Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 ''Zamanı durdurabilmenin formülünü bilsem önce sana öğretirdim '' dedin ya,çoooooooooook sevindim kıskanmasın kimsecikler Bence de kıskanmasınlar,ben azıcık karete biliyorum,sen de azıcık kurbağalarla adam kovalıyormuşsun ya,tehlikeli olabiliriz,o bakımdan Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Teşekkür ederim canım,seninde geçmiş bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Heyyyyyyyyy,var mı nulen bize yan bakan çok geçmiş olsun canım,bu çorbayı ben yaptım sana geldiğinde içerin;aman soğukta çok kalma Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 amanın pek bi şefkatli insan... kıymetli şahsiyet... saygı duyulası insan birimi... akide şekeri seviyosundur sen her iddaya verım.. bi de dolapta iki gün beklemiş zeytin yağlı taze fasülye... seviyosun di mi? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Heyyyyyyyyy,var mı nulen bize yan bakan çok geçmiş olsun canım,bu çorbayı ben yaptım sana geldiğinde içerin;aman soğukta çok kalma Ay ay ay ne diyeyim ben sana Teşekkür ederim hem eline em düşünen yüreğine saglık Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 amanın pek bi şefkatli insan...kıymetli şahsiyet... saygı duyulası insan birimi... akide şekeri seviyosundur sen her iddaya verım.. bi de dolapta iki gün beklemiş zeytin yağlı taze fasülye... seviyosun di mi? Çok tatlısın utandım vallahi Offff canım taze fasülye istedi,sevmem mi Akideye de bayılırım ama dişlerim artık kesmiyor Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Sevgili Radya.............sağolasın.........herşey seninle ve sevdiklerinle olsun öncelikle saglık................ Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Sevgili Radya.............sağolasın.........herşey seninle ve sevdiklerinle olsun öncelikle saglık................ Sen de sağol Yayamazcım,bu güzel dileklerinin daha daha çogunu ben senin için diliyorum... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 ben geldim....ama sanırım kimsenın olmadığı bi zaman seçmişim seni seviyorum ablam mcx Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 ben geldim....ama sanırım kimsenın olmadığı bi zaman seçmişim seni seviyorum ablam mcx Geleceğini haber verseydin,pastanı hazırlar, beklerdim seni Canımsın, bende seni seviyorum ablacım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 selam DJ Hoşgeldin dinleyici Hadiiii yayındayım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 pasta zamanı olabilir mi yoksa yoksa DJ likten vakit yok mu ??? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 pasta zamanı olabilir mi yoksa yoksa DJ likten vakit yok mu ??? Size her zaman vakit bulurum ben,dur az bekle gelecek,hiç olmadı radyoya koyarım pastayı,bi taşla iki kuş vururum Saat 7de açıcam radyoyu oraya gel Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 radya ablama sevgıler saygılar sunarım nedenını sorma valla bende bılmıyom :D Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 radya ablama sevgıler saygılar sunarım nedenını sorma valla bende bılmıyom :D öle esiverdi mi Yeni gördüm afedersin sercan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 öle esiverdi mi Yeni gördüm afedersin sercan aynenn oyle ablam esıverdı rıca ederım onmelı degıl mantı yaparsın ödesırız Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 ya didem abla ya neden senı gordugumde aklıma KOCA bır tabak sarma gelıyor :D sen yazma dedın ama ben yazcam valla bazen oburude gelıyor aklıma ama o normal olanı yanı :D Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 ya didem abla ya neden senı gordugumde aklıma KOCA bır tabak sarma gelıyor :D sen yazma dedın ama ben yazcam valla bazen oburude gelıyor aklıma ama o normal olanı yanı :D Hatırlat hatırlata seni daha çabuk bogayım dolmalar ,mantılar demi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Güzel yürek hep saglıklı sevgi dolu ve mutlu ol............................. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey Dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek Gibi bir şey Fakat artık ümit yetmiyor bana Ben artık şarkı dinlemek değil Şarkı söylemek istiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.