Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2010 15 yıl ZOR GÜNLER YAŞIYOR OLSAKDA YAŞAMDA, HAYATA TUTUNMAMIZ GEREK İNADINA... İÇİMİZDEKİ SEVGİ VE GÜÇ ASLA EKSİLMESİN.... :clover: GÜNAYDINLAR :clover:
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2010 15 yıl merhabalar..iyi pazarlar..gün bitiyor ama bunun gecesi de var lenntoş sayfaya hoşgelmişsin nasıl soğuklar iyi geldimi? bahar gelirken İzmir'i terketmek ..olmadı şimdi birkaç ay sonra görüşürüz
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2010 15 yıl merhabalar..iyi pazarlar..gün bitiyor ama bunun gecesi de var lenntoş sayfaya hoşgelmişsin nasıl soğuklar iyi geldimi? bahar gelirken İzmir'i terketmek ..olmadı şimdi birkaç ay sonra görüşürüz cok haklisin Izmir birakilirda buralara gelinirmi
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2010 15 yıl Hos bulduk ugrasiyorum buralarda,yavas,yavas ögrenecegim insallah
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2010 15 yıl Günes yavas,yavas tesirini kaybediyor bende herkese iyi aksamlar diliyorum
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 15 yıl Herkese Günaydin Coktandir yoktunuz veya ben görememis olurum günaydin
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 15 yıl günaydın forumm bahar coşkusu kadar güzel kalplerinizin olması dileğiyle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.