Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Geçmiş olsun ya... Bol bol ye iyi gelir... çiçeksiz gelinir mi yaa..öff... iyi ki ben varım yaa 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Geçmiş olsun ya... Bol bol ye iyi gelir... teşekkür ederiM...YSG! Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2012 Geçmiş olsun ya... Bol bol ye iyi gelir... pphuhahahahahaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Gülmeeeee.. Hem sen niye eli boş geldin, insan bi karnıbahar neyin getirmez mi? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 biri benim mesajlarımla oynamış ben dün buraya baklava resmi koyduydum sadece bugün ne göreyim gülme şeysi çıkmış anlamadım ben Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 biri benim mesajlarımla oynamış ben dün buraya baklava resmi koyduydum sadece bugün ne göreyim gülme şeysi çıkmış anlamadım ben Gönderdiğin resim bozuk veya çalışmıyordur program başka bir resimle değiştirmiştir... Gönderdiğin resmi tekrar link olarak gönder resim olarak ekleme bir görelim resim linkini... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2012 Sakın haa sakınn..Bugünden itibaren bu deftere baklava ve benzeri maddeler koymak kattiyetle yasak anlıyonuz mu yasakkkkk.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2012 yok admin abeyy bidaha göndermem zamnında gönderdik sen gittin resmi değiştirdin kırıldım darıldım gücendim alındım ben kehh hele didem aplaya bak bidaha gelirkene baklava neyim getir diyor şimdide getirmeyin yasak diyor ben baklava getirecem sende yemicen hemii sanada kırıldım gücendim sizinlen bidaha komyunuma ip bağlayıp gezintiye çıkıp oynamıcam emeklerim boşunaymış sütümü helal etmiyom size sizi doğuracağıma taş doğuraydım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2012 çok üzüldüm bak şimdi, küsmüş bu çucuk... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2012 gördünüz mü şimdide bana çocuk dedi.çocuk gibisin bi laf demeye gelmiyo hemen küsüyon.iyi bişey dedikmide şımarıyon.azıcık büyü büyüde benimlen öyle konuş.çocuksun işte çocuk çocuk çocukk demiş bana.hem suçlu hem güçlü.elinin tersiylen ikide tokat atsaydın aplaa.çocuğum ya çekinme atıver.patakla hemen. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 seni ciddiye almıyorum o kadar acınacak haldesin ki sadece gülüp geçerim.bu benim iyi halim.sen daha beni tanımamışsın.bu tutumunu devam ettirirsen sadece gülüp geçmem seni serçe parmağımla ezip geçerim.şimdilik sabrediyorum ama ayağını denk al gözüm üstünde demiş.bakiiimm, valla öyle demişş.abuuu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 kimse tutmuyo apla elinden geleni ardına koyma Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 Şöle bişey gelebülüü elimden... 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 vaayy sanada bu yakışırdı aplam=) admin abeyy sende elinden geleni ardına koyma istersen Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 vaayy sanada bu yakışırdı aplam=) admin abeyy sende elinden geleni ardına koyma istersen çok şükür tatlıya bağladık.. Admin abey'inin bahçesi varmış, sebze yetiştiriyor...YSG! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 admin abeyy beni ırgat mı yapacakmış bahçesine yani Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 admin abeyy beni ırgat mı yapacakmış bahçesine yani Hayır yaa, yetiştirdiği sebzelerden ikram eder sana da... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 edermi ki.etmez etmez.bakimm, etmiyo işte.beni zaten sevmiyomuş kargalar öyle dedi.beni hep üvey üye olarak görüyo Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2012 Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz, Fikir yürütebilirsiniz, Beni öyle böyle sanabilirsiniz; Ama emin olamazsınız! Sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız Benim gerçekte ne olduğumu değiştirmez.. Baktığım yeri söyleyebilirsiniz, Ama gördüğümü asla! Bob Marley Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2012 aplammm yemeğimi yedim dişimi fırçaladım banyomu yaptım tırnağımı kestim bulaşıklarımı yıkadım artık foruma girebilirmiyim dicem bakimm anam zaten girmişim lem.diğer balıklarda da dolaşabilirmiyim diyecektim izninlen 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2012 damat banyoların olsun.. İzin veriyorum evet.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2012 damat banyoların olsun ne demek apla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.