Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Geçmiş olsun cnm Şımartılmaya mı ihtiyacın var gönüldaşım O zaman doğru yere geldinis efendim Aman da aman bugün pek bi şıksınız Ayakkabınısda konuşuyor yani Suheda hanım Bak bu olmadı demi Dost başa düşman ayağa bakarmış Canım benim ağrım geçmedi ama iyi hisettim ayakkabı konusu iyi isabet yeni aldımda kıs gönüldaşım bu ayağa bakma olayına gelince benim çok ilgimi çeker ayakkabılar mutlaka bakarım bir tuhaflık var bende galiba Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 herkese günaydın günaydın ablacım Canım benim ağrım geçmedi ama iyi hisettim ayakkabı konusu iyi isabet yeni aldımda kıs gönüldaşım bu ayağa bakma olayına gelince benim çok ilgimi çeker ayakkabılar mutlaka bakarım bir tuhaflık var bende galiba bende seni şımartmıştım niye cvp yazmadın sabah sabah tepemin tasını attırma teyze Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 sanada günaydın kardeşim bugün daha iyisin inşallah Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 sanada günaydın kardeşim bugün daha iyisin inşallah İyiyim abla hemde bomba gibiyim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 herkese günaydın Günyadın ablacım Canım benim ağrım geçmedi ama iyi hisettim ayakkabı konusu iyi isabet yeni aldımda kıs gönüldaşım bu ayağa bakma olayına gelince benim çok ilgimi çeker ayakkabılar mutlaka bakarım bir tuhaflık var bende galiba Kankimin dediği kadar var yani Evliya gibim hatunum yahu Benimde çok ilgimi çeker Hayırlı olsun,güle güle kullan gönüldaşım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 İyiyim abla hemde bomba gibiyim Kaçın patlayacak Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 herkese günaaayydıınn... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Kaçın patlayacak daha pimim çekilmedi korkmana gerek yok herkese günaaayydıınn... sanada öma öğlen oldu neredeyse Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 saat 10,21 yav..neresi öğlen.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 saat 10,21 yav..neresi öğlen.. sus sus cevap verme bana ekürinde hastalanmış şımartılmak istiyomuş sen git onu şımart Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 ekürim dirken kimi kastediyosun?.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 bende seni şımartmıştım niye cvp yazmadın sabah sabah tepemin tasını attırma teyze Ne zaman şımarttın ben neden görmedim nerde yazdın? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Ne zaman şımarttın ben neden görmedim nerde yazdın? canım müttefikim yoksa sen mi hastasın...? Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 canım müttefikim yoksa sen mi hastasın...? Evet ama şimdi daha iyiyim sen sakın endişelenme bidanecik müttefikim benim ölüm 100 siyahx dirisine bedeldir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 günaydın yeniden tatlım..canım.. sanada günaydın.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 günaydın yeniden Günaydın benim yahşi bacım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Evet ama şimdi daha iyiyim sen sakın endişelenme bidanecik müttefikim benim ölüm 100 siyahx dirisine bedeldir o ne şüphe şikerim... ama yine de iyi ol sen.. geçmiş olsun canım.. havalardandır..çok istikrarsız.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Ne zaman şımarttın ben neden görmedim nerde yazdın? bir önceki sayfaya bak teyze ama normal bu yaşlarda sanırsam bu işini görür Evet ama şimdi daha iyiyim sen sakın endişelenme bidanecik müttefikim benim ölüm 100 siyahx dirisine bedeldir hadi ya dimek öyle diyosun :D Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Amanda aman teyzecim hastamı olmuş dur sen yat ben sana nane limon kaynatam Teyzem hastalanıca nazlanırmışda hastalık sana yakışıyor kız teyzem dahada bi şeker oluyosun Yetermi şımardınmı Aha vallahide yazmış bunları senden duydumya artık ölsemde gam yemem kaynattığın limonun içerisine birazda nane eklemeyi unutma Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Aha vallahide yazmış bunları senden duydumya artık ölsemde gam yemem kaynattığın limonun içerisine birazda nane eklemeyi unutma ismi üstünde nane limon unutmam kanımca Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Kankimin dediği kadar var yani Evliya gibim hatunum yahu kankim yuksam malum mu oluyo sana günaydın herkese bu arada Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Hııı malum oluyo bana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 kıss o saman bunun evliyalıkla alakası yuk kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.