Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Tarih 30.04.2019 at 15:09 , Misafir bdbocean dedi:

merhabalar...

günlerdir mırıldanıyorum şarkıyı, ama sözleri bilmiyorum. tamamen uyduruyorum. çıldırtacak beni.

klip şöyle:

bir karavan var. karavanda sarışın, kot şortlu, kovboy çizmeli bir kadın var. birden bir sinyal mi geliyordu neydi, bir tür uzaylı istilası gibi bir şey oluyor. kadını şerif, oranın haklı falan öldürmek istiyor, tama saldıracaklarken karavanın kapısı güm diye açılıp şarkı başlıyor. kadının gözleri bantlı, sanki o istila anında gözleri akmış da bantlamış gibi yapmışlar. bir ses çıkarıyor kadın ve diğer herkes de onun gibi aklını kaybediyor, bir tür zombi oluyor ve herkes karavanın önünde dans etmeye başlıyor.

resmen koreografiyi bile hatırlıyorum; ama nasıl bulacağım kafayı yedim. 😕

Sonny J : Handsfree

• 2 hafta sonra...
  • Cevaplar 933
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Misafir Meraklı dinleyeceği
Gönderi tarihi:

Ben bir şarkı arıyordum. Klibin başına eski araba sonra bir çift ,sonra o adam kadından ayrılıyor . Ve şarkı başlıyor. Yeni değil eski de sayılmaz 🥹bilen var mı uzun zamandır arıyorum ve bulamadım 

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Misafir notfoundberk
Gönderi tarihi:

bir klip arıyorum bir adam çölde üstü açık bir jeep tarzı arabada elide gitarla klip vardı o zaman popüler olmuştu sanırım

• 2 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Çocukken ablamla bir şarkı dinlerdik. Ama şimdi bulamıyorum. Şarkı dilini hatırlamıyorum. Bulabilir misiniz? Sadece klibini hatırlıyorum. İki genç çölde kayboluyor. Çölün ortasında villa. Yaklaşıyolar. İçinde çok güzel bir kadın var. su falan veriyor onlara. Bir anda uyanıyorlar. İki genç Rüya görmüş. Bulursanız çok sevinirim.

• Admin başlığı şöyle değiştirdi bir klip arıyorum
  • 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bi sarki arıyorum yabanci karanlık bir ortamda sadece ortada yuvarlak stantta 3 kafası bonus erkek ellerinde çeşitli ses aletleriyle sarki söylüyorlardı kafalarında teknolojiye benzer biseyler vardı sadece üzenlerin ışıklar vardı. Eski tip müziklere benziyordu nolur bulun

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Şarkı ismi ya da söyleyen hakkında en ufak bir şey hatırlamıyorum sadece klibi hayal meyal hatırlıyorum. Kadın şarkıcı biraz balık etliydi ve klibi  stüdyo gibi bir yerde geçiyordu ağlayan kadınlar vardı beyaz elbise giymişti hepsi tek tek yüzleri zoomlanıyordu ellerinde mavimsi mor gibi bir çiçek tutuyordu. 7 ile 70 yaş kesim aralığında kadınlardan oluşuyordu çok uzun bir süre tv de bir kere dinleme fırsatım oldu sonra bir türlü hatırlayamadım şarkıcı ve şarkı ismini umarım birileri biliyordur 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.