Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2011 13 yıl Ev halkı gibi forumda uyuyor galiba.... Bugün de mi yalnızım... Günaydınlarrrrrrrrr...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2011 13 yıl Co-Admin Ev halkı gibi forumda uyuyor galiba.... Bugün de mi yalnızım... Günaydınlarrrrrrrrr... Yok pek sayılmaz, ben buralardayım, günaydın...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2011 13 yıl Yok pek sayılmaz, ben buralardayım, günaydın... oh be ne güzel yalnız değilmişim.... sevindirik oldum
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2011 13 yıl Co-Admin oh be ne güzel yalnız değilmişim.... sevindirik oldum bende...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 13 yıl Bir gün görüşemedik özlemişim... herkese günaydınnnnnnnnn....
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 13 yıl Bir gün görüşemedik özlemişim... herkese günaydınnnnnnnnn.... Günaydınnnnnnnn...) Çok çok güzel bir gün olsun herkeslereeeee...
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2011 13 yıl Teşekkürler... Gerçekten bayram geldi... Herkese iyi bayramlarrrrr..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 13 yıl Ben geldim.. Günaydınlar...)) Hoşgeldinnnnnnnn... Günaydın iyi pazarlar herkeslere...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.