Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2013 Für dich yeme de yanında yat diyeceğim ama yiyim demi..yiyim yiyim.. çok teşekkürler 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Umulacak hiçbir şey olmadığı gerçeğini idrak etmek çok iyi geldi bana. Haftalar, aylar, yıllar boyunca, hatta hayatım boyunca dıştan gelecek bir olayın gerçekleşmesini ummuştum ve şimdi, birden, her şeyin kesin umutsuzluğuyla esinlenince içim ferahlamış, omuzlarımdan büyük bir yük kalkmıştı. Henry Miller Dilerim kimse bu kadar umudunu yitirmez.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=U0qt5WSjDdM 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kulIbXjWqpU 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2013 "Bana çiçek göndermeBir kuş ağacı gönderDallarında gezinsinKül rengi güvercinlerKonsunlar yastığımaUyutmak için beniSırtlarında kuş tüyüGagalarında ninniKaldırıp yatağımıUçursunlar göklereKendimi yıldızlardaBulayım birdenbireBana çiçek göndermeBir kuş ağacı gönderAlnıma dokunanlarİyileşmiş desinler"Ülkü Tamer Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 http://youtu.be/rwzF85Yt5sk 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 geçen gün yüzüme rastladım bir ilan panosundakorktum birden, kusacak gibi oldum”olur öyle” dedi palyaço,”herkes alçaktır biraz””otur ulan!” dedim, bağırdım onaben bazen bağırırım biraz”rakı doldur!” dedim, “eksilmesin!”ben bazen eksilirim birazaslında hepimiz eksilirmişiz birazbunu sonradan öğrendimben aslında her şeyi sonradan öğrendimherkes herkesi sonradan öğrenirmişbunu da sonradan öğrendimTurgut Uyar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Ne tatlı bir kedi bu, böyle birşeye bakabilirim bi ihtimal Aynı zamanda aralarındaki güzel dostluğa istinaden bu fotografı sana gönderiyorum. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Ne tatlı bir kedi bu, böyle birşeye bakabilirim bi ihtimal Aynı zamanda aralarındaki güzel dostluğa istinaden bu fotografı sana gönderiyorum. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Ben bazen münasip bir yerde inmek istiyorum. Size de oluyor aynından biliyorum.Birhan Keskin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2013 bunlar senin için Çok güzeller ama sen onlardan daha güzelsin 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2013 Çok güzeller ama sen onlardan daha güzelsin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2013 Bu çiçekler yorgun başımı sıvazlasınlar diye kendime Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2013 Şarkılar tutar ellerimden, kalkarım tökezleyip düştüğüm yerden.. http://www.youtube.com/watch?v=6yPKiCkAFqE Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2013 Sevgili @@Radya sen yeşil seversin... ve çok şık bu takımı görünce kesinlikle sen geldin aklıma keşke gerçektede bulup alabilsem senin için.. de kıyılmazki bunlara değilmi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2013 Sevgili @@Radya sen yeşil seversin... ve çok şık bu takımı görünce kesinlikle sen geldin aklıma keşke gerçektede bulup alabilsem senin için.. de kıyılmazki bunlara değilmi oy oy cidden de kıyılmaz, canım benim teşekkür ederim.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2013 oy oy cidden de kıyılmaz, canım benim teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Şükrü Erbaş-Toplu Şiirler - Cilt 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2013 Babam, 'Aşktan yada ölümden bahsediyorsak mümkün mertebe sade ve anlaşılır olmak lazım' derdi: 'Çünkü bu ikisi zaten alemdeki en alengirli mevzulardır.'|Selanik'te Sonbahar / Tuna Kiremitçi 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2013 Yaşamak güzel şey doğrusu..Üstelik hava da güzelse,Hele gücün kuvvetin yerindeyse,Elin ekmek tutmuşsa bir de,Hele tertemizse gönlün,Hele kar gibiyse alnın,Yani kendinden korkmuyorsan,Kimseden korkmuyorsan dünyada,Dostuna güveniyorsan,İyi günler bekliyorsan hele,İyi günlere inanıyorsan,Üstelik hava da güzelse,Yaşamak güzel şey,Çok güzel şey doğrusu..Melih Cevdet Anday Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2013 bir zamanlar benim dinimden olmadığı için komşumu suçlardım.ama şimdi kalbim bütün biçimlere açık...o artık ceylanlar için bir çayır,keşişler için bir manastır,puta tapıcı için bir mabet,hacı için bir kabe,tevrat levhaları,kur'an kitabıdır.ben aşk dinini vazediyorum.ve hangi yöne yönelirse yönelsin,bu din benim dinim,benim imanımdır.İbn-ül Arabi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.