Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Buraya kadar, sayfalar dolusu boş laftan başka bir şey göremedim.. fazaltan bilgin varsa, neden boş olduğuna kanaat getirdiğini bizimle paylaşırsan sana yardımcı olabiliriz katakuta, yam yam, BrainSlapper ve son olarakta muki harika yorum ve tespitlerde bulunmuşlar onların ve benim neden ve hangi noktalarda boş laf yaptığımızı açıklamalısın çünkü hepimiz merak ediyoruz saygılar Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Merhaba beyler ! Bir tek soru var : kaç öldürdü dinlere için, tanri adı için ? Milyon ve milyon ve milyon, deme ? kaç öldürdü ateizm için ? 0 deme ?............................................................. End of story. Arabesk ateist....Senin nihilistliğinden bize ne....... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Neresi muntazam yahu. Ben hiçte muntazam bir şey göremiyorum.Bütün canlılar yaşayabilmek için başka canlıları yok etmek,yemek zorunda. Bumu muntazamlık ?Sen böyle düşünüyorsan saygı duyarım. Ancak madde değil,doğa değil diye iddia edebilmen için kanıt getirmen gerekli. Arkadaşım muntazamlık konusuna hiç girmiyorum. Çok uzun sürer anlatması. Kanıt getirmek yerine isteyen bir deney yapsın. Biraz abes olacak ama idare edin. Gidin bir sperm bankasına, istediğiniz kadar sperm alın. Sonra o spermleri toprağa gömün ve çocuk olmasını bekleyin. Eğer çocuk olursa başımla beraber amma olmaz ise işte kanıt. Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ateizmin 'tarihi arkeolojisini' yapacak bir ateist arkadaş yok mu? yaa iş dönüp dolaşıp evrimcilige geliyor oglum bina okur döner döner bidaha okur Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Arkadaşım muntazamlık konusuna hiç girmiyorum. Çok uzun sürer anlatması. Kanıt getirmek yerine isteyen bir deney yapsın. Biraz abes olacak ama idare edin. Gidin bir sperm bankasına, istediğiniz kadar sperm alın. Sonra o spermleri toprağa gömün ve çocuk olmasını bekleyin. Eğer çocuk olursa başımla beraber amma olmaz ise işte kanıt. Syın y/k; bakın böyle inanıyorsanız saygı duyarım dedim.İnancınıza bir şey dediğim yok.Ancak inancınız iddia şekline dönüşürse elbette kanıt getirmek zorundasınız.Bende sizin yazınında öyle bir durum gördüğüm için böyle cevap verdim.Yanılmış olabilrim Siz madalyonun bir tarafına baktığınız için size muntazam gelmesi gayet normal. Bende diğer yönünden baktım ve canlıların birbirlerini yiyerek,yaşamak zorunda olduklarının nasıl muntazam olduğunu sordum.Ne hikmeztse soruma cevap vermemişsiniz. Neyse sizinle polemiğe girmek isteniyorum.Neye inansırsanız inanın umurumda değil. Alıntı
Φ olivera02 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Merhaba beyler ! Bir tek soru var : kaç öldürdü dinlere için, tanri adı için ? Milyon ve milyon ve milyon, deme ? kaç öldürdü ateizm için ? 0 deme ?............................................................. End of story. sen hele bir öl o zaman ahirette görürsün ateizmi o da cehennemin ateşi ***** ****leri tarihten kalma putlara taparsın o ateş seni o ateş cehenmede kurtarsında göreyim yolun islam olsun Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH........ Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Neresi muntazam yahu. Ben hiçte muntazam bir şey göremiyorum.Bütün canlılar yaşayabilmek için başka canlıları yok etmek,yemek zorunda. Bumu muntazamlık ?Sen böyle düşünüyorsan saygı duyarım. Ancak madde değil,doğa değil diye iddia edebilmen için kanıt getirmen gerekli. Gören gözler için herşey ortada! Görmeyen gözlere laflar boş gelir, kanıtsa yetersiz! * Yarasaya görmeyen gözler koyan aklı sevsinler... * İnsanlarda işe yaramayan, bilakis pek çoğuna zarar veren 20 lik dişleri koyan aklı sevsinler... * Genetik sorunlar nedeniyle pek çok sakat doğum tasarımı yapan aklı sevsinler... * Dünya adlı gezegende insan denen canlıyı imtihan etmek adına 75 milyar ışıkyılı genişliğinde evren tasarımı yapan aklı sevsinler... * İnsan için olduğunu iddia ettiği evrende, insanın oluşumu için 13,5 milyar yıl bekleyen aklı sevsinler... * Yıldızlarla şeytan taşladığını iddia eden aklı sevsinler... * Göğü, Dünya'ya düşmemesi için tuttuğunu iddia eden aklı sevsinler... * Göğün yarılacağını iddia eden aklı sevsinler... vs.vs.. Tanrıyı nerelerde arıyorsun, dönde kendine bi bak! Sadece bakmakla kalma ve gör! Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gören gözler için herşey ortada! Görmeyen gözlere laflar boş gelir, kanıtsa yetersiz!Tanrıyı nerelerde arıyorsun, dönde kendine bi bak! Sadece bakmakla kalma ve gör! Bakıyorum kendime ve insanın yaşamına. Ve görüyorumki... Dünyada 600 milyon engelli. Türkiye nüfusunun 100 kişiden 12.3 kişisi sakat. (istatistiki rakam) Sadece 1991- 2000 yıllları arasında doğal afetlerde ölen insan sayısı 211 milyon kişi. Bir o kadar da sakat kalma ve etkilenme. Kader mi dediniz ? Bu kimin sakatlığı ? "Muntazamlığı" beceremiyor galiba, eline yüzüne bulaştırmış. Alıntı
Φ Şeyh Bedevi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Allah m muntazamlığı becerememiş ? Bakın Bir bebeğin vucudunda ortalama 30 trilyon hücre bulunur... Ve bir bebek babanın sperminin annenin yumurtasıyla birleşmesinden mayoz mitoz bölünme evrelerinden geçerek oluşur...Bu oluşum sırasında aklı fikri olmayan hücreler birden hareketlenerek bir kısmı başı bir kısmı govdeyi bir kısmı bacakları bir kısmı da diğer azaları oluşturur.Ve hangi dürtüyle kimin nereye gideceğini nasıl biliyorlar dersiniz ? İkinci olarak bu yerleşme ve insanın inşaatı esnasında hücrelerin hep aynı yerliyerine oturmaları gerekir rast gele sen suraya sen şuraya şeklinde değil.Beyni oluşturacak hücrelerin beyni oluşturması gerekir yani bir karmaşa kaos şeklinde oluşmaz insan !!! Söyle diyelim Bir torbaya 10 top atsak 1 numarayı çekme olasılığım nedir ? onda bir değil mi ... Peki rakamları büyütsek 100 top atsak 1 numarayı çekme olasılığım yüzde birdir.... Bir insanın bütün diğer koşulları bir kenara bırakarak !!! Sadece hücrelerin tesadüfen yerlerini bularak bir insanı oluçturma ihtimali 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000' da 1 ve sen hala boyle yapmış şöyle yapmış diyorsun...Her görünen sebebin arkasında başka görünmeyen bir sebep vardır sorularını tek tek sor cevaplayalım senin sorunun cevabı bir cilt kitap oyle güzünüzü kapayıp acıyorsunuz sığ bilgilerinizle aaa muslumanlar bak şöyle hurraaa hücümmm .... Azıcık elinizde kanıt olsun ateizmi savunurken ki bari kendinizi avutasınız... Sen birisini Allaha inandırmayacaksın bunu nasıl yaparsın ? Tek bildiğiniz Yok demek .. elle tutulur birşey yok Boş teoriler ... size cunku inanmak zor geliyor inanırsanız bir yukumluluğunuz olacak ... İcki icmemek zor geliyor başı boş yaşamak her türlu sorumluluktan kurtulmak kolay geliyor... Cehennemi ölümü duyunca nefsiniz yok yok oyle şeyler sen yaşamana dunyadan zevk almana bak .... Yaşayın bakalım ... arkadaşlar nereye kadar Toprağın altına girdiğinizde bu duşuncelerinizi Allahı inkarınız bakalım vucudunuzu kemiren ciyanları kurtları insafa getirefcekmi ... O gün gelince Hüküm ALLAHINDIR ! Siz diyorsunuz ki yok bakın ... EBEDİ HAYATINIZA ZAR ATIYORSUNUZ ! Ya dusunun bir kere diyelim ki Cennetin cehennemin olma ihtimali Milyonda bir ... Yaa insan o milyonda bir ihtimal icin bile ebedi hayatını kazanmak icin su dunyayı terk etmez mi !!! Şimdi sen oldukten sonra cektiğin sıkıntılar tattığın zevkler aklına gelecek mi ... hissedecekmisin ? Hayır .. hanginizin en son yediği yemegin tadı agzında ... en son eğlencesini hissedebiliyor _ Diyelim ki 60 sene hiç Sorumluluk almadan eğlenerek içerek gezerek tozarak Allahı unutarak yaşadık..Öldükten sonra birşey kaybedermiyiz ? Yani zevkler aklımıza gelir mi ? Hayır Peki bir musluman Allah icin cabaladı namaz kıldı hayatına yaşantısına dikkat etti Nefsinin istediklerini yapmadı Sadece Allahın emirlerine uyup onun rızasını gozetti...Şimdi bu insan öldüğu zaman ne kaybeder ... Hiç .. yani sizin dusuncenize gore yorumluyoruz ... Amaaaa Ya Cennet varsa Ya Cehennem varsaaa ???? SİZ NE KAYBEDECEĞİNİZİN FARKINDA MISINIZ ? İmam-ı Rabbani (k.s) Eğer diyor bu dunya gibi 10.000 tane daha dünya olsa her birinin ici buydayla dolsa ve 100 yılda bir bir kus o bugdayı yese ... O buğdaylar biter Sonsuzluk bitmez diyor ... Evet .. Oyledir ... Eğer Allah varsa ve siz ona inanmadan yaşayıp olurseniz Ne kaybedeceğinizin farkında mısınız ? Şimdi gidin ocağı yakın elinizi 5 dk üzerinde tutun ! Nasılll ??? Acıdı değil mi ! Şimdi bunu hiç bitmeyeceğini düşünün !!! Sevgiler... Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 ..... Şimdi gidin ocağı yakın elinizi 5 dk üzerinde tutun ! Nasılll ??? Acıdı değil mi ! Şimdi bunu hiç bitmeyeceğini düşünün !!! dünya nüfüsunun büyük çoğunluğu bundan kat kat daha beter yanacak böyle bir zulmü çocuklar bile yapmaz bu nedenle dinlerdeki Tanrı'nın sadece sadece bir insan kavramı olduğuna inanıyorum özgür inançları, özgür iradesi ve mantığı nedeniyle, başka bir inancı yada hiçbir inancı seçmemiş olan bir insan bu şekilde cezalandırılacaksa, bu Allah'ın işi olamaz, mümkün değil. Cezanında bir mantığı olmalı, en azılı katiller bile bu şekilde cezalandırılmıyor artık. inanç özgürlüğünü kısıtlayan bu din sisteminden dolayı, eğer gerçekse, yanacak olan trilyonlarca insanın içinde bende seve seve bende varım kardeşim, akrabalarım, komşularım, atesit ve dinsiz olan sayısız mükemmel insanlar, ve daha sonra çok sevdiğim dünya insanlarının çoğu cehennemde yanarken, ben cennette nasıl sefa sürerim !!! bu mümkün değil, insanlığıma yakışmaz. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Bakıyorum kendime ve insanın yaşamına. Ve görüyorumki...Dünyada 600 milyon engelli. Türkiye nüfusunun 100 kişiden 12.3 kişisi sakat. (istatistiki rakam) Sadece 1991- 2000 yıllları arasında doğal afetlerde ölen insan sayısı 211 milyon kişi. Bir o kadar da sakat kalma ve etkilenme. Kader mi dediniz ? Bu kimin sakatlığı ? "Muntazamlığı" beceremiyor galiba, eline yüzüne bulaştırmış. rica ederim deprem konusu mühim bir mesele...... anlatabileceğim şu... bir suç vardır hafiftir normal bir mahkemede görülebilir (açe faciası gibi) ama bir suç vardır ağırdır hesabı için ciddi bir müesese gerekir ki bu da mahke me i kübradır... sanırım yeterli.... ayrıca kırmızı olan yeri düzeltmenisi rica ediyorum.. buradaki müslümanlar sizin için iyisini istiyorlar siz işi L***** çukuruna çevirmeyin... saygılar... Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Adamin biri her zaman yaptigi gibi saç ve sakal trasi için berbere gitti. Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbete basladilar. Degisik konular üzerinde konustular. Birden Allah'la ilgili konu açildi... Berber: " Bak adamim, ben senin söyledigin gibi Allah'in varligina inanmiyorum." -Adam:" Peki neden böyle düsünüyorsun?" -Berber: " Bunu açiklamak çok kolay. Bunu görmek için disariya çikmalisin. Lütfen bana söyler misin, eger Allah olsaydi, bu kadar çok hasta insan olur muydu, terkedilmis çocuklar olur muydu? Allah olsaydi, kimse aci çekmezdi. Allah olsaydi, bunlarin olmasina izin verecegini sanmiyorum..." -Adam bir an durdu ve düsündü, ama gereksiz bir konuya girmek istemedigi için cevap vermedi. Berber isini bitirdikten sonra disari çikti. Tam o anda caddede uzun saçli bir adam gördü. Adam, bu kadar daginik göründügüne göre tras olmayali uzun süre geçmisti. Adam berber dükkanina geri geldi. - Adam: " Biliyor musun ne var, bence berber diye bir sey yok. -Berber: " Bu nasil olabilir ki? Ben buradayim, berberim." -Adam:" Hayir, yok. Çünkü olsaydi, caddede yürüyen saçli ve sakalli adamlar olmazdi." -Berber: "Himmm... Berber diye birsey var ama; onlar bana gelmiyorlarsa, ben ne yapabilirim ki?" -Adam:"Kesinlikle dogru! Püf noktasi bu! Allah, insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir ki? iste dünyada bu aci ve keder olmasinin nedeni!" Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 -Berber: "Himmm... Berber diye birsey var ama; onlar bana gelmiyorlarsa, ben ne yapabilirim ki?" berbere gitmek isteyen berbere rahatlıkla gidip traş olabilir Allah' gitmek isteyen nasıl gidecek ? hayal görerekmi ? Alıntı
Φ tonquc Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bak arkadaşım..yüce allah buyurmuştur bana bir adım gelene ben koşarak gelirim demiştir..allah bizlere yol gösteren yani elçi göndermiştir..bizlere mucizeler göndermiştir.. bizde onun yolunda gidiyoruz hamd olsun..allaha gönülden inanırda ona ibadet edersen ozaman bu dedikleriniz olmaz yani hani diyorsunuz yaa acı çekmeler hastalanmalar falan vs... hem bunları inananlarda yaşıyor çünki bunlar bir imtihan...kuran-ı kerim de bir ayette yazıyor ey kulum ben sizi her şekilde denicem gerek hastalıkla gerek acıyla herek keder dert,fakirlik,bela,kaza,musibetle ama her şeyle denicem diye buyurmuştur ama sabredin sabrederde şükredersen kazanırsın..ulu allah(c.c) buyurmuştur sen sabreden kulları müjdele... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Syın y/k; bakın böyle inanıyorsanız saygı duyarım dedim.İnancınıza bir şey dediğim yok.Ancak inancınız iddia şekline dönüşürse elbette kanıt getirmek zorundasınız.Bende sizin yazınında öyle bir durum gördüğüm için böyle cevap verdim.Yanılmış olabilrim Siz madalyonun bir tarafına baktığınız için size muntazam gelmesi gayet normal. Bende diğer yönünden baktım ve canlıların birbirlerini yiyerek,yaşamak zorunda olduklarının nasıl muntazam olduğunu sordum.Ne hikmeztse soruma cevap vermemişsiniz. Neyse sizinle polemiğe girmek isteniyorum.Neye inansırsanız inanın umurumda değil. Muntazamlık kastım dengedir. Canlılar birbirlerini yemeseydi ne olurdu hiç düşündün mü? Sana benimle polemiğe gir diye yalvaracak değilim. Ayrıca benim inancım nasıl umurunda olmuyorsa, başkalarının inançları da umurunda olmasın. Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Muntazamlık kastım dengedir. Canlılar birbirlerini yemeseydi ne olurdu hiç düşündün mü? Sana benimle polemiğe gir diye yalvaracak değilim. Ayrıca benim inancım nasıl umurunda olmuyorsa, başkalarının inançları da umurunda olmasın. Sayın,y/k ben konuyu kapatmak istediğim halde,beni cevap vermek zorunda bırakıyorsunuz ve hala polemik yapıyorsunuz.madem öyle devam edelim. Senin tanrın,canılların birbirini yemesine gerek kalmaksınız,denge kurmasını becerememişmi. Benim o kadar gücüm olsa başka bir denge yolu bulurdum mutlaka. Senin inancında,eğer islam dini gibi inanmayanların öldürülmesini emreden, devlete yasalarına müdahele eden,inanmayanların cehennemde yanacakalarını söyleyen buuyruklar varsa elbette umurumda olur. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Adam:"Kesinlikle dogru! Püf noktasi bu! Allah, insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir ki? iste dünyada bu aci ve keder olmasinin nedeni!" Sayın tonguç, Bu berber olayını hep anlatırlar bizlerde dinleriz. Berber madde olduğu için vardır ve ona gidilir. Allah sadece inannanların kafasında vardır. Ona gittiklerini sananların acı ve kederleri bitmez. Acı ve keder maddesel bir olgudur. Doğa üstü nedenlerde aramak bir kurgudur. Acı ve kederini, maddesel olarak dindirebilirsin ancak. "insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir ki" diye de sormuş vatandaş. Allah'ın bir şeyler yapabilmesi insanlaramı endeksli ? İnsanlar gitmeden bir şey yapamıyormu ? Her yıl İstanbul kadar bir nüfus doğal afetlerde yaşamını yitiriyor. Bunların içinde günahsız(!) beşikteki bebelerde var. İnsanlar gitmeden bu bebeler için birşeyler yapamazmı ? Yapamıyor galiba.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 rica ederim deprem konusu mühim bir mesele......anlatabileceğim şu... bir suç vardır hafiftir normal bir mahkemede görülebilir (açe faciası gibi) ama bir suç vardır ağırdır hesabı için ciddi bir müesese gerekir ki bu da mahke me i kübradır... sanırım yeterli.... ayrıca kırmızı olan yeri düzeltmenisi rica ediyorum.. buradaki müslümanlar sizin için iyisini istiyorlar siz işi L***** çukuruna çevirmeyin... saygılar... Sadece deprem değil. Muntazamsızlık olan doğal afetleri kastediyorum. Hiç bir şey muntazam değildir. Madde varolma, yaşam özünden dolayı, gelişim ve devinimle tekamüle doğru gider ancak. Allah her yıl bir 10 milyon nüfusu, "mahkeme-i kübra" içinmi telef ediyor ? İçerisindeki beşik bebeleri de dahil olmak üzere öylemi ? Muntazamlık bu mu ? Buna sende inanmıyorsun ya, cevap olarak vermişsin işte. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Ömrünün sadece dünya ile kaldığını, ahiret hayatının olmadığını düşünenler için dünyada başımıza gelen herşey katliamdır.. Oysa inanan için durum öyle değildir.. Dünyada on yıl fazla yaşasada, 20 yıl fazla yaşasada sonsuzluğun yanında sıfırdır.. Fizik yasaları Allah'ın yaratmış olduğu yasalardır.. Örneğin bir çekim kuvveti, neden çeken bir kuvvet olmuş..? Saygılar.. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 tonguc, ama olmuyor boyle. Oyle her basliga ayni yaziyi kopyala yapistir yapma, okuduk iste birinde yetmez mi... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Bakıyorum kendime ve insanın yaşamına. Ve görüyorumki...Dünyada 600 milyon engelli. Türkiye nüfusunun 100 kişiden 12.3 kişisi sakat. (istatistiki rakam) Sadece 1991- 2000 yıllları arasında doğal afetlerde ölen insan sayısı 211 milyon kişi. Bir o kadar da sakat kalma ve etkilenme. Kader mi dediniz ? Bu kimin sakatlığı ? "Muntazamlığı" beceremiyor galiba, eline yüzüne bulaştırmış. Muntazamlığı gel sen yarat o zaman Hayat bir sınavdır, dünya malı -vücudumuz dahil- bizi sınamaktan başka birşey değil. Bu arada, ben dönde kendine bak derken, fiziki olarak değil ruhen bahsettim. Ruh sence nedir? Ruh beynimiz midir? Yoksa beynimizi harekete geçiren enerji mi? Bu enerji nedir? Nasıl açığa çıkıyor sence? Nasıl oluşuyor durup dururken? oksijenle mi? Evet muhtemelen böyle diyeceksin. Ben sana şunu öneriyorum; ezoterizmle ilgilen, ezoterizmin yaratılış kısmıyla, belki o zaman kavrayabilirsin Tanrı ve Allah kavramını. Tanrı ve Allah diyorum, çünkü ikisi de farklı kavramlar ve ikisi de mevcud kavramlar, yanlış anlaşılmayayım -Allah'a asla şirk koşmuyorum ben burda tamamen ezoterik bir bilgidir-. Daha fazla sana nasıl açıklama yaparım bilemiyorum ama, aklıma geldikçe denicem.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Bakıyorum kendime ve insanın yaşamına. Ve görüyorumki...Dünyada 600 milyon engelli. Türkiye nüfusunun 100 kişiden 12.3 kişisi sakat. (istatistiki rakam) Sadece 1991- 2000 yıllları arasında doğal afetlerde ölen insan sayısı 211 milyon kişi. Bir o kadar da sakat kalma ve etkilenme. Valla sizin mutasyonlara kalsak toptan sakat kalırdık.. Gerçi hiç oluşamazdıkta, hadi oluştuk farzedelim.. Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Çin, Lao Tse, M.Ö. 500: ''Akıl Tao biri üretti. Bir, iki oldu; iki, üçü üretti ve üç de tüm ölümlü varlıkları üretti.'' Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Madde varolma, yaşam özünden dolayı, gelişim ve devinimle tekamüle doğru gider ancak. Madde asla tekamüle gitmez.. Madde asla gelişmez.. Tam tersine bozunur.. Saygılar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.