl Varoluş (ukalamı oldum ne ) Kanımca ukala diilsin olabilidğine mazbutsun
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl kensime bakınca canı sıkılan birisi üsttekine bakınca ***** birisini
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl Kanımca ukala diilsin olabilidğine mazbutsun cokmu belli ediyorum
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 18 yıl kensime bakınca canı sıkılan birisi üsttekine bakınca ***** birisini Nie bana taş atıyon şindi Bilenler bilir nasıl biri olduğumu İçin rahat olsun
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 18 yıl cokmu belli ediyorum ya zedancım baksana bana ***** demişler Allahını seversen söle nerem ukala
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl ya zedancım baksana bana ***** demişler Allahını seversen söle nerem ukala Ya,bosver kim ne derse desin,sen kendini nasil görüyorsan öylesin.. ha sahi,sen kendini nasil görüyordun???
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl kucağında bir sokak kemancısının notalarıyla yürüyen.. uzun ve nefessiz bir yolda olan akıl..
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Ruh.halime.göre.bazen.kendinle.yüzleşen.bi.adan.bazende.yüzleşmekden.kaçan.biri.gibi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.