Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Geçmiş olsun cnm :hug: Şımartılmaya mı ihtiyacın var gönüldaşım :huh: O zaman doğru yere geldinis efendim :w00t: Aman da aman bugün pek bi şıksınız :grin: Ayakkabınısda konuşuyor yani Suheda hanım Bak bu olmadı demi :unsure: Dost başa düşman ayağa bakarmış :blink:

Canım benim ağrım geçmedi ama iyi hisettim :wub: ayakkabı konusu iyi isabet yeni aldımda :rolleyes: kıs gönüldaşım bu ayağa bakma olayına gelince benim çok ilgimi çeker ayakkabılar mutlaka bakarım bir tuhaflık var bende galiba :unsure:

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 226,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
herkese günaydın

günaydın ablacım :)

Canım benim ağrım geçmedi ama iyi hisettim :wub: ayakkabı konusu iyi isabet yeni aldımda :rolleyes: kıs gönüldaşım bu ayağa bakma olayına gelince benim çok ilgimi çeker ayakkabılar mutlaka bakarım bir tuhaflık var bende galiba :unsure:

bende seni şımartmıştım niye cvp yazmadın sabah sabah tepemin tasını attırma teyze :angry::sweatingbullets::lol:

Gönderi tarihi:

sanada günaydın kardeşim :grin::hug:

bugün daha iyisin inşallah :laughing:

Gönderi tarihi:
sanada günaydın kardeşim :grin::hug:

bugün daha iyisin inşallah :laughing:

İyiyim abla hemde bomba gibiyim :w00t:

Gönderi tarihi:
herkese günaydın

Günyadın ablacım :hug:

Kankimin dediği kadar var yani :unsure: Evliya gibim hatunum yahu :w00t::lol: Benimde çok ilgimi çeker :) Hayırlı olsun,güle güle kullan gönüldaşım ;)

Gönderi tarihi:
Kaçın patlayacak :w00t::lol::stuart:

daha pimim çekilmedi korkmana gerek yok :)

herkese günaaayydıınn... :)

sanada öma öğlen oldu neredeyse :whistling:

Gönderi tarihi:

Diloş gnydn :)

Gönderi tarihi:
saat 10,21 yav..neresi öğlen..

sus sus cevap verme bana :angry: ekürinde hastalanmış şımartılmak istiyomuş sen git onu şımart :D

Gönderi tarihi:
bende seni şımartmıştım niye cvp yazmadın sabah sabah tepemin tasını attırma teyze :angry::sweatingbullets::lol:

Ne zaman şımarttın ben neden görmedim :o nerde yazdın?

Gönderi tarihi:

canım müttefikim yoksa sen mi hastasın...? :wassat:

Gönderi tarihi:
canım müttefikim yoksa sen mi hastasın...? :wassat:

Evet ama şimdi daha iyiyim ;) sen sakın endişelenme bidanecik müttefikim :wub: benim ölüm 100 siyahx dirisine bedeldir -_-

Gönderi tarihi:
günaydın yeniden :stuart::kiss::hug:

tatlım..canım.. :wub: sanada günaydın.. :hug:

Gönderi tarihi:
günaydın yeniden :stuart::kiss::hug:

Günaydın benim yahşi bacım :hug:

Gönderi tarihi:
Evet ama şimdi daha iyiyim ;) sen sakın endişelenme bidanecik müttefikim :wub: benim ölüm 100 siyahx dirisine bedeldir -_-

o ne şüphe şikerim... :lol::wub: ama yine de iyi ol sen.. :hug: geçmiş olsun canım.. havalardandır..çok istikrarsız..

Gönderi tarihi:

bir önceki sayfaya bak teyze ama normal bu yaşlarda sanırsam bu işini görür :w00t:

gzlkhl7.jpg

hadi ya :w00t: dimek öyle diyosun :D :D

Gönderi tarihi:
Amanda aman teyzecim hastamı olmuş dur sen yat ben sana nane limon kaynatam :)

Teyzem hastalanıca nazlanırmışda hastalık sana yakışıyor kız teyzem dahada bi şeker oluyosun :D

Yetermi şımardınmı :w00t:

Aha vallahide yazmış :w00t: bunları senden duydumya artık ölsemde gam yemem :thumbsup: kaynattığın limonun içerisine birazda nane eklemeyi unutma -_-

Gönderi tarihi:
Aha vallahide yazmış :w00t: bunları senden duydumya artık ölsemde gam yemem :thumbsup: kaynattığın limonun içerisine birazda nane eklemeyi unutma -_-

ismi üstünde nane limon unutmam kanımca :unsure::lol:

Gönderi tarihi:
Kankimin dediği kadar var yani :unsure: Evliya gibim hatunum yahu

kankim yuksam malum mu oluyo sana :w00t::lol:

günaydın herkese bu arada ;):)

Gönderi tarihi:

kıss o saman bunun evliyalıkla alakası yuk kankim :(:w00t::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.