Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl olur mu bea tırnağı uzatan mercimek haşla sonra elini batır sıcak sıcak anında uzuyo bak
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl hatta fırına sok kıpkırmızı gibi çıkıyor ojeye son tasarrufa evet
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl karışan karışmış sedoşum hadi sende bize karış, benim bildiğim kezzapı ısıtıyon elleri toptan yatırıyon akşamdan, sabaha tırnaklar yere değiyor canem
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl e o halde kezzabı bazıları için kullansak ta kurtulsak nasııı fikir
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl tuttum ben bunu, kezzapçı nerde aceba, brokoli kürü yapıyosun sabah akşam içiyosun renk değiştiriyosun canım
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl kezzapcı kezzabı evde unutmuş onu almaya gitti siz idere edin artık aç karna iyi olmaz sen yemekten sonra kullan emi
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl Yazar neden uçak kaza yaptığında bütün bölümü paramparça olup yandığı halde karakutusuna bişey olmaz.. ? madem karakutuya birşey olmuyorsa uçak imalatında neden karakutunun malzemesi kullanılmıyor ?
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl arabaların camları neden kırılmaz camdan yapılmıyorsa,kanımca aynı sebepten ben bir soru bulamadım şimdilik,yerime sen sorabilirsin
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl Aslan gibi biri dedigimizde neden keyflenirler ,o hayvandan sayılmıyormu ???
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl tavukmu yumurtadan yoksa yumurtamı tavuktan çıkar.. onu müsebbibine sormak lazım. avazı çıkınca insan tekrar bağırabilirmi?
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl Aslan gibi biri dedigimizde neden keyflenirler ,o hayvandan sayılmıyormu ??? cimbomlu olduğu için aslan parçası deyince parçalanmış bir aslanın hangi kısmı kastedilmektedir?
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl neden uçak kaza yaptığında bütün bölümü paramparça olup yandığı halde karakutusuna bişey olmaz.. ? madem karakutuya birşey olmuyorsa uçak imalatında neden karakutunun malzemesi kullanılmıyor ? karakutunun parçalanmaması malzemesinden değil boyutunun küçüklüğünden kaynaklanıyor.örnegin:uçağın malzemesinden karakutu yapılsa,karakutunun malzemesinden uçak yapılsa bu uçak düştüğünde aynı hüsran yaşanır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.