Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Ya birce o liste yüzünden zaten yazarken iki kere düşünüyoruz artık. daha ekleme yapılmasa Ki "karı " kelimeside eklense bu sefer "karı-koca" daki "karı" olarak kullanıncada yıldıza mazhar oluruz. Yani "karı" kelimesi aşağılama yada hakaret olarak belki yüz mesajdan bir iki tanesinde kullanılabilir en azından bu forumda. Onlarda zaten böyle kullanıldığında rapor edilir. Ama Bunun yanında yüzlerce mesajda "karı koca" daki "karı" anlamında kullanılır. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Ya birce o liste yüzünden zaten yazarken iki kere düşünüyoruz artık. daha ekleme yapılmasa zorlukmu cikariyorum ben yine, ama inan ki amacim bu degil.. Ki "karı " kelimeside eklense bu sefer "karı-koca" daki "karı" olarak sözüm bu sekil de yazis tarsina da degil... ki " eşler " denilse daha iyi olmazmiydi kullanıncada yıldıza mazhar oluruz. buna da gerek yok bence fakat Yani "karı" kelimesi burasini ben hos karsilamiyorum, sorun kurallara gecmesi yada gecmemesi degil benim icin...gecmesin sorun degil.. ama nasil peki daha duyarli olmalarini bu konu da saglayabiliriz Saygilar Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Bunu yazım dili aracılığıyla yapamayız bu konuyla alakasız ama Bak mesela forumdan bazı arkadaşların bir dönem kurdukları bir forumda biz şöyle bir şey tartışmıştık. Kadınlara nahoş yakıştırmalar getiren sözcükler türkçe sözlükten çıkarılmalı gibi bir tartışma konusu vardı işte "*********** vs" Yani sanki biraz gavu ra kızıp orucu bozmak gibi olur. Dil binlerce yılda oluşmuş bir zenginliktir. Bu dilin içindeki kelimeler yermesiyle, övmesiyle, sevmesiyle bir zenginlik oluşturur. Başka anlama gelen kelimelerin giderek aşağılama amacıyla kullanılması karşısında o sözcüğün kullanımını terketmek biraz öyle olur. Her kelime mutlaka o dile bir zenginlik katar. Dili sterilize etmekte çözüm olmadığı gibi sadece dilin zenginliğine zarar verir . Şimdi ne oldu "kaşar" kelimesi. ya hiç alakası yok ama kadınlar için bir aşağılama kelimesine dönüştü argoda. Sonra gerçekten yaygınlaştı. Bu kelimenin o maksatla kullanılması. elbette karı koca yerine eş kelimesini kullanmak daha şık olabilir. Ama "karı" ve "koca" nın yerini tutabilir mi dilin zenginliği açısından. Ki dilin zayıflaşmasının sebeplerinden birisi, birçok türkçe kelimenin kaba bulunup daha güzel görünenlerinin alternatif olarak kullanılması değil mi ? Zaten yamalı bohçaya dönüp sesdaş sözcüklere boğuldu türkçe . Bunları tartışma konusundan bağımsız senin türkçenin zenginliğine önem verdiğini bildiğim için yazıyorum. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Yazini görmedim dün sanmayasin sakin lütfen.. gördüm tabi ki fakat kasitli az biraz bekleyim dedim... olur ya... haklisin "benim de" hosma gitmiyor diyenler cikar diye...malesef "sanirim" haklisin diyecem CYRANO.. fakat demiyorum Haklisin diyorum. O kadar cok benimsenmis ki anlasilan bu kelime, normal karsilaniyor Saygilar Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Forum kuralları filan satırda denir ki; Üyelerin aldıkları uyarılar her altı ayda bir gözden geçirilir. Gözden geçirme kriteri son uyarıdan sonraki altı ay içinde hiç uyarı almamaktır. Uyarı sıfırlama: -Altı ay aktif durumda sitedeyken ve ileti postalayarak uyarı almadıysanız, uyarılarınız sıfırlanacaktır. Buraya kadar tamam. Paragrafın anlaşılmayan bir yeri yok. Ancak; Her iki uyarı arasında 6'şar ay gibi bir süre olsa, 10 uyarı mortingen ştraaaze olacağından, 9 uyarı boyunca 8x6=48 ay yani 4 yıl gibi bir süre içerisinde uyarı kontrolü yapılmayacak demektir. Bu 4 yıl sizin için ne derece uygundur? Az bile midir? Yok artık daha neler midir? Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 benim anlamadigim cok saglikli türkce kelimelerimizden,de uyari almamiz! yani kullanilmasi sakincali kelimeleri topdan biyerde görsek inaniyorum hatalar daha azalacaktir hic olmasa emin olmadigimiz yerde karsilastirma olanagimiz olur.. ayni kelimeden bakiyorsun tekrar takiliyorsun nedenmi kelime güzel vede türkcemizde yeri saglam... alti aya gelince sifirlama ömür biter alti ay bitmez .. üc aya inse herhalde yakisir Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 alti aya gelince sifirlama ömür biter alti ay bitmez .. üc aya inse herhalde yakisir 3 ay'a inse süre 2 yıl olur. Buradan şu anlaşılmasın sakın; Demiyorum ki herkesin söylediği yanına kar kalsın... Bu da olmamalı. Ama bir orta yolu mevcutsa o tartışılmalı. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 eğer uyarı almama süresi koymak gerekiyorsa bende fikrimi söylemek isterim... bir süre sonra buranın düzenine alışıyor insan ama yinede zaman zaman maksatımızı aşan şeyler yazabiliyoruz... en azından kendi adıma söylemem gerekirse, ben bazı konularda fazla reaksiyon gösterdiğimin farkındayım... ama elimden geldiğince kendimi kontrol ettiğimide bilmenizi isterim... bir üye çok sık uyarı alıyorsa ve uyarılara rağmen bunu yapmaya devam ediyorsa 1 ay süre ile yazması yasaklanabilir... ama sonra uyarıları kaldırılmadan gözetim altında yazabilir, eğer kendisini düzeltme yoluna gittiyse yazmasına izin verilebilir, değilse gerekeni adminler fikir birliği içinde yaparlar zaten... bir eleştiri getirmek istiyorum bende, başka sitelerde de yazılar yazıyorum... yazdığım pek çok site içinde en katı kuralları olan burası... bazen o kadar çok kontrol ediyorum ki kendimi, rahat yazamıyorum... benim başka yerlerde yazdıklarımı buraya eklesem herhalde, üyeliğim sınırsız engellenir devletin bir kurumunda gibi hissediyorum burada kendimi sanal bir forumdan ziyade... eskiden trt'nin ünlü yasakları vardı onun gibi geliyor bazen burası... katılırsınız katılmazsınız bilemem ama fikrim budur... selamlar Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 bir eleştiri getirmek istiyorum bende, başka sitelerde de yazılar yazıyorum... yazdığım pek çok site içinde en katı kuralları olan burası... bazen o kadar çok kontrol ediyorum ki kendimi, rahat yazamıyorum... benim başka yerlerde yazdıklarımı buraya eklesem herhalde, üyeliğim sınırsız engellenir Ben de bir süre başka bir forumda yazdım, adı pek gerekli değil, hala da üyeyim birkaçına... Kimsenin küfür-hakaret ettiğini görmedim ancak buradaki gibi de yönetimin zorladığını da bilmem. Size göre iyidir, yerindedir; O takdiriniz. Bana bir gömlek dar geldi bir zaman sonra. Gömleğin düğmesinin nasıl iliklendiği ile ilgili aslında! Herkes söylüyor, kürkçü dükkanı burası diye. 3 senemi verdim, o ayrı. Ama 3 dakikada yıkarım. O da ayrı. Ben bu tartışmanın sonucuna göre kalıp ya da gideceğim. Kalan dostlarımın ve beni sevmeyenlerin aklında bir yer edeceğim bir şekilde mutlaka. (bunu tehdit olarak algılayan zihniyete de öksüreyim; öhhööö; Güzel günler göreceğiz çocuklar; Güneşli günler!...) Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 ´Tüket! Tüket! Tüket! Hayat dedigin bundan ibaret!´ ceza ceza ceza Hayat dedigin bundan ibaret! olmamali degilmi? biraz esneklik,,öyle degilmi lastik gibi Türkcemizi tele cevirmeninde anlami yok! Efendi Türkler Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 A durumunda B olur; B'nin süresi yönetimin insiyatifindedir... Mi??? Yoksa; A durumunda(ve hatta duruma göre A1, A2, A3 diyerek) B olur; B'nin süresi falanca durumda şu kadar filanca durumda şu kadardır... Koca devletlerde bu sistem genel hatlarıyla çizildiğinde tutuyor da takdir yetkisi sınırlanabiliyor, bir forumda mı daha özenlice hazırlanamayacak bu kurallar... *********************** Şaka bir yana, madem önerilere bu kadar açık site, ilk yapması gereken hukukunu sağlamlaştırmak ve üyelere istediği gibi davranabileceği eşyalar gözüyle bakmamak olacaktır... Hoşçakalın... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Forum Kullanıcı kurallarını ana temaya ve yapıya bağlı kalarak revize edelim: 1. Değiştirmek istediğiniz yeri, bölümü aynen alın ve üstünde istediğiniz değişiklikleri yapınız... 2. Önce alıntı yaptığınız bölümü postalayın ve altına kırmızı olarak değişiklik yapılmış şeklini postalayınız. 2. Değişiklikleri kırmızı olarak işaretlemeyi unutmayınız. 3. Lütfen kişiselleştirmeden üstünde duralım. Bakalım nasıl sonlandıracağız... http://www.turkish-media.com/forum/index.php?act=boardrules Yönetim olarak başlığı açtığımız ana iletiyi tekrar buraya alalım dedik... Çünkü çok fazla şey söyleniyor ama bizim için bir şey ifade etmiyor diyebiliriz... Lütfen dikkatlice okuyalım ve gerekeni yapalım bakalım neler çıkarabileceğiz ortaya... Not: Kişisel olarak siz ve yönetim arasındaki olaylara değinmek veya tartışmak istemiyoruz burada (Bunlar özel durumlar olduğu için hiç bir şekilde tartışmaya katılamayız veya haklarında konuşamayız.) Madem haksızlık var diyorsunuz, o zaman olması gereken şekilde kuralı / kuralları hazırlayın ve anlattığımız şekilde burada postalayınız ve tartışmaya başlayalım... Başlayalım mı artık? Güzel şeyler çıkaralım ortaya, hep beraber.... Saygılar Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Yani daha yapıcı olalım diyorsunuz; peki... Yalnız ben sizin oluşturduğunuz öneri kalıbını kullanmadan daha farklı yaklaşacağım olaya... Öncelikle belirteyim gelişmiş bir teknik kapasitem olsaydı kuracağım forum ortamından değil daha gerçekçi olarak mevcut turkish-media forum üzerindeki değişiklik ve eklerden bahsedeceğim... İlk ve en önemli sorun bence fazlasıyla yönetici keyfiyetinin bulunması; yönetimi tamamıyla dışarı atmak çözüm olamaz, mantıki değil bir kere ama dur denilmesi gereken bir nokta da var... Olayın temeline inelim bence; Forum kuralları güncellenmek isteniyor, nasıl bir yol izlenebilir??? 1) Forum yönetimi bu başlığa benzer ama daha ciddi anlamda kurucu bir başlık oluşturur ve önce kendi önerilerini ya da öncekinin arkasındaysa hatırlatma anlamında mevcut forum kurallarını sunar... 2) Önce anketle forum kuralları oylanır; oylamaya katılanların çoğunluğu sağlandığında yani salt olarak çoğunluk elde edildiğinde düzenin aynen devam etmesinde bir sakınca görülmez, çeşitli öneriler yine bu gibi başlıklarda değerlendirilir... 3) Kabul edilmeyen forum kuralları yerine yeni bir düzenleme için duyuru yayınlanır ve gönüllü olarak belirli alt sınırda üyelik süresi, ileti ya da başlık sahibi üyelerden bir kurul oluşturularak yeni kurallar hazırlanır; bu kurallar da üyelerce reddedilirse süreç düzeni bozmayacak ölçüde devam eder... Böyle bir yol izlenmeden şimdi olduğu gibi danışma isteniyorsa nelere özellikle dikkat edilmesi gerekir??? İlk ve en önemli sorun dedik, bu nasıl aşılır??? - Kurallar açıkça yazılır; çeşitli durumların yaptırımları net olmalıdır, üyelerce bilinebilmelidir, itiraza açık olmalıdır... Nasıl itiraz??? Herkes her şeyi her yerde konuşacak mı ya da her şey birilerinin isteğince özel mesajlarla mı halledilmeye çalışılacak??? Çözüm bellidir, gerçek hayattan da tanıdıktır... Önce belirli usullerle üyeler kendi temsilcilerini seçerler ve bu temsilciler forum yönetimine katılır, kuralların düzenlenmesinde rol oynayacak bu temsilciler aynı zamanda itirazları da incelerler ve belirli sayıda çoğunlukla alınan kararlar gereği yönetime yanlışlığı bildirirler, eğer yönetim kararında ısrar ediyorsa tüm üyelere açık bir anket düzenlenir ve belirli süre oylama devam eder diğer bir durum baştan itirazın haksız bulunmasıdır ya da yönetim temsilcilerin kararını kabullenir ve itiraz edilen uygulama ya da forum kuralı kaldırılır; silinmiş ileti, başlık vb. zararlar giderilir... Diğer önemli husus şikayet edilen başlık ve iletilerin durumudur ki ilk hususun cevabı bunu da kapsayabilir... Bu temsilcilerin sayısı ve statüsü ise yukardaki işlevi bağımsızca yerine getirebilecek düzeyden altta olamayacağı gibi eğer forum yönetimi daha farklı bir forum oluşumuna ışık yakmışsa genişletilebilir hatta daha farklı ve dallı bir yapıya da geçilebilir... İşte böyle... Şu kural bu kural olayı değil; sistemin işleyişi önemli olan... Her forumun kuralı kendince bir özgürlük kendince bir düzen barındırıyor ama işleyiş işte önemli olan... Şimdilik bu kadar... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Denetim mutlaka olmalı ama denetiminde denetimi olmalı. Burada hemen herkesin ortak olduğu sorun cezaların fazlalığı sanıyorum ki bende böyle olduğunu düşünüyorum. Esneklik getirmelisiniz. Tartışmalarda hakaret etmedende sert yazışmalar olabilir ama yönetim bunada izin vermiyor. Sonuçta burası devlet kuruluşu değil daha özgürlükçü ve demokrat yaklaşabilmek gerekir. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Öncelikle olan kurallar ve uyulmayan kurallardan başlıyayım. tabi benim karşılaştıgım Kutsal simgelere veya olguları tartışabilirsiniz fakat bu tartışma sırasında kötü söz ve küfür kullanımından sakınmanız gerekmektedir. Biz herşeyin tartışılması gerektiğine inandığımız için tartışma sırasında küfür ve kötü söz görürsek direk olarak yasaklanır ve bütün iletileriniz silinir. Sistem kötü kelime süzgeci kullanmaktadır. Irk, Din ve Cinsiyet konularında tartışma ve düşünce paylaşımı yapmak istiyorsanız lütfen çok dikkatli olunuz. Çogunlukla Güncel ve Dini konular bolumunde okurken karşılaştıgım bir durum.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 bekir arkadaşımızın hesabı mı hacklenmiş ? İroni yapmıyorum ciddiyim. Alıntı
Misafir karabekir Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 bekir arkadaşımızın hesabı mı hacklenmiş ? İroni yapmıyorum ciddiyim. Selamlar CYRANO, Hesabım değil de sanırım kafam hacklandı... Son iki gündür KPSS sorularının cevaplarına bakıyorum sinir krizlerine giriyorum ardından bir de muhteşem tartışmayı izlerken abuk subuk bir metinle karşılaşıyorum... Ehh, o sinirle de böyle abuk-subuk bir metin yazılıyor işte... Bu moralle; 2 hafta birşey yazmasam iyi olur galiba... Hesabımın hacklenmemesi konusunda azami/belki de maksimum çabayı sarf ediyorum keşke biraz da kafam için uğraşsam... NOT: O kadar uğraşıp bir cümle yazıyoruz onun da yarısına yıldız geçiriyorlar... ulan ünlem, kaba konuşmada 1 . Ey: "Ulan, bizim sokak çocukları ne insan şeyler be!"- M. Ş. Esendal. 2 . Öfke ve nefret anlatan bir seslenme sözü: "Uşaktım ulan ne olacak, dediği zaman kimse sesini çıkarmazdı."- S. F. Abasıyanık. ***bu kelime niye yıldızlanıyor merak ediyorum... Bazen siniri belirtmek için gerekiyor. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Selamlar CYRANO, Hesabım değil de sanırım kafam hacklandı... Son iki gündür KPSS sorularının cevaplarına bakıyorum sinir krizlerine giriyorum ardından bir de muhteşem tartışmayı izlerken abuk subuk bir metinle karşılaşıyorum... Ehh, o sinirle de böyle abuk-subuk bir metin yazılıyor işte... Bu moralle; 2 hafta birşey yazmasam iyi olur galiba... Hesabımın hacklenmemesi konusunda azami/belki de maksimum çabayı sarf ediyorum keşke biraz da kafam için uğraşsam... NOT: O kadar uğraşıp bir cümle yazıyoruz onun da yarısına yıldız geçiriyorlar... ulan ünlem, kaba konuşmada 1 . Ey: "Ulan, bizim sokak çocukları ne insan şeyler be!"- M. Ş. Esendal. 2 . Öfke ve nefret anlatan bir seslenme sözü: "Uşaktım ulan ne olacak, dediği zaman kimse sesini çıkarmazdı."- S. F. Abasıyanık. ***bu kelime niye yıldızlanıyor merak ediyorum... Bazen siniri belirtmek için gerekiyor. Bazan sizin kafanızın döndüğü gibi bizimde dönüyor aynı kelimeleri görüyoruz sayfada ama içerikleri unutuyoruz. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 Forumlarda ki temel amaç paylaşımdır.Tabi ki insan onurunu zedeleyici,değerlerini küçümseyici yazılara izin verilmeyecektir.Yalnız az önce bir üyenin daha yasaklanmış olduğunu gördüm.Yasaklanmış üyelerin yasaklanma nedenlerini parantez içlerinde belirtirseniz seviniriz.En azından güzel yazıyorv dediğimiz arkadaşların ne için yasaklandığını görmüş oluruz.Saygılar! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Forumlarda ki temel amaç paylaşımdır.Tabi ki insan onurunu zedeleyici,değerlerini küçümseyici yazılara izin verilmeyecektir.Yalnız az önce bir üyenin daha yasaklanmış olduğunu gördüm.Yasaklanmış üyelerin yasaklanma nedenlerini parantez içlerinde belirtirseniz seviniriz.En azından güzel yazıyorv dediğimiz arkadaşların ne için yasaklandığını görmüş oluruz.Saygılar! Bu soru hep karşımıza çıkıyor aslında bazan bulunduğunuz forumu biraz anlamak ve taramak bütün sorunlarınıza cevap bulma açısından çok yararlı olacaktır. Başlayalım: Forumda üyeler neden yasaklanır: http://www.turkish-media.com/forum/index.php?act=boardrules Burada (yukarıda) belirtilenlere uymazsa Yoksa kimsenin kara gözü veya yeşil gözü var diye değil. İkincisi buradaki yazıyı bir güzel herkesin okumasını istiyoruz: http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=38186 Saygılar ve iyi okumalar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Teşekkür ederim Sayın Admin;gayet açıklayıcıydı.Galiba sorun kendi gerçeklerimizin yanlışa dönüşmesine olan tahammülsüzlük.Teşekkür ederim. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Şu yıldızlama konusuyla ilgili bir şey soracağım. Nolacak napıcaz otursak hep beraber bir çay içsek çay içerkende bu konuyu konuşsak ergene*** (kon) kon neden yıldızlanır.Ergene kon mak kötümüdür.Ergene bölümü vardır Marmara'nın.Ergene Havzası falan...... Demek ki yıldızlanmaya çare bulunamayacak.Kimse kimsenin düşüncesini okuyamayacağına göre.Yasaklı kelimeler yapalım olsun bitsin.Daha önce de demiştik ben, Cyrano yapalım bir makina ergeneeee yazmadan gonglasın ay ne karışık bir konu geçelim bunu .Çözümsüz çünkü. ------------------ DMCA yanlış yazmadım umarım.Bu konuda hiçbir aksaklık yaşandı mı ? Ona göre eksiimiz varsa bilelim ---------------- Son olarak forum kurallarının maddelerini 24 tane yapacağınıza 24-Maddeler altındaki “Verilecek Uyarı” kapsamı genel durumlar için kullanılır. Forum yönetimi eğer uygun görüyorsa bahsedilenler dışındaki yaptırımları da uygulama hakkını her zaman saklı tutar. kafama göre der gibi "..... Market eğer mal girdilerinde artış olursa fiyatlarını arttırmakta serbesttir" (tam böyle yazmaz da aklımda kalan bu) gibi bir şey Açsak maddeleri çoğaltsak ona göre kim neden uyarı alıyor daha iyi anlasak.En azından kendim anlasam. Eleştirmedin yalış anlamayın. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Şu yıldızlama konusuyla ilgili bir şey soracağım. Nolacak napıcaz otursak hep beraber bir çay içsek çay içerkende bu konuyu konuşsak ergene*** (kon) kon neden yıldızlanır.Ergene kon mak kötümüdür.Ergene bölümü vardır Marmara'nın.Ergene Havzası falan...... Demek ki yıldızlanmaya çare bulunamayacak.Kimse kimsenin düşüncesini okuyamayacağına göre.Yasaklı kelimeler yapalım olsun bitsin.Daha önce de demiştik ben, Cyrano yapalım bir makina ergeneeee yazmadan gonglasın ay ne karışık bir konu geçelim bunu .Çözümsüz çünkü. Bu nerede olmuş linkini verirseniz sevinirim. Bunun otomatik yıldızlama hatası olma olasılığı yüksek. DMCA yanlış yazmadım umarım.Bu konuda hiçbir aksaklık yaşandı mı ? Ona göre eksiimiz varsa bilelim Malesef yok. kafama göre der gibi O madde yazılırken amaçta buydu zaten orada verilecek karar kafamıza göre olacaktı. Bunun nedeni internet ortamında siteyi devamlı rahatsız eden kullanıcılarla uğraşmak için konulmuş bir madde. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Bende cogu kellimelerin yildizlanmasindan hoslanmiyorum. Bir cok cumle yildizlanmada anlam vermiyor yada zor anlasiliyor yazan ne demek istedigini. Bir yandan da sizi (yoneticileri) de anliyorum. Kurallar onemlidir ortaligi bozmamak icin. Kurallariniz cok uzun ilk de okumamistim hepsini ikinci okuyusumda herseyi anladim tebrik ederim cok guzel yazip iyi anlatmisiniz ama insan gercekten hepsini aklinda tutamiyor Isiniz zor eminim zaten ilk geldimizde Foruma kurallari okuyun diyorsunuz kurallari beyenmeyenler yada bu kurallari uygulamak istemeyenler zorla burda degiller. Bende Melek degillim zamaninda kurallari bozduk biraz Sonucta Kurallar okadarda kotu degiller uzunlar uygulana bilinirler yinede........... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Bu nerede olmuş linkini verirseniz sevinirim. Bunun otomatik yıldızlama hatası olma olasılığı yüksek. Malesef yok. O madde yazılırken amaçta buydu zaten orada verilecek karar kafamıza göre olacaktı. Bunun nedeni internet ortamında siteyi devamlı rahatsız eden kullanıcılarla uğraşmak için konulmuş bir madde. Teşekkür ederim cevaplar için. O benim incelemde var Rua nın benim profilime koyduğu.Bir de anı defterinde.Şu yıldızlanır mı ?.Örnek: "Arı uçmuş uçmuş sonunda Gülben Ergen' e kon muş. " Şaka yaptım Admin gül diyeeee ---------- Ama şu "maalesef yok" u anlamadım.İyi mi kötü mü? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.