Zıplanacak içerik

Featured Replies

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 224,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
Yahu bu benimde aklımı karıştırıyor,şu avatarın güzelliğine bak,şu nickin desen ayrı güzel eminin sende güzelsindir (karadenizli çarpıldığına göre) ;) pekiiiiii bu psiko da neyin nesidir???

kıss gecem duydunmu <_< hesap ver bakimm şuhedacıma :closedeyes::getlost::hug:

Gönderi tarihi:
kıs adım psiko kaldı beee, ah canımmmm, benimde kıss

En iyi Psiko ödülünü alırken böyle demiyodun ama <_<:w00t:

Yahu bu benimde aklımı karıştırıyor,şu avatarın güzelliğine bak,şu nickin desen ayrı güzel eminin sende güzelsindir (karadenizli çarpıldığına göre) pekiiiiii bu psiko da neyin nesidir???

Gönüldaşım Güzelyazın doğasında var Psikoluk -_-:w00t:

kıss gecem duydunmu , hesap ver bakimm şuhedacıma

Bisim hesap veremeyeceğimis hiçbişeycik yuktur <_< Kankim demecimisi hasırla basın toplantısı yapces cnm -_-:w00t::lol:

Gönderi tarihi:
Ağru dağının göselleri günaydın :w00t::lol::hug:

sanada günaydın gecem :wub::) Ağru dağından selam getirmiş sedoş bize :P

Gönderi tarihi:

Günaydın.İyi günler herkese :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

gunaydınnn herkese

Gönderi tarihi:

hepinizin sabah şerifleri hayırlı olsun :D:clover: :clover: :clover:

Gönderi tarihi:

günaydın ..günaydın..banada günaydın :laughing:

Gönderi tarihi:

evet Uskudar'da sabah oldu de mi? :lol:

Gönderi tarihi:

Sedoş;Günaydın demeyeli epeyce olmuş..:w00t:

Avrupa Yakasını seyredicem,sonra görüşürüz..;)

Gönderi tarihi:
Günaydınlar :grin: Kankim <_<:hug:

günaydın kısss <_< sen bana demesende ben sana dedim -_- bak kıymetimi bil hayırsıs gece :grin:

Gönderi tarihi:

Kıs senin ne işin var sabah sabah :huh: Git yat uyusana :lol: Demes olurmuyum heç psikocum :shifty::P GÜNAYDIN :hug:

Gönderi tarihi:
Kıs senin ne işin var sabah sabah :huh: Git yat uyusana :lol: Demes olurmuyum heç psikocum :shifty::P GÜNAYDIN :hug:

kıss benim bu saatte burda olmam için para veriyorlar :grin: yaa o yüzden buradayım öğren kıs öğren :laughing::grin:

Gönderi tarihi:

Öğrenince elime ne geçecekse <_<:lol: Kıs iyi o zaman gel paraları paylaşalım :shifty::w00t::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.