Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 aHHH umarım arkadaşım umarımm jamescim karamsar olmamak gerek kanımca aşk seni bulur umarım..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 evet çok hoşuma gitti tam bana göre bir yaklaşım. romantizmi severim , teklifte bence gayet romantık..insallah mutlu olurum sende insallah mutlu olursun arkadaşım.. Amin arkadaşım.... teşekkürler... senden iyisinimi bulacak kelebek....birde bu teklif geri çevirmesi imkansız.... ama adettendir sen yinede önce erkekten bekle derim.. sağoll canım benim... tamam kıss beklerim yeter ki sen iste... ama baktım inat yapıyor söylerim gider Yüreğine Sağlık Bölesine güsel fikirlerini bizle paylaştığından ötürü sadecee yüreğim...ve sadece ben... senin de yüreğine sağlık... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum herkese ii aksamlar calısmam geren bi snav var ama sizinle zaman gecirmek cok guzel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bye bye zedan ii çalışmalr.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 jamescim karamsar olmamak gerek kanımca aşk seni bulur umarım..... umarım aşkın beni bulmasını beklemek ne kadar doğru bu başka bir tartışma konusu.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 sağoll canım benim... tamam kıss beklerim yeter ki sen iste... ama baktım inat yapıyor söylerim gider kafana göre takıl.. da yuh niye diyon anlamadım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kızzz bi konu attın ortaya bi bakıyozki tartışıyozz olsun ii oldu ama fikir alışverişi yaptık bizde.... saol ne demek zeynepcim her zaman Herşey form için Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 özo tskler ama ben beddua etmek istemedim ki özür diliyorum öyle anlasıldımsa ne demek canımın içi Bunlar hoş sohbetler bu insanlardan zarar gelmes Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kafana göre takıl.. da yuh niye diyon anlamadım.. ben öyle bişey söylemedim...!! iyi oku... olay buysa...anlamı yuh değil....kanımca.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım aşkın beni bulmasını beklemek ne kadar doğru bu başka bir tartışma konusu.. hımmmm evet bu konuda haklısın tartışılır bi konu karamsarlık anlamında içini ferah tut aşk bi gün gelir seni bulur er ya da geç........ geç olsunda güç olmasın james :) veee... tam aradığın gibi olsun.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben öyle bişey söylemedim...!! iyi oku... olay buysa...anlamı yuh değil....kanımca.... beni aydınlat pliz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 anladığını anla sen...uğraşmayım ben boşuna benden böyle bir sözcüğü nasıl bekledin..hala anlamış değilim ama....! neyse hoş bir topicc buraasıı bozmak istemem ben... konuşmak da istemem bu konu üzerine...! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kankam tam senlik bi tekliff biraz ole oldu kanqa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 hımmmm evet bu konuda haklısın tartışılır bi konu karamsarlık anlamında içini ferah tut aşk bi gün gelir seni bulur er ya da geç........ geç olsunda güç olmasın james :) veee... tam aradığın gibi olsun.... çok mersi zeyynepp.. çok naziksin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 senden de bu beklenirdi Kıza ble sölede kaçır kendşnden ama..ama...nerdee nazar boncuğun.. aa pardon..bi an görmediğimi sandım.. alma herşeyi ciddiyee..kısmetinde varsa olur.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ama..ama...nerdee nazar boncuğun.. aa pardon..bi an görmediğimi sandım.. alma herşeyi ciddiyee..kısmetinde varsa olur.. Beni dşünmene sevindim Ama endişe edilcek bi durumda diilim Hayatımın Baharındayım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Beni dşünmene sevindim Ama endişe edilcek bi durumda diilim Hayatımın Baharındayım öyle diyosuun.. bayan mavi boncuk neşeliyiz..kısmet falanmı.. haa..hadi saklama bisden.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 öyle diyosuun.. bayan mavi boncuk neşeliyiz..kısmet falanmı.. haa..hadi saklama bisden.. Her kör satıcının bir alıcısı vardır diye boşa dememişler Bende kör diilim topal diilim elbet vardır bişiiler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Her kör satıcının bir alıcısı vardır diye boşa dememişler Bende kör diilim topal diilim elbet vardır bişiiler canım kısmet olduktan sonra..kör- topal ne farkeder..hem sonrasında atta geçer dörtnala üsküdarı..hee..ne dersin..gıss sen neşelisin..var..var..bişeler..hadi iyisin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 canım kısmet olduktan sonra..kör- topal ne farkeder..hem sonrasında atta geçer dörtnala üsküdarı..hee..ne dersin..gıss sen neşelisin..var..var..bişeler..hadi iyisin.. Beni tanıyanlar bilir hasta fenerliyim daha ne olsun Gaziantepi yendikk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Beni tanıyanlar bilir hasta fenerliyim daha ne olsun Gaziantepi yendikk fener dedin..ışığımı söndürdün..bilmezmisin ben hastalıklı bir galatasaraylıyım..küstüm.. gaziantebi yenmiş miş..bide real madrit i yeninde görem..konuşma benlen..böle edersen.. ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 fener dedin..ışığımı söndürdün..bilmezmisin ben hastalıklı bir galatasaraylıyım..küstüm.. gaziantebi yenmiş miş..bide real madrit i yeninde görem..konuşma benlen..böle edersen.. ... Işık varmıydı Işıklar sönüktü valla Birii lambaları söndürmüş olmalıı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 hadi bende burda bi soru sorıyım ne için evlenirdiniz?? çocuğum olsun diye evlenlerden yoksa hayatımı biri ile tamamlamak için mi ya da çok daha başka sebepler?????????? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Sana hayatımı teklif ediyorum, benimle evlenirmisin ? (hic bencil diilimdir ) Bu güzelmiş.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.