Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl en sinir olduğumuz sanatçı başlığı açılmış benim de bu başlığı açma duygularım depreşti... Candan Erçetin sanatçı dediğin onun gibi olmalı
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl SEZEN AKSU her daim asalet, duygu, düşünce, derinlik, mana, aşk, kavga ne varsa en güzeli onda... ondandır... NESLİ duyguların iyiki depreşmiş
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Bööle bir topic vardı ama madem açmışsınız ben de tekrar yazayım o zaman..; Öykü Serter..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Bööle bir topic vardı ama madem açmışsınız ben de tekrar yazayım o zaman..; Öykü Serter.. niye ki?..sarışın diye mi?
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl niye ki?..sarışın diye mi? Alaaakası yok.. Öykü Serter'in Konuşma tarzı ve hareketleri çekici geliyor sanırım bana..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Alaaakası yok.. Öykü Serter'in Konuşma tarzı ve hareketleri çekici geliyor sanırım bana.. piki o zaman kıraç kaliteli, seviyeli ve yetenekli katılmaktayım şikerim
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl en sevdiğim ünlü diloş çünkü tıpkı ben Allah seni inandırsın bende beni seviyorum bu durumda senide seviyorum..aynıyız ya o bakımdan.. sarmaşığım benim
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl sarıldık sarmaşıklar gibi, iğde dalım... sevdiğim ünlü, Ferudun Düzağaç piyasanın insanı değil, hala içinde bulunan insanı koruyabilmiş...
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 18 yıl sevecek biri bakımından ünsüzleri tercih ederim.en sevdiğim ünsüz de bizim enes.çok severim keretayı
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl tarkan seside kişiliğide çok güzel e birde tabi ricky martin harika dans ediyor
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl sevecek biri bakımından ünsüzleri tercih ederim.en sevdiğim ünsüz de bizim enes.çok severim keretayı +1 Ben de bizim Şevo'yu severim.. Acaip keratadır kendisi
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl Tabii ki de Necati Şaşmaz nickimden de belli! Ona hastayım! Sebebini bilsem adı aşk olmazdı her haldE!
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl Ona adıyla sanıyla minik serçe demişler Kim olduğunu bildiniz bile tabiki Sezen Ablamız Sanatçı ünvanına yakışan nadir isimlerden..
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl en sinir olduğumuz sanatçı başlığı açılmış benim de bu başlığı açma duygularım depreşti... Candan Erçetin sanatçı dediğin onun gibi olmalı sanatçı olmasa da sevdiğim ünlü olsa olmaz mı.. acun ılıca.. çok sempatık biri bence.. valla tanışsak kanka oluruz onla.. ses sanatçısı olsun sa Candan ERÇETİN mimikleri hoşuma gidiyor şarkı söylerken..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.