Φ mge Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 hiç biri ne sevicem ya hepsi birbirinden uyuz şarkılarını söylesinler yeter gidipte benden çok uzakta benim varlıgımı bile bilmeyen insanlarımı sevicem Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Kayıtsız Şartsız "ŞEBNEM FERAH" derim kardeşim... O inanılmaz güçlü ses... O anlam dolu sözler... O şahane müzik... O dişilik... O kadınlık... O bakmaya doyulamayan gözler... O insanın içini ısıtan gülümseyiş... O işte yaa... Valla kim ne derse desin içimdeki Şebo aşkı bambaşka... Saplantı mıdır nedir bilmiyorum... Alıntı
Φ cicime Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 [serdar ortaçç tabikideee acaip bayılıyorum o adama herkesetn farklı bi tarzı vr hele şarkılarıııııı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Kayıtsız Şartsız "ŞEBNEM FERAH" derim kardeşim... O inanılmaz güçlü ses... O anlam dolu sözler... O şahane müzik... O dişilik... O kadınlık... O bakmaya doyulamayan gözler... O insanın içini ısıtan gülümseyiş... O işte yaa... Valla kim ne derse desin içimdeki Şebo aşkı bambaşka... Saplantı mıdır nedir bilmiyorum... boşiggg... ..yakaladım senii..demek taşkın bir şebo aşkın var... seyfi doğanay... kahtalı mıçı... Sylvester Stallone (erkekim benim) Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 boşiggg... ..yakaladım senii..demek taşkın bir şebo aşkın var... Valla öyle böyle değil yaa.. Çaresi de yok bunun biliyor musun? İstemeye mi gitsem acaba... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Neeeeeeee Hem ben ondan daha guzelim Ne ole bas bas bagiriyor..... Ya senin güzelliğine laf etmedim ki zaten... Ama ben Şebo'nun en çokta bağımasını seviyorum... Ya bir insan bu kadar mı güzel çığlık atar yaa... Hele "Ay" adlı şarkısında... O ne sestir, o ne gırtlaktır öyle... Offf ooff... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Ferhat Göçer, hem sesi, hem yorumu, hem tarzı, hem şarkıları... çok beğeniyorum... Kıraç'ıda çok severim ve yeni albümü çok güzel olmuş... Adı "Benim Yolum..." birkaç eski şarkıyıda seslendirmiş... biri "ya seninle ya sensiz" çok güzel yorumlamış... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 adama bak yaaresmen ic gecirmekteee Yok yav, benimkisi sadece hayranlık... Başka bir niyetim yok billa... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 emma shaplin...büyüleyici soprano ses.. anna gabriel...aşığım bu kadındaki yoruma..ve buğulu sesine.. amelie rodrigez...hüzün kraliçesi.. marc antony...favorim.. enerji veriyor bana.. vivaldi...vazgeçilmezim.. türklerden;kıraç, zuhal olcay,ajda pekkan, müslüm gürses, candan erçetin, tanju okan, nazan öncel. vs.. Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Funda arar -> Şarkıları çok güzel sesi de Kıraç-,>" " " " Celine Dion->sesi tam bi harika Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Celine Dion->sesi tam bi harika Sana "I'm Alive" şarkısını tavsiye ederim. Doyamazsın dinlemeye... Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Sana "I'm Alive" şarkısını tavsiye ederim.Doyamazsın dinlemeye... tşk ama şu an limewire falan yüklü deil inş en kısa zamanda dinleyeceğim şebonun yeni şarkılarının anında fırtınası da çok hoşuma gidiyor ben de bi şebo hayranıym bu arada Alıntı
Φ bjk=selin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 en sewdiim ünlüü ımmmm yhaa yok ki kmse asgım cenk akyolum:) Alıntı
Φ ska_ry_mu_vi Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Amy Lee: Sebnem Ferah'ta bile olmayan bi ses Britney Spears: su ana kadar hic bi ünlüde görmediim tatlılık ve ictenlik:) Avril Lavigne: sarkıları süpherr Nil Karaibrahimgil,Sertap Erener : Türklerde dinlemeye deer bulduum kisiler:) Alıntı
Φ ceyda_kc Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Keremcem ve Candan Erçetin İkiside kibar İkiside son derece saygılılar İkiside magazinden uzak İkisinide böyle bir sürü neden dolayı çok seviyorum Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Amy Lee: Sebnem Ferah'ta bile olmayan bi ses Seni şiddetle kınıyorum... Şebo'daki ses kimsede yoktur bir kere... Alıntı
Φ ska_ry_mu_vi Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Seni şiddetle kınıyorum...Şebo'daki ses kimsede yoktur bir kere... Tamam, ikisininde sesi ayrı güsl..Ama Sebnem Ferah'ınki biras daha yontulmalı bence Sebo >>> http://www.youtube.com/watch?v=Gwv8KU6sDrA...ted&search= Eva >>> http://www.youtube.com/watch?v=MH1nU4SLN2c Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Tamam, ikisininde sesi ayrı güsl. .Ama Sebnem Ferah'ınki biras daha yontulmalı bence Sebo >>> http://www.youtube.com/watch?v=Gwv8KU6sDrA...ted&search= Eva >>> http://www.youtube.com/watch?v=MH1nU4SLN2c000000 Her neyse Sayın ska_ry_mu_vi... Zevkler tartışılmaz aslında... Ama Şebo'nun üstüne tanımam ben yine de... Eva'yı sevmiyorum desem yalan olur ama "Şebo"nun yeri ayrı... Çünkü öncelikle sesini seviyorum... Sonra söylediklerini anlıyorum, ki benim için söylediklerini hissedebilmem çok önemli... Ve birde çekici de yani... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Kürşat Başar: Yazıları, karakteri, ses tonu, beyefendiliği, görünüşü Rutkay Aziz: Ses tonu, karizması, Emra Altuğ: çok beter yakışıklı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Özgü Namal Çok şeker, sempatik ne kadar güsellik varsa onda toplanmış Murat Boz Eh bu da çok yakışıklı Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Teoman; sinir bozucu insanlara sinir bozucu davrandı, tam da benim yapmak istediğimi yaptı, beni felsefeye ve karakterli olmaya özendirdi, berbat hayatımdan beni bir an için sıyırıp, kafamı dağıtmama vesile oldu, beni hayata bağladı... Sanat mühimdir. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 en sevdiğim ünlü asiyenasılkurtulur. hem sempatik hem güzel hem akıllı hem de insan. Sebep : Sanatçı dediğin böyle olmalı... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 asiyenasılkurtulur. Nasıl Kurtulur? Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 grup hepsi çünkü sesleri ve güzellikleri gerçi cemre akrabam bu onun için geçerli değil ayıp olmasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.