Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Voleybol Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Cevaplar 238
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

  • Admin

    239

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

  • Admin

VNL Kadınlar Voleybol şampiyonasında yarı finalde

xkq0uuttvqjx0yl0x6eh-1536x1024.jpg

Türkiye ABD'ye karşı ilk seti 25-21 kazandı - 1-0

Türkiye ABD'ye karşı ikinci seti 25-14 kazandı - 2-0

Türkiye ABD'ye karşı üçüncü seti 26-24 kaybetti - 2-1

Türkiye ABD'ye karşı dördüncü seti 27-25 kazandı ve maçı 3-1 alarak finale kaldı

Finalin Adı   ÇİN - TÜRKİYE   oldu

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

voleybol-kadinlar.jpg

VNL Kadınlar Voleybol şampiyonasında final

Türkiye Çin'e karşı ilk seti 25-22 alarak 1-0 öne geçti

Türkiye Çin'e karşı ikinci seti 22-25 kaybetti ve durum 1-1 oldu

Türkiye Çin'e karşı üçüncü seti 25-19 alarak 2-1 öne geçti

Türkiye Çin'e karşı dördüncü seti de 25-16 alarak durumu 3-1 yaptı ve turnuvada şampiyon oldu

EVET TÜRKİYE KADINLAR VOLEYBOL MİLLETLER LİGİNİN ŞAMPİYONU OLDU

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

"BU MADALYA SENİN İÇİN"

Zehra Güneş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ceren, sözümü tuttum. Bu madalya senin için" ifadelerini kullandı.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Türkiye FIVB Dünya Sıralamasında Bir Numaraya Yükseldi

du3xlk5fg5npgek6sifg.jpg

FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Sıralamasında Türkiye bir numara! Yarışmada ilk altınlarını kazandıkları Voleybol Uluslar Ligi 2023 Finallerindeki tarihi başarıları, sıralama puanları açısından da meyvesini vererek takımı listenin zirvesine taşıdı.

Bir buçuk ay önce VNL 2023 başlamadan önce Türkiye dünyada yedinci sıradaydı. Ön Aşamanın ilk müsabaka haftasının ardından, dört maçta üç galibiyet elde ettiklerinde altıncı sıraya yükseldiler. Türkler, sonraki iki müsabaka haftasında aynı galibiyet-mağlubiyet oranını korudu ve Ön Eleme Aşamasının sonunda, geçen hafta Arlington'daki Finallerden önceki başlangıç konumları olan beş numaraya yükseldiler.

Amerika Birleşik Devletleri'nde onları son VNL sıralamasının zirvesine yükselten üç büyük zafer, Dünya Sıralamasında da dört sıra yukarı fırlamak için yeterli puan getirdi.

Geçen yılın VNL şampiyonu İtalya'nın çeyrek final kapanışı, bir düz belirleyici olduğu için aslında Türkiye için en fazla puanı aldı. Türkler, yarı final yolunda 11.59 puan topladı ve burada ev sahibi ABD'yi dört setlik bir galibiyetle 8.99 puan daha cebe attı. Son olarak, Pazar günkü altın madalya maçında Çin'e karşı 3-1 galibiyet, 7.15 puan daha ekleyerek yeni toplam 365.64'e ulaştı.

Bu arada, önceki bir numaralı ABD, çeyrek finalde Japonya'yı yenerek 4.01 puan topladı, ancak ardından Türkiye'ye 8.99 ve Polonya'ya bronz madalya kaybettiği için 8.30 kaybetti. Sıralamanın en üstünde.

İtalya, Brezilya ve hüküm süren dünya şampiyonları ve VNL öncesi sıralama liderleri Sırbistan da yeni VNL şampiyonları tarafından bu sırayla üç numaraya, dört numaraya ve beş numaraya düşerek geride kaldı.

Gümüş ve bronz madalya kazanan Çin ve Polonya, VNL Finalleri sırasında puan kazandılar, ancak konumlarında değil, sırasıyla altıncı ve yedinci sırada kaldılar.

Kaynak: VNL

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Voleybol Milli Takımının Sporcuları (Kadınlarımız) Erik Dalını Böyle Oynadılar - Ne Güzel Olmuş

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Milli voleybolcu Hande Baladın'a tehdit: Can güvenliğim yok

Son olarak 2023 FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Hande Baladın gelen tehdit mesajları üzerine savcılığa başvurdu. Sosyal medyadan tehditler alan ve "Can güvenliğim yok" diyen Baladın'a "Yüzüne asit atacağım" mesajı atıldı.

hande-baladin.jpg

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Hande Baladın, FIVB Milletler Ligi'nde kazanılan şampiyonluğun ardından 3 gün sonra sosyal medyadan tehditler almaya başladı.

Saldırgan kişi Baladın'ın oynadığı Eczacıbaşı takımına yönelik "Sizin isminizin kurtuluşu yok. Birinizden birine zarar vermezsem sizden beter olayım" tehditlerinde bulundu.

Tehditlerin sonu gelmeyince durumun ciddiyetinden ve can güvenliğinden endişe duyan yıldız voleybolcu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

Dilekçesinde, şampiyonluğun hemen ardından tehditlere maruz kaldığını belirterek "Can güvenliğim yok. Sistematik bir şekilde mesaj atıyor. Korkuyorum" diyerek suç duyurusunda bulundu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

RÜYA TAKIM - DREAM TEAM | Women's Volleyball Nations League 2023 - VNL Kadınlar Voleybol şampiyonası 2023

RÜYA TAKIMI | Bayanlar Voleybol Milletler Ligi 2023. En İyi Libero: Gizem Orge. Gizem Örge (d. 26 Nisan 1993), Türk kadın voleybolcudur. Halen Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi'nde Fenerbahçe'de 1 numaralı formayla libero olarak oynamaktadır. 2014 Avrupa Kadınlar Voleybol Ligi'nde şampiyon olan Türkiye kadın milli voleybol takımında yer almıştır.

En İyi Orta Blokçular: Zehra Güneş. Zehra Güneş (d. 7 Temmuz 1999), Türk profesyonel voleybolcudur. 197 cm (6 ft 6 inç) boyunda, 84 kg (185 lb) boyunda ve orta blokçu pozisyonunda oynuyor.[1] Halen Vakıfbank İstanbul'da oynamaktadır ve Türkiye kadın milli voleybol takımının bir üyesidir.

En İyi Orta Blokçular: Yuan Xinyue. Yuan Xinyue (Çince: 袁心玥; pinyin: Yuán Xīnyuè; 21 Aralık 1996 doğumlu), Orta Blokçu olarak oynayan Çinli bir voleybolcu. Çin kadın milli voleybol takımının bir üyesidir.

En İyi Dış Vurucu: Li Yingying. Li Yingying (Çince: 李盈莹; 19 Şubat 2000'de Qiqihar, Heilongjiang'da doğdu) Çinli bir voleybol oyuncusu. O, Çin kadın milli voleybol takımının bir üyesi ve Outside Smaç'ı. Kulüp düzeyinde, Tianjin Bohai Bank için oynuyor.

En İyi Dış Vurucu: Martyna Lukasik. Martyna Łukasik (1999 26 Kasım doğumlu) Polonyalı voleybolcu. Polonya kadın milli voleybol takımının bir parçasıdır. 2017 FIVB Voleybol Kadınlar U20 Dünya Şampiyonasına,[1] 2018 Montreux Volley Masters[2] ve 2018 FIVB Voleybol Kadınlar Uluslar Ligine[3] katıldı. Kulüp düzeyinde KPS Chemik Police için oynadı.

En İyi Rakip: Melissa Vargas. Melissa Teresa Vargas Abreu (d. 16 Ekim 1999), Fenerbahçe Opet takımında forma giyen Küba asıllı Türk voleybolcudur. Küba kadın milli voleybol takımının bir üyesiydi ve İtalya'da düzenlenen 2014 FIVB Voleybol Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda Küba milli takımının bir parçasıydı.[3] 2023 yılından itibaren Türkiye bayan voleybol milli takımında oynamaktadır.

En İyi Pasör: Diao Linyu. Diao Linyu (Çince: 刁琳宇; 29 Mart 1994 doğumlu) Çinli bir salon voleybolcusu. Çin kadın milli voleybol takımının bir üyesidir.[1] 2017 Volleyball World Grand Prix,[2] 2018 Montreux Volley Masters,[3] 2019 Montreux Volley Masters,[4] ve 2018 FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası'na katıldı.

MVP: Melissa Vargas

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.