Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 ben buraların yabancısıyım kaybolmam dimi? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Hayır kaybolmazsın merak etme Ben buralardayım ok Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sevindim yaşasın süper Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Günaydınlar günaydın kankim günaydın arkadaşlar günaydın engin forumumuza hoşgeldin umarım beğenirsin Kankimin bahçesinden kopardım sakın süleme olar mı yuk cnm sülemes sen merak etme ben buraların yabancısıyım kaybolmam dimi? kaybolmassın engin, kankim sana bütün çıkışları gösterir merak etme Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sığınağıda sen gösterirsin artık kankim Çıkışları gösterirmiş Kısım burası TM burdan çıkış yok Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Ben daha yeni geldim ama sanki çıkışı gösterir gibi bir haliniz var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sen kankimin dediklerini dikkate alma engin O sabahları ne dediğini pek bilmiyor Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 öğlen oldu kankin daha uyanamamış galiba hemen yol gösterdi bana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gerçi kankim için sabah,öğlenn,akşam pek fark etmiyor Hep aynı modda yani Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 yani hep böyle başka modu yok ,yarı uyur gezer halde bir kankin var Allah yardımcın olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Günaydın ablacım Evet maalesef öyledir kankim Yakında düselecek diye ümid ediyoruz Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 inşallah düzelir ümit etmekten başka çaremiz yok sanırım Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 şimdi ben çömezim ya bana kızmasın kankin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Yuk kısmas Kankim çok merhametlidir aslında ( bende inanmadım bu sülediğime ) Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 şimdi korkmaya başladım (( ama sen yanımda olacaktın dimi bişi yapmaz galiba Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Sığınağıda sen gösterirsin artık kankim Çıkışları gösterirmiş , Kısım burası TM burdan çıkış yok doğru aslında önce sığınağı göstermek lasım, maazallah senin şerrinden korunmak için Ben daha yeni geldim ama sanki çıkışı gösterir gibi bir haliniz var yuk be engin yanlış anladın, zor durumda kaldığında çıkışı bulmakta zorlanma diye dediydim malum kankimle aynı forumda olmak biras zordur görüldüğü üsre Sen kankimin dediklerini dikkate alma engin ,O sabahları ne dediğini pek bilmiyor aman sen çok biliyon sankim öğlen oldu kankin daha uyanamamış galiba hemen yol gösterdi bana ben uyanıkım bikerem Günaydın cemaat günaydın ablacım gördün mü şu kankimin yaptığını yani hep böyle başka modu yok ,yarı uyur gezer halde bir kankin var Allah yardımcın olsun asıl Allah benim yardımcım olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Korkma korkma zararsısdır Asıl o zaman bişey yapar gibime geliyor Malum beni pek sevmes ayrıca beni çok kıskanır Kankim ne zaman benim şerrime maruz kaldın Ayrıca beni niye Sardunyam aplama şikayet ediyon kendisi Süppergirl mü Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 kıskanma konusunda katılıyorum kankine ancak biraz sert birine benziyor. hem ben forumda olmaktan mutluyum hiçde zor gelmiyor.şimdi bunuda kıskanırsın sen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kankim sert birisi misin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 şimdi korkmaya başladım ama sen yanımda olacaktın dimi bişi yapmaz galiba yuk yuk hiç korkma benden ösellikle de kankim yanındayken korkma Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 yuk yuk hiç korkma benden ösellikle de kankim yanındayken korkma Kankim çık şu ninja modundan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kankim sert birisi misin istersen sen açıkla bu sorunun cevabını kankitom, sert miyim değil miyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.