Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İSTEDİĞİN YEMEĞİ İSTEDİĞİN KADAR YİYEREK ZAYIFLA


kilo problemin olmadan yaşa

Önerilen İletiler

arkadaşlar istediğiniz yemeği istediğiniz kadar yani ( SINIRSIZ) yiyerek zayıflamak istermisiniz bu mümkün ve sporada gerek yok oturduğun yerde ve dunya doktorları tarafından onaylanmış tamamen bitkisel bir ürünle veya bayan arkadaşlar aynı firmanın ürünleri ile ciltbakımınızı yapmalısınız bu ürüdlerde dunyadaki en iyi cilt ve göz doktorlarından onay almış bugum 61 ulkede kullanılan kesinlilkle allerjik olmayan kendim kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. urun adı HERBALIFE eger dusunurseniz ciddi problemleri aşabilirsiniz

Tarih: Düzenleyen: Admin
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

bu diyet modası aslında sağlığa son derece zararlıdır.

 

zira atlanılan bir şey vardır. her diyet her bünyeye uymaz.

 

sağlık açısından başka bir riskide vardır. şu an şeker hastası olduğunu bilenlerin iki katı kadar bilmeyen olduğu tahmin ediliyor. bunun yanında hasta olanların farkında olmadığı bir çok kan hastalığı. bir diyetisyen hekim hastasına diyet modeli çizmeden önce. hastayı muayene eder. ve bu tür yan etkilerin olup olmadığını kontrol eder. o hastanın bünyesine en uygun olan diyeti önerir.

 

ama bunalrın yaptığı gibi gazete eklerinde vs lerde mucize diyet diye sunulan olay tamamen sorumsuzluktur. ve hiç bir diyetisyen hekim tavsiye etmez.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Istedigin yemegi istedigin kadar yiyerek zayiflamak gibi birsey yok. Insanlarin kafasina sokuyorlar böyle seyleri, buna inanmak isteyenler ve isine gelenler inaniyorlar.

 

Birincisi, istedigi yemegi istedigi kadar yiyip de kilo almayanlar var. Bunlara "sanslilar" ve "kiskanilanlar" diye de hitap edilebilinir. ;)

 

Ikincisi, yemek yemesini cok seven, ve istedigi kadar yedigi zaman kilo alanlar var. Bunlara "sanssizlar" ve "kiskananlar" diye de hitap edilebilinir. ;)

 

Ücüncüsü, eger ikinci grubun "üyesi" iseniz, o zaman ya kendinizi oldugunuz gibi kabul edecekseniz, ya da kilo durumunuzdan memnun degilseniz yeme aliskanliklarinizi degistireceksiniz. Kesinlikle diyet yapmayacaksiniz. Istediginiz herseyi istediginiz kadar degil, istediginiz herseyi size kilo aldirmayacak miktarda yiyeceksiniz. Bu miktar her insan icin farklidir. Kendi vücudunuzu gözlemlerseniz kolaylikla size uygun miktarlari ve yiyecekleri bulursunuz.

 

Eger benim hic bilgim yoktur, nasil baslayacagim diyorsaniz, cok basit "kurallarla" uygun yeme aliskanliklara baslamis olursunuz: sIk ve az yiyin, günde bir kac porsiyon meyve ve sebze yiyin, kalsiyum almayi ihmal etmeyin, az yag kullanin ama mutlaka kullanin, günde 1,5 iki litre su icin.

 

Bunlar sadece en temel bilgiler. Hicbir bilgisi ve tecrübesi olmayanlar icin yeterli degildir, ama ben uzman filan degilim. Haddimi asar. Sadece yillarin tecrübesi ve deneyim sonucu edindigim fikrimi paylasmak istedim.

 

Kilo vermekte en zor sey, bilgi edinmek degildir zaten, edinilen bilgileri uygulamaktir.

 

sonradan not. yazdiklarim kilo sorunu disinda saglikli insanlar icin gecerli tabii. hastaligi olanlar (mesela seker hastaligi gibi) gereken diyetleri uygulamali tabii. kesinlikle diyet yapmayacaksiniz derken yanlis anlasilmasin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

teşekkür ederim ben kıskanılanlardan oluyorum dimi. zira yaklaşık 18 yaşımdan beri ne bir kilo aldım ne bir kilo verdim :)

 

demek ki doğrusu bir diyete başlamadan önce mutlaka bir hekime danışmak gerekir. özellikle er on kişiden dokuzunun hayatında hiç check-up yaptırmadığı ülkemizde.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

wayy bee.evet cyrano kıskanılıyorsun mümkünse bu topiğe bi daha yazma :angry:

sınırsız yemeğe gelince.ben her kış çikolatayı sınırsız yiyorum ama tam tersi şişiyorumm :blushing:

MJsFlower ın dediği gibi kıskanılan arkadaşlar sınırsız yiyebilirler.

yok ama kararlıyım bu yaz çöp gibi olacam B)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

1.80...73-74 kilo ideal oluyo...

delete ben 1,85 kiloda 85 ideal olan erkek için aslında bu. yani boyun küsüratıyla kilonun aynı olması.

kilo almak için en iyi yol üç ayda bir düzenli kan vermek olarak bilinir ama, sende işe yaramaması ilginç. belki bir bağırsak rahatsızlığın falan vardır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BENDE YİYEREK KİLO ALMAYANLARDAN BİRİYİM....VEDE O DEDEĞİNİZ İLAÇLARLA HİÇ İLGİM OLMADI REJİM KELİMESİ HAYATIMIN HİÇ BİR EVRESİNEDE GİRMEDİ.ÇEVREMDE 3AYDA 8 KİLO HİKAYESİNİ DUYUPTA DENEYEN VE BAŞARISIZ OLAN ÇOK KİŞİ TANIDIM.BU TAMAMEN BÜNYEYLE ALAKALI BİRDE KALITIMSAL NE YAPARSAN YAP ELİNDEKİNDEN FAZLASI OLMUYOR.BİR ARKADAŞIMIN BAYAĞI BİR KİLO PROBLEMİ VARDI KIZ İZMİRE GİDİP GELDİ TIĞ GİBİ OLMUŞTU.VAYY BEE HELAL NE ZAYIFLADIN DEDİK.İRADEMLE DEDİ BİZDE YEDİK HALİYLE MEĞER ŞU ZAYIFLATAN HAPLARDAN KULLANMIŞ KIZ BİR KAÇ AYA KALMADAN ESKİ KİLOSUNU ÇIKIVERDİ ALLAHIN HİKMETİ İŞTE... :P

 

 

YİYİN ARKADAŞLAR CAN BOĞAZDAN GELİR REJİMDE NEYMİŞ.BİR DAHA MI GELECEYİK DÜNYAYA ;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

aşık olun kardeşim.. ama eziyet edecek birine aşık olun.. 15 kilo verdim.. yemek aklıma gelmez.. sigarayı unutmam asla.. kahvem elimden düşmez.. ancak biri ısrar edecek de (bu genelde anneler olur) öyle yiyecem :(:(

 

 

evet ya buda doğrudur bir kaç test ettim işe yarıyor valla aşıkken hiç açlık hissetmiyorum...yada hissetmiyordum.

 

 

şimdi hep çok acıkıyorum nedense ;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

HERBALIFE almıştım bende ama kullanmadım.çünkü metabolizmayı tamamen altüst ediyomuş diye duydum.bizzat kullananlar tarafından.yani ömür boyu kullanacaksın .bıraktığın an eskisinden daha fazla alıyosun ve veremiyosun.çünkü metabolizman bozuluyo.ayrıca sadece 1 öğün istediğini yiyebiliyosun.2 öğün HERBALIFE içiliyo.yani 1 öğün tok 2 öğün aç :(

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

son zamanlarda dengesiz şekilde kilo almaya başladığımı farkedince tek çeşit yemeğe dşürdüm öğünlerimi,genelde sebze ağırlıklı beslenirim zaten.Bir de yeni çıkan step aletinden aldım çok faydalı bir alet,hemen başladım forma girmeye..ama şunu söylemek isterim kilo vereceğim diye sağlığınızdan olmayın..beyaz unu,şekeri kesin tuzu azaltın hamurlu şekerli tatlılar yemeyin,bunların dışında dengeli beslenin ve spor yapın forma girmeniz fazla zaman almayacaktır..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

evet ya buda doğrudur bir kaç test ettim işe yarıyor valla aşıkken hiç açlık hissetmiyorum...yada hissetmiyordum.

şimdi hep çok acıkıyorum nedense ;)

 

 

 

aynen benimde bi kere olmustu öle o yaz 7 -8 kilo vermiştim ssanırım ama suan askım çokkk uzaktaa...hiç bi değişiklik olmuyorr yaww :D:D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Arkadaşlar

Kilo problemi olanlar elbetteki önce sağlık kontrolünden geçmelidir.Mesela kilo alamama probleminin kaynağı guatr olabilir ya da bünyedeki hormonel bir bozukluk olabilir.Kilo vermede ise hormonel bir bozukluk olabilir ya da gizli çeker çıkabilir.Çünkü kimse bi kontrolden geçmeden kendinde bir sağlık problemi olmadığını bilemez.Ta ki yapılan tetkiklerden sonra farkına varılır.

Bazı arkadaşlarda Herbalife ürünlerini kullanıp sonuç alamadığından bahsetmiş.Size şöyle örnek vereyim.Bir disyetisyen kontrolünden geçtiniz ve size bir diyet listesi çıkarıldı(tahlil ve tetkik sonuçlarınıza göre).Ve diyelim ki 1 yıl bu diyete uymanız istendi.Eğer uyarsanız sonuç alacağınız söylendi.Yapmanız gereken de o listeye göre 1 yıl yaşamak değilmi?Bu süre dolmadan bırakırsanız,bir sonuç alsanız dahi bu sonuç kalıcı olmayacaktır.Bunu ben en yakın arkadaşımda yaşadım.Doktora gitti ve ona uygun diyet çıkarıldı.İlk iki ay düzenli bir şekilde olmasa da yaptı bu diyeti.125 kilodan 110 kiloya kadar düştü ama yavaş yavaş diyeti bozduğu ve 2 ay sonunda da bıraktığı için 2 ay içinde de eski kilosuna geri döndü.Burada suç doktorda ya da diyette değil kendisindedir.Çünkü iradesine sahip olamadığı için aldığı sonucu da koruyamadı.Uzun zamandır kilo problemi olanlar bir anda eski formuna dönmeyi istemektedirler ama bünyelerini zamanla kontrol etmeleri zorlaşmıştır.Bu yüzden bir şeye başlarken sabretmek ve sonuç alana kadar gayret etmek gereklidir.

Ben bu ürünleri yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.İlk başladığımda kilo problemim ve sağlıksız beslenmenin verdiği rahatsızlıklardan kurtulmak içindi ve bu problemlerimden kurtuldum 6 ay içinde.6 aydan sonra da sağlıklı ve dengeli beslenme amaçlı olarak günde 1 öğün Herbalife ürünlerini kullanıyorum.Diğer iki öğünde de normal yemek yiyorum.Altı ay sonunda ürünlerden sonuç aldım ve bunu ek bir iş olarak yapıyorum.Bu ürünler sayesinde çevremde tavsiye ettiğim arkadaşlarımda çok güzel sonuçlar aldılar.Kardeşim bu ürünler sayesinde 2 ayda 3,5 kilo aldı.Bunu ürünlerin kullanım şeklini değiştirerek yaptı.Sonuçta kilo alma da yada vermede aynı ürünler var sadece ürünlerin kullanım şeklini değiştirerek sonuç alınabiliyor.Kilo almada da 3 öğün yemeğe ilave olarak 3 öğünde bu ürünleri kullanıyoruz.Kilo vermede ürünler bölgesel incelmelerde sağlamaktadır.Bunu kullanan arkadaşlarımın sonuçlarına göre söylüyorum.Mesela bir bayan arkadaşta kilo problemi az da olsa vardı.Kullanmaya başladıktan sonra kilo verme az oldu ama bel,basen bölgelerinde olarak 5 cm incelme oluştu.

Sonuç olarak kilo alma ya da kilo verme için öncelikle sabırlı olmak ve sonuç alana kadar bir diyet de olsa devam etmek gerekir.Sonucunuzu vücudunuz size göstercektir.Sonuç alamasanız da ürünlerin 30 gün içinde iade garantisi mevcuttur.Ve ürünleri kullanmaya başladığınız andan itibaren de sonucunuz belirli periyotlarda kontrol edilip kayıt altına alınıyor.

Bundan sonrası sizin kararınıza kalmış.Kullanıp kullanmamak tercihi size kalmış.Kullanmak isteyen olursa da 1 kere kullanıp bırakmak bir sonuç aldırmaz bunu da söylemem gerekli.Kullanmak isteyen olursa da kitlesel vücut endeksine uygun olarak kullanması gereken süre boyunca kullanmalıdır.Eğerki ciddi manada kullanmak isteyen arkadaşlar varsa boy,kilo ve yaş bilgilerini ve de ne kadar zamandır bu kilo da olduklarını bildiren bir mail atabilirler.

Saygılarımla

[email protected]

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.