Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 karakterler üzerine sayısızca araştırmalar yapılmıştır.bunlardan yalnızca birtanesi Göz renginize göre karakteriniz. GÖZLERİN RENGİ Siyah gözler büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar. Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler. Mavi gözlüler ekseri çevreleri tarafından çok sevilir. Zaten onlar da çevrelerinin sevgisine ve takdirine çok bel bağlarlar. Vazifelerine pek düşkün değildirler. Yeşil göz iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir. Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar. Kurşuniye bakan mavi gözler şairane tabiatların, romantik huyların göstergesidir. Kurşunimsi mavi gözlüler pratik işlerde başarılı olamazlar. Daha hayalci, dalgın bir hayat sürerler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Siyah gözler büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar. aynı ben Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LluVia Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 karakterler üzerine sayısızca araştırmalar yapılmıştır.bunlardan yalnızca birtanesi Göz renginize göre karakteriniz.Yeşil göz iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir. Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar. İyi karar veririm vermesine ama genelde karar verene kadar çok kararsız kalıyorum Kuvvetli kabiliyet Kinci miymişim ki Ama olsam da belli etmem Kıskançlığa gelince en çok sevgülümü kıskanırım ama abartmadan, ama öyle başkasının şusu bende niye yok busu diye niye kıskaniim o kadar da deel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 kardeş uymuyor ,yanlış bu araştırma yanlışşşş tutmuyo neyapalım belki biraz zorlasak olur ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 kardeş uymuyor ,yanlış bu araştırma yanlışşşş tutmuyo neyapalım belki biraz zorlasak olur ama neyi zorluyosun zazagrin göz rengini mi? ya hiç sorma benimkide bi ara renk..yani hangi sınıfa girdiğimi bilemiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 İyi karar veririm vermesine ama genelde karar verene kadar çok kararsız kalıyorum Kuvvetli kabiliyet Kinci miymişim ki Ama olsam da belli etmem Kıskançlığa gelince en çok sevgülümü kıskanırım ama abartmadan, ama öyle başkasının şusu bende niye yok busu diye niye kıskaniim o kadar da deel ben araştırmacının yalancısıyım. gerisini bilemem. lakin ben çıkan sonuca yakın bir karakterdeyim. doğru olabilir sonuçlar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 kardeş uymuyor ,yanlış bu araştırma yanlışşşş tutmuyo neyapalım belki biraz zorlasak olur ama kardeş ben ne yapayım ya hu.. sende yanlış çıkabilir başkalarında da yanlış çıkabilir. ama adamlar demek bu kanıya vardıklarına göre bir bildikleri vardır sanırım. bende uyuyor gibi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ela lar..hakkında bi fikrin varmı...... bende onu merak ettim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ela lar..hakkında bi fikrin varmı...... bende onu merak ettim.. bildiğim kadarıyla elalar; kinci,içten pazarlıklı olduğu kadarıyla aynı zamanda hırslı tutkuludur. maymun iştahlı olduklarıda bilinmektedir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 bildiğim kadarıyla elalar; kinci,içten pazarlıklı olduğu kadarıyla aynı zamanda hırslı tutkuludur. maymun iştahlı olduklarıda bilinmektedir. ha...aynı ben..birde merdanenin yanında dolapta siyanür bulundururum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ha...aynı ben..birde merdanenin yanında dolapta siyanür bulundururum... ben ciddiyim okumuştum daha önce ela gözü bir yerde.. bu arada siyanür çok tehlikeli dikkat et Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ben ciddiyim okumuştum daha önce ela gözü bir yerde..bu arada siyanür çok tehlikeli dikkat et yaa.... parasetamol yerine,ibuprofen tercihimdir.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 karakterler üzerine sayısızca araştırmalar yapılmıştır.bunlardan yalnızca birtanesi Göz renginize göre karakteriniz. GÖZLERİN RENGİ Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler. sinirlenmek doğruda sadakatsizlik yok yani Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 yaa.... parasetamol yerine,ibuprofen tercihimdir.... yanlış tercih PARASETEMOLden şaşma kanımca kendimden bilirim her derde devayım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ben yinede ibuprofen diyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ben yinede ibuprofen diyorum bence de parasetemol iidir. genelde ateşli ve yüksek ağrılarda ii geliyor diye bilirim. lakiin senin bahsettiğin ibuprofen ise daha çok romatizmal ağrılarda ve adet kramplarında kullanıldığını duymıştum belki yanılmış olabilirm. sonuçta ikiside faydalı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 bence de parasetemol iidir. genelde ateşli ve yüksek ağrılarda ii geliyor diye bilirim. lakiin senin bahsettiğin ibuprofen ise daha çok romatizmal ağrılarda ve adet kramplarında kullanıldığını duymıştum belki yanılmış olabilirm. sonuçta ikiside faydalı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LluVia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 ben araştırmacının yalancısıyım. gerisini bilemem. Canın sağolsun kardeş Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Siyah gözler büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar.Bingo Ama Öle sölendiği kadar kurnaz diilimdir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Siyah gözler büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar.Bingo Ama Öle sölendiği kadar kurnaz diilimdir ben söylemiyorum ki:: araaştımış elalem onların yalancısıyım.. ama kurnaz değilim diyenden korkacaksın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Benden mi korkucan Ben dünyada görüp görebileceğin en saf insanlardan biriyim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Benden mi korkucan Ben dünyada görüp görebileceğin en saf insanlardan biriyim Allahallah...senmisin saff... .. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Ben gözrengimi bir türlü anlayamadım ki.. Son baktığımda elaydı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ya benim goz rengi yokbenimki cok koyu,yani bakinca goz bebekleri gorulmuyor siyahda degil ama,kahverengide.... simdi ben ne olucam... Hadi biri uydursun bence sen ASİ olucan... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Ben gözrengimi bir türlü anlayamadım ki.. Son baktığımda elaydı.. bende hala anlayamadım..ela, bir bakarım yeşil..bir bakarım açık kahve ona göre kişiliğimi belirlicem..... yok belirliyemiyom..... işim çok zor valla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.