Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 günaydınn günaydın vampir nenem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 onu ben diyecektim kanımca canem sağ beynim benim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 günaydın vampir nenem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 beynimin yüzde otuz beşi canem nenem yemezler Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 tam olarak neyi yemedin tamam bidenem seni mi kıracağım,sol olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 sözleşmeyi yemem nenem sağ benim solda benim sen azıcık bir yer kaplıyon o kader..yuksam bu voltran düşmanlara müdahalede eksik ve savunmasız kalır sen bırak beynimide tak kafaylan nereye kadar kol bacak bul vücud bul bizeeee Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 o doğru bak,ben beynin saldırı yöneten bölümü olmak için pek uygun değilim o da doğru iki kişi bir kafa olduk,yuvarlanıp mı gideceğiz,olmayan kol bacağı mı yöneteceğiz bizim kol bacağımız vardı ama yuklar ortada Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 tımam anlaştık o zaman beyin benim çok güzel saldırırım kaybetmeyi bilmem sende vücudu oluştur..kol ve bacaklarıda artıkın yoldan hallederiz etraf insan kaynıyo Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ben de bunu yemedim canem,selametim açısından vücut olmayı uygun bulmuyom,yüzde kırka fitim kol,bacak ve gövde için aday başvuruları alınır Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 eyi madem karar önceliği bende olduğu müddetçe sorun yuk yaw ne başvurusu bu halimizlen bize kim başvurur.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 yok mudur bizim gibi diyorsun kol bacağı bence sen yüksek ikna kabiliyetinle bulabilirsin canem,yoksa beyin beyine verir,ayakaltında yuvarlanır dururuz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 doğru diyosun ben bulurum sen o işi bana bırak tenha ve karanlık bir yere yuvarlanalım yeter Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 işte ben de bundan korkuyordum sen yuvarlan ben gözcü olayım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 işte bende bundan korkuyodum sen ve ben bir bütünüz nası ayrılcezki dahim benim yuk senle olmıycek bu iş ben kendime geri dönüyom bu arada nenem mause kendini kaybetti zannımca pilleri zayıfladı ve pilleri bulamıyom Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 anlama bölümünden zırnık vermezsen öyle olur kendine yalnız dönemezsin,peşindeyim sen halledersin,eskiden mause mu vardı torunum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ben bunun cevabını başka bi başlığa yazmıştım bakınız Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Günaaaayydııın Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 tünaydın natiicim öğlen oldu kıss Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.