Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Ra_dya'cım nasılsın sana teşekkür etmeye geldim... sayfamı yokluğum boyunca boş bırakmadığın için... sen çok vefalı bir dostmuşsun sağol canım... Ben Eski Istanbulu İstiyorum kalamışa doğru yol alırken üsküdardan güneş doğdu doğacak.. kadıköy sahilinde martılar çığlık çığlığa.... vapur düdükleri tokat gibi patlıyor sessizliğin suratında.... mavi sularda Beşiktaş tan kalkan vapur suya dalıp çıkan balıklar... yarışıyorlar... yeni doğan günle, eski istanbulu istiyorum siyah-beyaz filmlerin istanbul unu.. sirkeci de indim,kadıköy vapurundan, gülüyor yüzleri insanların, yürekleri coşkulu günün tadını çıkarıtcasına... eski istanbulu istiyorum, öyle bir güneşki ısıtıyor klalpleri.. çocuklar şen,balonları havada, balıkçılar sabah avında ve yaşıyor istanbul, ben yaşayan istanbulu istiyorum... tellioğlu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 civcivlerin kaskları yok hiç dikkat etmemişim ablacımm KAYIP YILDIZ Sonbaharın serin esen rüzgarlarında Sabahın güneşi, akşamın ayışığında Arıyorum! Kaybettim geceyi ve gündüzü Yokluğun acıydı hançer misali Sözlerin acıydı kurşun misali Ahirette arar bulurum seni Kendimi unutur unutmam seni YILMAZ ERDOĞAN Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 civcivlerin kaskları yok hiç dikkat etmemişim ablacımm KAYIP YILDIZ Sonbaharın serin esen rüzgarlarında Sabahın güneşi, akşamın ayışığında Arıyorum! Kaybettim geceyi ve gündüzü Yokluğun acıydı hançer misali Sözlerin acıydı kurşun misali Ahirette arar bulurum seni Kendimi unutur unutmam seni YILMAZ ERDOĞAN Aman haa zeynepcim, kask çok önemli şaka bi yana şu motor çılgınlığı çığ gibi büyüyor. Geçen yıl bir yakınım gencecik oğlunu kaybetti motor kazasında Maalesef kazası hep böyle ölümcül sonuçlanıyor genelde, o yüzden bu kask olayına takıkım ben... Tatlışım şiir için teşekkürler beni de unutma, kendini de iyimi, öptüm kocaman Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Ra_dya'cım nasılsın sana teşekkür etmeye geldim...sayfamı yokluğum boyunca boş bırakmadığın için... sen çok vefalı bir dostmuşsun sağol canım... Ben Eski Istanbulu İstiyorum kalamışa doğru yol alırken üsküdardan güneş doğdu doğacak.. kadıköy sahilinde martılar çığlık çığlığa.... vapur düdükleri tokat gibi patlıyor sessizliğin suratında.... mavi sularda Beşiktaş tan kalkan vapur suya dalıp çıkan balıklar... yarışıyorlar... yeni doğan günle, eski istanbulu istiyorum siyah-beyaz filmlerin istanbul unu.. sirkeci de indim,kadıköy vapurundan, gülüyor yüzleri insanların, yürekleri coşkulu günün tadını çıkarıtcasına... eski istanbulu istiyorum, öyle bir güneşki ısıtıyor klalpleri.. çocuklar şen,balonları havada, balıkçılar sabah avında ve yaşıyor istanbul, ben yaşayan istanbulu istiyorum... tellioğlu Bana dost demen ne kadar hoş, çünkü benim nazarımda dostluk arkadaşlığın en üst mertebesidir. Teşekkür ederim tekrar aramızda olman çok güzel Sardunyam İstanbul'u özletti bana şiirin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Bana dost demen ne kadar hoş, çünkü benim nazarımda dostluk arkadaşlığın en üst mertebesidir.Teşekkür ederim tekrar aramızda olman çok güzel Sardunyam İstanbul'u özletti bana şiirin göstermiş olduğun davranış ancak bir dostun davranışıdır yanından gelip geçen kaç insana neyin var diye sorar insan? sağol arkadaşım, dostum seni görmekte çok güzel... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 göstermiş olduğun davranış ancak bir dostun davranışıdır yanından gelip geçen kaç insana neyin var diye sorar insan? sağol arkadaşım, dostum seni görmekte çok güzel... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 ''Uçurumları sevenlerin kanatları olmalı'' demiş ya hani Nietzsche,dolaşıp durduğum yarlarda seni gördüm birkaç kez..Uzun zamandır görmüyorum seni,sanırım uzaklaştın uçurumlardan..İyi de etmişsin arkadaşım,senin kanatların uçacak kadar gelişmemiş..O kanatlar,sadece altına toplayacağın yavruların için.. Sevgiler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Ra_dya'cım Cemal Safi ile şöyle bir gezmeye çıktık geçerken sanada bunu bıraktık beğenirsin umarım ... İş işten geçmeden,gel de söz dinle, Sen benim aşkımla baş edemezsin. Ben sarhoş gezerken senin derdinle, Sen kendi gönlünü hoş edemezsin. Gül sefa sürse de bülbül çilerken, Bin pişmen olmaz mı rengi solarken, Ben sana dört mevsim bahar dilerken, Sen benim yazımı kış edemezsin. Fırtına biçersin ey rüzgar eken, Borcunu faizle öder geciken, Sen benim gezdiğim yolları diken, Yattığım yatağı taş edemezsin. Gülersin aşığı yedekte sayıp, Yetmez mi ardından verdiğin kayıp, Kınalı kekliğim elde var deyip, Sen beni kafeste kuş edemezsin. Kapılma hayalin renk akışına, Ağlarsın gerçeğin can yakışına, Ben kurban olurken bir bakışına, O canım gözleri yaş edemezsin. Aklını başına topla da vazgeç, Beni dinle de vuslata gün seç, Sen benim elime mecbursun er geç, Bahtımı Mecnun’a eş edemezsin. Cemal Safi Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 ''Uçurumları sevenlerin kanatları olmalı'' demiş ya hani Nietzsche,dolaşıp durduğum yarlarda seni gördüm birkaç kez..Uzun zamandır görmüyorum seni,sanırım uzaklaştın uçurumlardan..İyi de etmişsin arkadaşım,senin kanatların uçacak kadar gelişmemiş..O kanatlar,sadece altına toplayacağın yavruların için.. Sevgiler.. Hoşgeldin taurus :)Hem kanatlarım gelişmemiş hemde yükseklik korkum var Saol teşekkür ederim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Ra_dya'cım Cemal Safi ile şöyle bir gezmeye çıktık geçerken sanada bunu bıraktık beğenirsin umarım ... İş işten geçmeden,gel de söz dinle, Sen benim aşkımla baş edemezsin. Ben sarhoş gezerken senin derdinle, Sen kendi gönlünü hoş edemezsin. Gül sefa sürse de bülbül çilerken, Bin pişmen olmaz mı rengi solarken, Ben sana dört mevsim bahar dilerken, Sen benim yazımı kış edemezsin. Fırtına biçersin ey rüzgar eken, Borcunu faizle öder geciken, Sen benim gezdiğim yolları diken, Yattığım yatağı taş edemezsin. Gülersin aşığı yedekte sayıp, Yetmez mi ardından verdiğin kayıp, Kınalı kekliğim elde var deyip, Sen beni kafeste kuş edemezsin. Kapılma hayalin renk akışına, Ağlarsın gerçeğin can yakışına, Ben kurban olurken bir bakışına, O canım gözleri yaş edemezsin. Aklını başına topla da vazgeç, Beni dinle de vuslata gün seç, Sen benim elime mecbursun er geç, Bahtımı Mecnun’a eş edemezsin. Cemal Safi Hay Allah haber vereydin ya Sardunum öle ce-eee denip gidilir mi Kahve falan ikram edeydim. Hadi sen yabancı değilsin de ayıp olmuş Cemal Safi'ye Teşekkür ederim canım çok severim Cemal Safi'yi Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 ceeeeee A ha da bi tane daha ceeeeee' leyen Yakaladım kaçma gel buraya öpücem Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 ablacığımmmm canım..... keşke yanımda olsaydın.... otursaydık şöyle uzun uzun... hatta kızların hepsi olsaydı , kahve içip fal baksaydık sonra büyüklerim beni dinleyip akıl verselerdi bana belki daha kolay olurdu her şey... aslında eskiden beri en benimsediğim düşüncedir aynı sularda tekrar yıkanılamayacağı ama .... bazen bağlanıveriyormuş insanın eli kolu ahh ablacım diyorum ya oturabilsek uzun uzun da anlatabilsek Bir ayak sesi duymayayım Kapıya koşuyorum Gelen sen misin diye Bir siyah saç görmeyeyim Yüreğim burkuluyor Ağlamaklı oluyorum Her şey bana seni hatırlatıyor Gökyüzüne baksam Gözlerinin binlercesini görürüm Bir rüzgar değse yüzüme Ellerini düşünmeden edemem Yaktığım bütün sigaraların dumanları sana benzer Tadı senden gelir Yediğim yemişlerin İçtiğim içkilerin Ve içimdeki bu dayanılmaz sıkıntı Bu emsalsiz hüzün Seni beklediğim içindir Resmine bakamaz oldum Uykulardan korkuyorum artık Utanıyorum odamdaki bütün eşyalardan Şu sedir hala gelip oturmanı bekliyor Şu ayna karşısında güzelliğini seyretmeni Şu kadeh dudaklarına değebilmek için duruyor masada Ve şu saat geldiğin anda Durabilir sevincinden Zaman çıldırabilir Çünkü benim dünyamda Ölümsüzlük, seni sevmek demektir. Bir çocuk doğmayı bekler Bir ağır hasta ölmeyi Bitkiler yağmur ve güneşi bekler Yalnız bir kadın sevilmeyi Ve düşün ki bir adam İçinde bütün bekleyenlerin korkusu ve ümidi Seni bekler Asılmayı bekleyen bir idam mahkumu gibi Sen gelinceye kadar Pencerem kapalı duracak Rüzgar gelmesin diye Artık perdeleri açmayacağım Gün ışığı girmesin diye Sonra kahrolacağım Bu karanlıkta, bu derin yalnızlıkta Ve günlerce gecelerce haykıracağım Nerdesin diye, Nerdesin? Bir gün bu kapıdan sen gireceksin Biliyorum Ergeç bu bekleyişin bir sonu gelecek Yıllarca sonra Öldüğüm gün bile gelsen Bütün bu bekleyişimi ve öldüğümü unutup Çocuklar gibi sevineceğim Kalkıp sarılacağım ellerine Uzun uzun ağlıyacağım. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Kızların hepsi mi Diğer kuzenlerde mi yani Falda bakarım tabii ama zamlı tarifeden Akıl mı dedin o ne ki Canım benim,o kadar istiyorum ki gelmeyi ama bayramda biraz zor gözüküyor Eniştemle konuşsak, siz gelseniz bu bayram hem Yarenle bana doğumgünü hediyesi olursunuz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 A ha da bi tane daha ceeeeee' leyen Yakaladım kaçma gel buraya öpücem Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Kızların hepsi mi Diğer kuzenlerde mi yani Falda bakarım tabii ama zamlı tarifeden hayır ablaaaaa..... diloş'u,sardunyam'ı falan kastetmiştim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 hayır ablaaaaa..... diloş'u,sardunyam'ı falan kastetmiştim Hıııııııı bende dedim noluyoruz Bu kız benim kabusum mu olmak istiyo acep O kızlar bizim kızlarsa sorun yok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 diloş'u,sardunyam'ı falan kastetmiştim Ne güzel olurdu di mi canım.. belki bigün olur..hiçbişeye olmaz dememek lazım.. Radyacım..boğa kıvamındaki keçim ve tavuk ailemizin selamları var sana..hallerinden pek memnunlar.. mitozla bölünür gibi sürekli çoğalıyorlar.. Allah sonumuzu hayır eylesin.. Bugün İlhan İrem şarkılarına takıldım..severmisin sende..? Gittiğin gün, hayat bitti sanmıştım Gittiğin gün, ölümü yaşamıştım Gittiğin gün, zaman durdu sanmıştım Meğerse ben yanılmışım İşte hayat, yine akıp gidiyor İşte hayat, sensizde yaşanıyor İşte hayat, böyledir deniyor Zaman her şeyi siliyor Öyle uzak, şimdi bana, yaşadığım hatıralar Bir bulanık resim sanki, senle dolu dakikalar Bak yinede zaman zaman, düşünürsem gözlerini Her yanımı anlatılmaz yemyeşil bir sızı kaplar Bence artık, sen sönmüş bir güneşsin Bence artık, sen yankısız bir sessin Bence artık, soluksuz bir nefessin Bence artık, herkes gibisin İşte hayat, yine akıp gidiyor İşte hayat, sensizde yaşanıyor İşte hayat, böyledir deniyor Zaman her şeyi siliyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 diloş'u,sardunyam'ı falan kastetmiştim Ne güzel olurdu di mi canım.. belki bigün olur..hiçbişeye olmaz dememek lazım.. Radyacım..boğa kıvamındaki keçim ve tavuk ailemizin selamları var sana..hallerinden pek memnunlar.. mitozla bölünür gibi sürekli çoğalıyorlar.. Allah sonumuzu hayır eylesin.. Bugün İlhan İrem şarkılarına takıldım..severmisin sende..? Gittiğin gün, hayat bitti sanmıştım Gittiğin gün, ölümü yaşamıştım Gittiğin gün, zaman durdu sanmıştım Meğerse ben yanılmışım İşte hayat, yine akıp gidiyor İşte hayat, sensizde yaşanıyor İşte hayat, böyledir deniyor Zaman her şeyi siliyor Öyle uzak, şimdi bana, yaşadığım hatıralar Bir bulanık resim sanki, senle dolu dakikalar Bak yinede zaman zaman, düşünürsem gözlerini Her yanımı anlatılmaz yemyeşil bir sızı kaplar Bence artık, sen sönmüş bir güneşsin Bence artık, sen yankısız bir sessin Bence artık, soluksuz bir nefessin Bence artık, herkes gibisin İşte hayat, yine akıp gidiyor İşte hayat, sensizde yaşanıyor İşte hayat, böyledir deniyor Zaman her şeyi siliyor Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 ben bugün kedi dağıtmaya karar verdim..onlara fazlaca bir ilgi var.. neden bu kedi merakı bilmem ama .. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 abla senin alp pek çapkın çıkmış okulda kızlar falan hep peşindeymiş bi kızla karşılaştım bana radyanın geliniyim Alp bizi tanıştırmıyo sen tanıştır dedi ne yapayım dayanamadım bende resmini koyuyorum abla tanış gelininle artık kalp tokalarıda pek şirin gelininin hani Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Ne güzel olurdu di mi canım.. belki bigün olur..hiçbişeye olmaz dememek lazım.. Radyacım..boğa kıvamındaki keçim ve tavuk ailemizin selamları var sana..hallerinden pek memnunlar.. mitozla bölünür gibi sürekli çoğalıyorlar.. Allah sonumuzu hayır eylesin.. Bugün İlhan İrem şarkılarına takıldım..severmisin sende..? Gittiğin gün, hayat bitti sanmıştım Gittiğin gün, ölümü yaşamıştım Gittiğin gün, zaman durdu sanmıştım Meğerse ben yanılmışım İşte hayat, yine akıp gidiyor İşte hayat, sensizde yaşanıyor İşte hayat, böyledir deniyor Zaman her şeyi siliyor Öyle uzak, şimdi bana, yaşadığım hatıralar Bir bulanık resim sanki, senle dolu dakikalar Bak yinede zaman zaman, düşünürsem gözlerini Her yanımı anlatılmaz yemyeşil bir sızı kaplar Bence artık, sen sönmüş bir güneşsin Bence artık, sen yankısız bir sessin Bence artık, soluksuz bir nefessin Bence artık, herkes gibisin İşte hayat, yine akıp gidiyor İşte hayat, sensizde yaşanıyor İşte hayat, böyledir deniyor Zaman her şeyi siliyor Biraraya gelmek bencede çok güzel olur diloşum İnşallah birgün kısmet olur... Demek keçi boğa kıvamına ulaştı hee İyi ya işte kurbanlığınız hazır desene Beni gençliğime götürdün bu şarkıyla,zamanda yolculuk yaptım.Şöle bi düşündüm zaman herşeyi silmiş mi diye Silmemiş ama kabuk bağlatmış Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 ben bugün kedi dağıtmaya karar verdim..onlara fazlaca bir ilgi var.. neden bu kedi merakı bilmem ama .. Ayyyyyyy nasıl ilgi olmasın onlara,şunun şekerliğine baksana Bana kalsa evde her odadan bunlardan bi tane çıkar ama ama Canım benim teşekkür ederim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 abla senin alp pek çapkın çıkmış okulda kızlar falan hep peşindeymiş bi kızla karşılaştım bana radyanın geliniyim Alp bizi tanıştırmıyo sen tanıştır dedi ne yapayım dayanamadım bende resmini koyuyorum abla tanış gelininle artık kalp tokalarıda pek şirin gelininin hani Alp tabi tanıştıramaz biliyo anası ne cadı Çapkın olacağından hiç kuşkum yok zaten zeynep,çıra gibi yanmışım ben ablacım. Bu kız benle oturmayı kabul edermi zeynep ben oğlumdan ayrılamam da Kıs ben fena kaynana olcam galiba hee Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Ne icin oldugunu biliyorsun.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.