Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 bir yere biliyorsun.. kim yoldu diye yazmisdim... Hayat demissin Hayatin sana mutluluk getirmesini diliyorum ben Tengeriin boşig ve Daha Nice Mutlu ve Umutlu Bayramlar Görmeni Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Yılların yaprak misali döküldüğü,sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR.. Çok sağolun Sayın ErdalAktaş... Hatırlamanız çok hoş yahu... Teşekkürler... Sizinde bayramınız kutlu olsun.. . bir yere biliyorsun.. kim yoldu diye yazmisdim... Hayat demissin Hayatin sana mutluluk getirmesini diliyorum ben Tengeriin boşig ve Daha Nice Mutlu ve Umutlu Bayramlar Görmeni Birce çok sağol... Hayat ile bu aralar pek bir münakaşalıyız be! Nerede karşılaşsak saç saça, baş başa karışıyoruz valla... Neyse, yuvarlanıp gideceğiz artık... Sana da niye umut dolu bayramlara... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Birce çok sağol... Hayat ile bu aralar pek bir münakaşalıyız be! Sana da niye umut dolu bayramlara... bunun farkindayim o yüzden öyle yazmisdim.. sagol Tengeriin, hepbirlikte Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan... görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık... sevdiklerinle geçen her gün bayramdır. yoğun bakımda sancılı geceyi ya da kangren olmuş bir ilişkiyi bitirmek de öyle... vuslat da bayramdır öte yandan... endişe içinde beklediğinden mektup almak, telefonda ansızın sesini duymak, deli gibi burnunda tütenin boynuna sarılmak bayramdır. en acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek bayramdır. "ona güvenmiştim, yanılmamışım" sözü bayramdır. hiç aldatmamış, aldanmamış olmak bayram... alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek bayram..." Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan... görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık... sevdiklerinle geçen her gün bayramdır. yoğun bakımda sancılı geceyi ya da kangren olmuş bir ilişkiyi bitirmek de öyle... vuslat da bayramdır öte yandan... endişe içinde beklediğinden mektup almak, telefonda ansızın sesini duymak, deli gibi burnunda tütenin boynuna sarılmak bayramdır. en acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek bayramdır. "ona güvenmiştim, yanılmamışım" sözü bayramdır. hiç aldatmamış, aldanmamış olmak bayram... alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek bayram..." Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Çok hoş şiir be RedBlack... Anı defterimde olman çok hoş... Sağol... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Çok sağolun Sayın ErdalAktaş...Hatırlamanız çok hoş yahu... Teşekkürler... çok tatlısınız . ..teşekkür ederim size...gülümsettiniz beni.: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun Tengeriin Boşig Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gece Yağmuru ve Sardunyam, sizinde Bayramınız kutlu olsun... Teşekkürler... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sevgili Tengeriin..iyi bayramlar.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 İYİ BAYRAMLAR TENGERİNCİMMM Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Aaaa... Gloriaaaaa... Diloooşşşş... Çok sağolun tebrikleriniz için... Size de iyi bayramlar... Bu arada resimdeki bana benzemiyo, onu söyleyeyim... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 az önce blog' unu okumusdum..istedikten sonra eminim ki basaricaksin .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Aaaa... Gloriaaaaa... Bu arada resimdeki bana benzemiyo, onu söyleyeyim... onu da nereden çıkardın, ben onu sana kurbanlık hediyesi olarak göndermiştim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Ne yemek mi yaptım Kuzu kavurma,Kuzu haşlama,Kuzu tandır,Kuzu külbastı,kuzu kuzu kuzuuuuuuuuuuuu Bayramın kutlu olsun Harçlığın Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Sizin de bayramınız kutlu olsun efendim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 iyi bayramlar meslektaşım Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Sevgili tengeriin; Yeni yılın kutlu ve de mutlu olsun arkadaşım, forumda yazıları ile dikkatimi çeken ilk sen olmuştun seni takip etmekteyim 2008 sana şans, mutluluk ve gönlünün istediklerini getirsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 BU YIL SENİN İÇİN GÜZEL ŞEYLERİN BAŞLANGICI OLSUN.. MUTLU YILLAR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.