Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2012 13 yıl ben uyandım sanıyorum bilmemki uyandımmı neyse olsun say ve deki selam olsun bu alemede öbür alemede
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2012 13 yıl Günaydınn..Çok mutlu bir hafta diliyorum herkese.. off çok kötü depremm
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2012 13 yıl sakın içme sigara bak ben ne hale geldim kilo yok kolestrol yok şeker yok tansiyon yok stresyok saç yokkkkk ben ezelden kelim amma 49 yaşında hataane kayıtları hesabı kalp krizi geçirdim bir daha günaydın diyemicektim ya bırak o kötü şeyi günaydın
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 13 yıl mamma miaaaa! kahvaltıya bak! Hava çok güzel bugün, sizin de havanız güzel olsun, pazarınız da güzel olsun, kahvaltınız da böyle güzel olsun..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2012 13 yıl Herkesin günü ''aydınlık'' olsun! Ve güzel bir hafta dileğiyle sevgiler...
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2012 13 yıl Güneşli bir İzmir sabahından günaydın, herşey gönlünüzce olsun bugün..
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 13 yıl Yaşanacak güzel günleri umut ederek, bugüne ve yarınlara günaydın dostlar..Herkes için mutlu bir hafta olsun..
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 13 yıl gunaydinn : )) gec kalkana kahvalti yerine aksam yemeginden ne kaldiysa malesef ; <
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 13 yıl Günaydın... Tünaydın... İyi akşamlar... Ben bi iyi akşamlar alayım öyleyse..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.