Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 busercan bence sen gözükmüyorsun ama tam gözükmeye başladın bu seferde Radya gözükmemeye başlayacak ki başladı bile Ay kıyamam ben sana, üzülürmüşte Geldim geldimmmmm Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Radya bak sana ne gietirdim..artıkben bunu sürekli yemem gerek ya onunla ne yapılabilir diye araştıymasına girdim Ben artık heh keçiboynusu pekmesi yemem gerek miş... bak sana pekmesli kaşık helvası yaptım ....................tencereler sen geldiginde kulanılacak..ama işime yarıyacak o kesin Of of offffffffff yayamazım naptın gene sen Bayılırım ben un helvasına,bir de bak bende özel bir yeri var un helvasının anlatayım sana: İlkokul 3 e yada 4de falan gidiyorum.Birgün derste deney yapıcaz dedi öğretmenimiz. Deneyimiz un helvası! Ben öğrendim mi o gün un helvası yapmayı,annem kapıdan ben bacadan mutfağa Ocağın başına geçiveriyorum hemen un helvası yapmak için Ama annem evden her gidişinde Sonra sonra işi arttırdım,keklerrr,kurabiyelerrr Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Bir martı tek başına uçuyordu maviliklerde Ellerim içindeydi ellerinin Güneş bembeyaz bir kordu yakıyordu yeryüzünü Saçlarım dağılmıştı göğsüne Buram buram bir buhar yükseliyordu topraktan Yanağım yanağına değiyordu Uzak bir gri çizgide birleşiyordu gökle deniz Kızgın kumlar tenimizi dağlıyordu Ve biz ikimiz gölgesindeydik bir salkım söğüdün Ölümsüz bir sevgi parlıyordu gözlerinde Yüreğimdeydi yüreğin, tutuşuyorduk Bir yangın büyüyordu gitgide Bir martı tek başına uçuyordu maviliklerde Uzak bir gri çizgide birleşiyordu gökle deniz Ve bir yerlerde vahşi bir kısrak koşuyordu doludizgin Geçmişten geleceğe Ve biz ikimiz gölgesindeydik bir salkım söğüdün Ölümsüz bir sevgi parlıyordu gözlerinde Yüreğimdeydi yüreğin, tutuşuyorduk Bir yangın büyüyordu gitgide Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Ben sana bunu yollayım şimdilik idare et... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 İŞTE BU İŞ Shakespeare Beatiful is terrible Terrible is beatiful demiş Bu söz Türkçe şöyle söylenir mi acep? Güzelden güzeldir gazel - O düşen sonbahar yaprağı- Ve müthiş Benim şiirden anladığım işte bu iş Can YÜCEL Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Bir martı tek başına uçuyordu maviliklerdeEllerim içindeydi ellerinin Güneş bembeyaz bir kordu yakıyordu yeryüzünü Saçlarım dağılmıştı göğsüne Buram buram bir buhar yükseliyordu topraktan Yanağım yanağına değiyordu Uzak bir gri çizgide birleşiyordu gökle deniz Kızgın kumlar tenimizi dağlıyordu Ve biz ikimiz gölgesindeydik bir salkım söğüdün Ölümsüz bir sevgi parlıyordu gözlerinde Yüreğimdeydi yüreğin, tutuşuyorduk Bir yangın büyüyordu gitgide Bir martı tek başına uçuyordu maviliklerde Uzak bir gri çizgide birleşiyordu gökle deniz Ve bir yerlerde vahşi bir kısrak koşuyordu doludizgin Geçmişten geleceğe Ve biz ikimiz gölgesindeydik bir salkım söğüdün Ölümsüz bir sevgi parlıyordu gözlerinde Yüreğimdeydi yüreğin, tutuşuyorduk Bir yangın büyüyordu gitgide Bu Sezen Aksu'nun dimi Sardunyam Teşekkür ederim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Ben sana bunu yollayım şimdilik idare et... Geldim geldim,tamircinin gözünü fena korkuttum heralde sabah 9da bende almış soluğu İŞTE BU İŞ Shakespeare Beatiful is terrible Terrible is beatiful demiş Bu söz Türkçe şöyle söylenir mi acep? Güzelden güzeldir gazel - O düşen sonbahar yaprağı- Ve müthiş Benim şiirden anladığım işte bu iş Can YÜCEL Teşekkür ederim godzi Aynı resimdeki gibi gülümsetiyorsun beni,iyi ki varsın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Biliyorum bende iyiki varım kıskanç degilim diyorum zaten hep Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 ablacım mutlu bayramlar harçlığımı hazırla Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 Biliyorum bende iyiki varım kıskanç degilim diyorum zaten hep Tabi ki iyi ki varsın,hepiniz iyi ki varsınız ablacım mutlu bayramlar harçlığımı hazırla Sana da mutlu bayramlar canım,benim gibi ak saçlı nineler ol çok bayramlar gör inşallah Harçlığını güle güle harca Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 hep bir kırmızılık var bu aralar karaciğerimde de bir sorun yok yanii.... iyi bayramlar bayram bitene kadar 3862 kere daha söylerim Not: o paraları yazıcıdan çıkartabilirmiyiz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 hep bir kırmızılık var bu aralar karaciğerimde de bir sorun yok yanii.... iyi bayramlar bayram bitene kadar 3862 kere daha söylerim Not: o paraları yazıcıdan çıkartabilirmiyiz 3862= Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2008 Bircecim teşekkür ederim,senin de bayramın kutlu olsun emeğini yüreğine sağlık ayrıca Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 İmzanı görünce yağdır mevlam su şarkısı geldi aklıma. Yandım yanacak kadar, suya kanacak kadar, elimi yıkayacak kadar yağdır mevlam su. Su dan nefret ettiren bir şarkı yaa. İmzan güzel ama bayramında kutlu olsun bu arada. By the way diyo ingilizler bu arada demek yerine. İngilteredeki arkadaşım hava atmak için öyle demişti, "ne diyon be ampul" deyip susturmuştum. Öyle öğrendim. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 İmzanı görünce yağdır mevlam su şarkısı geldi aklıma. Yandım yanacak kadar, suya kanacak kadar, elimi yıkayacak kadar yağdır mevlam su. Su dan nefret ettiren bir şarkı yaa. İmzan güzel ama bayramında kutlu olsun bu arada. By the way diyo ingilizler bu arada demek yerine. İngilteredeki arkadaşım hava atmak için öyle demişti, "ne diyon be ampul" deyip susturmuştum. Öyle öğrendim. Ay ne desem bilmem ki ömer kardeş,nutkum tutuldu Ama o şarkıyı ben de sevmem hiç Neyse hoşgelmişsin,yine gel iyimi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Radya bakıyorum geri dönmüşsün ! buna gerçekten sevindim.ayrıca geçmiş bayramını kutlar .sağlık ve huzur dolu bir hayat dilerim. ki.b.........! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Radya bakıyorum geri dönmüşsün ! buna gerçekten sevindim.ayrıca geçmiş bayramını kutlar .sağlık ve huzur dolu bir hayat dilerim. ki.b.........! Murti epeydir uğramıyordun arkadaşım.Rastlaşamadığımıza üzüldüm, inşallah hayatında herşey güzel gidiyordur. Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun,güzel dileklerin için teşekkür ederim... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Heppp iyi olmaya çalış tamamı............................... Yaşanmıyor işte;insan hapşırdığında dahi yanında”çok yaşa”diyen biri olmadımı yaşanmıyor… Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 neredesin sen eyyy güzel Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 Heppp iyi olmaya çalış tamamı............................... Yaşanmıyor işte;insan hapşırdığında dahi yanında”çok yaşa”diyen biri olmadımı yaşanmıyor… Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 neredesin sen eyyy güzel Altın gününe gitmiştim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Sevgili Radya, Bak Nazım'ın şiiriyle sana olan sevgimi dile getireceğim.Sevgi dedim değil mi,eğer yanlış anlaşılmak beni bu kadar üzmüşse bu sevgidir değil mi? Çok şey yazmak isterdim;ben susacağım Nazım Usta konuşsun.Bu şiiri özellikle seçtim,şimdi çok sevdiğim birine veda etmemek için saatleri durdurmak isterdim.Bunu yapamıyorum,en azından özlemimi seninle paylaşayım...üzgünüm...sevgiler! BİR FOTOĞRAFA Karşımdasın işte... Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni. Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim. Tıkandığım o an, Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte, Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim. Ellerim boşlukta, ben darda kaldım. Ellerim buz gibi, ben harda kaldım. Bir senfoni vardı kulağımda çalınan, bitti artık hepsi... Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme. Bakış açım belli oldu yine. Geride kalan, ardından bakar gidenlerin. Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim. Dağlara çarptım her esişimde. Yollara küfrettim her gidişinde. Demiştim sana hatırlarsan: “Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil, ‘zamanla bırakmamak’tir..” Şimdi bana, geçen o zamanın Unutulmaz sancısı kalır Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim... NAZIM HİKMET Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Sevgili Mavi olmayan gökyüzü Sevgini alıyorum ve sevgimi veriyorum Zamanı durdurabilmenin formülünü bilsem önce sana öğretirdim Nazım Usta için teşekkürler HEP-GÜL DİYE "Bir kalbi kırılmaktan koruyabilsem Yaşamış olmayacağım boşuna Bir hayatı acıdan kurtarabilsem Bir ağrıyı dindirebilsem ya da Ya da bayılan bir Kızılgerdanı Koyabilsem yeniden yuvasına, Yaşamış olmayacağım boşuna" Emily Dickinson Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Sevgili Mavi olmayan gökyüzü Sevgini alıyorum ve sevgimi veriyorum Zamanı durdurabilmenin formülünü bilsem önce sana öğretirdim Nazım Usta için teşekkürler HEP-GÜL DİYE "Bir kalbi kırılmaktan koruyabilsem Yaşamış olmayacağım boşuna Bir hayatı acıdan kurtarabilsem Bir ağrıyı dindirebilsem ya da Ya da bayılan bir Kızılgerdanı Koyabilsem yeniden yuvasına, Yaşamış olmayacağım boşuna" Emily Dickinson ''Zamanı durdurabilmenin formülünü bilsem önce sana öğretirdim '' dedin ya,çoooooooooook sevindim kıskanmasın kimsecikler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.