Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl beni piskopata bağlamayın... CİM BOM BOM ---Kaplumbağan olmasına sevindim..evet..çok şekerler.. FE NER KANARYAM BENİM Yensende Yenilsende Taraftarın hep Seninle
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl arkandayım figaro bu arada vazgeçilmezlerim; BAğlamam , Gitarım , Kahvem , Sigaram yaşasın galatasaray kardeşliği...aslan parçasıyız biz..
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl yaşasın galatasaray kardeşliği...aslan parçasıyız biz.. BEŞİKTAŞIM
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl BEŞİKTAŞIM oleyyyyyyy BEŞİKTAŞIM oleyyyyyyy BEŞİKTAŞIM oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl doğruların kaderidir yanlızlık, kanaryalar ve kargalar sürü ile kartallar yanlız uçar
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl doğruların kaderidir yanlızlık, kanaryalar ve kargalar sürü ile kartallar yanlız uçar Tartışma yaratmaya gerek yok bekleyelim ve görelim
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl seni inşallah görürüz burda o zaman Fenerbahçe taraftarı olarak her zaman alnım açık yüzümüz ak Allahımıza bin şükür Ben burd olurumda yüzünün halini merak ediyorum Neyse Formu ihlal etmeyelim bütün bunlarla
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl etme tabii bunlar senin alehinde sezon sonu delil olarak kullanılacak
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl etme tabii bunlar senin alehinde sezon sonu delil olarak kullanılacak Kadıköyden çıkış yok Başım gösüm üstüne valla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.