Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl Buradan bi atlı geçti, Yarama bastı geçti Wayy wayyyyy Dolana ay dolana Dolana gün dolana
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl Buradan bi atlı geçti,Yarama bastı geçti Wayy wayyyyy Dolana ay dolana Dolana gün dolana kankim kutlarım çok duygulandırdın beni
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl kankim kutlarım çok duygulandırdın beni Reca ederim cnm Bende yasarken çok duygulandım kankim
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl göreceli bir hafiflik var üstümde..bilmem pek alışkın diil bünye bu duruma..sanırım birazdan geçer... sen nasılsın şikerim
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl göreceli bir hafiflik var üstümde..bilmem pek alışkın diil bünye bu duruma..sanırım birazdan geçer... sen nasılsın şikerim iyiyim sanırsam
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl hatun kişi mi yuksam cenase namasım mı kılınıyo hatun kişi niyetine der gibim oldu
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl sabah-ı şeriflerinis hayır olsun hanımlar sizinde hayır olsun efeem... sizinde hatun kişi
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl hatun kişi mi yuksam cenase namasım mı kılınıyo hatun kişi niyetine der gibim oldu allah korusun minecim ben gülesin diye şey etmiştim ağlama gısss
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 18 yıl Yazar ya forumun çhat sayfası açılmış gelsene kleo aynı nikle gırıyoruz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.