Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl tamam gidelim bende çıkcam zaten bu akşam açık olsun bi tanede şeker atıver
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl Bazı arkadaşlarımız için hala gece olabilir ama ben çok erken başlıyorum güne.05:40'ta uyandım mesela....Böylece günüm daha fazla uzun ve bereketli oluyor,neyse..Herkese günaydın...Umarım gününüz çok mutlu,huzurlu ve umutlu geçer.Tabi bir de hareketli geçsin..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl Günaydınlar.....................,,, Sensiz geçen günü neyleyim..........Suskunluk çöküyor içerim gibi günüme..........,,,
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl Herkese günaydın arkadaşlar...yoksa siz hala yatıyor musunuz?Benim için öğle oldu neredeyse.Herkese güzel bir gün diliyorum.Gününüz mutlu ve sağlıklı geçsin.
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl günaydın kardeşcim ve sercan kardeşcim anı defterinde çaylar senı bekliyo...sen buralarda dolan
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl gunaydın zeyynepp.ya bılmıyom kı ne yazacagımı bılsem yazacamda
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl gunaydınnnnn e ben sızlerden degılılm.bız gune sımdı baslıyoz. sımdı karnımı doyurayım kımın kanında akyuvar daha cok(cıft cekırdeklıler tercıhımdır ) larsıe kardesım senın kan grubun ne?
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl gün ! çok karanlık bugün... aydınlıklar ve karanlıklar yanyana denizin güzel kızı sen istersen aydınlıkları da görebilirsin
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl çok karanlık... ve ben köreldim..kör oldum.. bugün.. ama yarın yakalarım ben.. ahh ahh... bu ben 'ben' olmasaydı..herşey daha kötü olurdu heralde.. gittim ben canım teşekkür ederim..LaRsiE ve sana... iyi bakın kalbinize...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.