Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Yahu bu benimde aklımı karıştırıyor,şu avatarın güzelliğine bak,şu nickin desen ayrı güzel eminin sende güzelsindir (karadenizli çarpıldığına göre) pekiiiiii bu psiko da neyin nesidir??? kıss gecem duydunmu hesap ver bakimm şuhedacıma
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl kıs adım psiko kaldı beee, ah canımmmm, benimde kıss En iyi Psiko ödülünü alırken böyle demiyodun ama Yahu bu benimde aklımı karıştırıyor,şu avatarın güzelliğine bak,şu nickin desen ayrı güzel eminin sende güzelsindir (karadenizli çarpıldığına göre) pekiiiiii bu psiko da neyin nesidir??? Gönüldaşım Güzelyazın doğasında var Psikoluk kıss gecem duydunmu , hesap ver bakimm şuhedacıma Bisim hesap veremeyeceğimis hiçbişeycik yuktur Kankim demecimisi hasırla basın toplantısı yapces cnm
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Ağru dağının göselleri günaydın sanada günaydın gecem Ağru dağından selam getirmiş sedoş bize
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Sedoş;Günaydın demeyeli epeyce olmuş.. Avrupa Yakasını seyredicem,sonra görüşürüz..
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl Günaydınlar Kankim günaydın kısss sen bana demesende ben sana dedim bak kıymetimi bil hayırsıs gece
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl Kıs senin ne işin var sabah sabah Git yat uyusana Demes olurmuyum heç psikocum GÜNAYDIN
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl Kıs senin ne işin var sabah sabah Git yat uyusana Demes olurmuyum heç psikocum GÜNAYDIN kıss benim bu saatte burda olmam için para veriyorlar yaa o yüzden buradayım öğren kıs öğren
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 18 yıl Öğrenince elime ne geçecekse Kıs iyi o zaman gel paraları paylaşalım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.