Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Günaydıınnnnn..mutlu sabahlarrr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 gunaydın millet Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Günaydınnn kısss hoşgeldin Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 SEVİNÇLE UYAN Duydum ki öylece bırakıp gitmişsin kendini Vazgeçmişsin bütün ümitlerin güzelliğinden Yeni bir şey aramanın ve bulmanın sevincinden Artık bitti diyorsan unuttuğun birşeyler var Hala mavi gökyüzü Bak hala çok güzelsin Ve sakin bir rüzgarda, dinleniyor dalgalar Bu sabah sevinçle uyan Gerin pencerende Paslı bir tat gibi kalsın Yalnızlığın....... Yeniden başlamanın, keyfini duy içinde Hayatın anlamını yanlış çözmüş gibisin Herkes sevgi bekliyor Yalnızca sen değilsin Sevgini söylemekle başlar herşey Birdenbire....... Bir çocuğun saçını okşayarak Gülümse....... Küçük bir pırıltıyla yolunu o göstersin Yeniden başlamak istersen Bu bile sana yeter. günaydınnn Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Günaydın Ra_Dya Günaydınlar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Günaydın Ra_Dya Günaydınlar sana da günaydın gecem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 SEVİNÇLE UYANDuydum ki öylece bırakıp gitmişsin kendini Vazgeçmişsin bütün ümitlerin güzelliğinden Yeni bir şey aramanın ve bulmanın sevincinden Artık bitti diyorsan unuttuğun birşeyler var Hala mavi gökyüzü Bak hala çok güzelsin Ve sakin bir rüzgarda, dinleniyor dalgalar Bu sabah sevinçle uyan Gerin pencerende Paslı bir tat gibi kalsın Yalnızlığın....... Yeniden başlamanın, keyfini duy içinde Hayatın anlamını yanlış çözmüş gibisin Herkes sevgi bekliyor Yalnızca sen değilsin Sevgini söylemekle başlar herşey Birdenbire....... Bir çocuğun saçını okşayarak Gülümse....... Küçük bir pırıltıyla yolunu o göstersin Yeniden başlamak istersen Bu bile sana yeter. günaydınnn ya harıkaydı şiir sabah sabah neşe verıyor,özellıkle sıyah kısmı çok çok doğru.. kız mıne yağmur nerdeydınız yaw özlemişimmm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Sedoşum Anacım bende ösledim kıs seni Ama kankim öslememiş galiba Benden duymuş olma şikerim Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 tünaydınlar.. merhabalar Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Günaydınlar olsunn.. Esenlikler dilerimm.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 İyi akşamlar herkese Yav günaydın dicemde saati bir türlü tutturamadım Neyse bu gece uyumazsam sanırım yarın sabah günaydın kelimesini layıkıyla söylerim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Günaydın millet Uyuyup uyanınca sabah oldu zannettim yaw zaten 2 saat önce yazmışım :) Ha gayret luci aslanım az kaldı tutturacaksın sabahın ilk ışıklarını !!! Aslına bakarsanız sabahın ilk ışıklarıda oldukça romantik olur tavsiye edilir şiddetle !! Günün doğuşunu izlemek için yani !!! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Sedoooş; GÜNAYDIIIIN.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 anladımda nıe ağzın açıldı gözlerın fırladı yorulmasın smıley Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 gunaydın burda bulunanlara Alıntı
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 aleyküm selam veeee iyi sabahlar Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 saol saol sanada iyi sabahlar bugun ne kadar sıcak meterolojiden tanıdıgın var mı varsa sorsana yaw ne zamana kadar gider bu sıcaklar. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 gelenlere günaydınnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 ben gene geldiğime göre günaydınn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.