Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 ortalığı diskoya çevirdiniz devletin dairesinde ciddi olun bakim taarus teessüf ederim olmaz yani horon çeken nerde aama gerçekten güzel bişey horon çekmek...onu da tatmıştım zamanın birinde... zaman ne acı ya...!! bazen geçmişimi düşünüyorum ve deli gibi özlüyorum çocukluğumu...bu özlem apayrı...hayatımda eksik isimlerin olması ağrıma gidiyor açıkçası....eskiden hayatımda çok sevdiğim biri vardı...kimim olduğu önemli değil...eskiden nefes alırdı...şimdi nefes almadığını bilmek...işte çocukluk özlemi bundan kaynaklı...her geçen gün bir önceki zamanımı özlüyorum..... ben işte.....başladım yine.... doktor ilacı yok bunun sadece yakınmak istedim o kadar.... bilirim sen dinlersin...şaka bi yana da gerçek işte bunlar....!! neyse.....duygusallık oldu söylediklerim biraz..özür dilerim.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 ortalığı diskoya çevirdiniz devletin dairesinde ciddi olun bakim taarus teessüf ederim olmaz yani horon çeken nerde ablacim.. devletin kendisi disko.. kimin ne oldugu belli degil.. ha bi dairesi de diskoysa ne cikacak ki... :lol: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 aama gerçekten güzel bişey horon çekmek...onu da tatmıştım zamanın birinde... zaman ne acı ya...!!bazen geçmişimi düşünüyorum ve deli gibi özlüyorum çocukluğumu...bu özlem apayrı...hayatımda eksik isimlerin olması ağrıma gidiyor açıkçası....eskiden hayatımda çok sevdiğim biri vardı...kimim olduğu önemli değil...eskiden nefes alırdı...şimdi nefes almadığını bilmek...işte çocukluk özlemi bundan kaynaklı...her geçen gün bir önceki zamanımı özlüyorum..... ben işte.....başladım yine.... doktor ilacı yok bunun sadece yakınmak istedim o kadar.... bilirim sen dinlersin...şaka bi yana da gerçek işte bunlar....!! neyse.....duygusallık oldu söylediklerim biraz..özür dilerim.... kız kelebek seni çok farklı gördüm... o bir melek derken içini kurtlar kemiriyormuş.. senin galiba gerçekten doktora ihtiyacın var gercek bi doktora dooktoorrrrr yetiş hasta gidiyo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 kız kelebek seni çok farklı gördüm... o bir melek derken içini kurtlar kemiriyormuş.. senin galiba gerçekten doktora ihtiyacın var gercek bi doktora dooktoorrrrr yetiş hasta gidiyo yok canım ya...bugün geçmişimde var olan birisini anmıştık da adını yani...aklıma geldi işte.... yani nasıl bi anlatım yapabilirim bilmiyorum...her doğal insan gibi...ölüm korkusu olsa gerek... ama bunun bilincinde olmadan da yaşamamız amaçsız olur demi.... bu arada şu melek ve kelebek diyosunuz ya bana....inanın mutlu oluyorum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 yok canım ya...bugün geçmişimde var olan birisini anmıştık da adını yani...aklıma geldi işte.... yani nasıl bi anlatım yapabilirim bilmiyorum...her doğal insan gibi...ölüm korkusu olsa gerek... ama bunun bilincinde olmadan da yaşamamız amaçsız olur demi.... bu arada şu melek ve kelebek diyosunuz ya bana....inanın mutlu oluyorum... ne deyelim öyle olsun şu dr yinede bi görün derim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 ne deyelim öyle olsun şu dr yinede bi görün derim doktor yok ki ...burayı bize bıraktı... yoksa yapardı bi yorum....bi işi çıkmıştır..acil... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Neler olmuş ben yokken ya.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Neler olmuş ben yokken ya.. öle hastaneyi terk eylersen...hastalarda üşütürler böle ne yapsınlar... başhekimim bile geldi göbek attı ama sen yohtun... yaff ben otopsi masasına bile yattım ne diyon sen doktor...bi daha kaçarsan bak söliyim...bu hastalarla hastane bu kışı geçiremeden batar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Benim masa üstü takvimi, Taurusun verdiği eşantiyon kalem ve duvar saati ve koltuk kayıp.. Yani muayenehaneyi boş bırakmaya gelmiyo.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 falla ben değilim oo...haberim yok... bi delü ben değildim ki...ben canımla uğraşıyodum..o sırada kleopatram ne yapıordu bilemicem... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Diğerlerini bilmem ama parti liderlerinden biri geldiyse koltuğu o almıştır..Malum koltuk sevdası.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Diğerlerini bilmem ama parti liderlerinden biri geldiyse koltuğu o almıştır..Malum koltuk sevdası Taurus bu kızların içinde siyasete falan soyunan yok dimi.. Neyse bugünlük tabureyle idare edeyimde, sen bi ilaç firmasından koltuk isteyiver.. Bende müsil ilaçlarını eritmene yardım edecem.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Taurus bu kızların içinde siyasete falan soyunan yok dimi.. Neyse bugünlük tabureyle idare edeyimde, sen bi ilaç firmasından koltuk isteyiver.. Bende müsil ilaçlarını eritmene yardım edecem.. Yok canım soyunan filan yoktu.. Bu büro setini getirdim,umarım beğenirsin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Çok teşekkürler Taurus bey.. Nasıl etsekte bu malzemeleri korusak.. Üstüne oturmak yaslanmak yatmak yasaktr yassam okurlar mı..? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 güzelmiş gerçekten... şu kleopatra bi gelsin bakalım.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Okurlar da,fayda eder mi bilmem.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 şu kleopatra bi gelsin bakalım.... Aklınızdan bile geçirmeyin.. Bademcik teşhisi koyar, dalağınızı alırım haaa.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 delülere ameliyat yasağı koymak gerek... ben bademciğimi sefiorum ama ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 falla ben değilim oo...haberim yok... bi delü ben değildim ki...ben canımla uğraşıyodum..o sırada kleopatram ne yapıordu bilemicem... kıs bende sana güvenmiştim . iftiracı kelecek Taurus bu kızların içinde siyasete falan soyunan yok dimi.. Neyse bugünlük tabureyle idare edeyimde, sen bi ilaç firmasından koltuk isteyiver.. Bende müsil ilaçlarını eritmene yardım edecem.. valla birkaç gün önce beklerken bi soyunan gördüm ama ,siyasete soyunmamııştı Aklınızdan bile geçirmeyin..Bademcik teşhisi koyar, dalağınızı alırım haaa.. anneeeeeee........ .kasap dr. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 baş ağrısı devamlı etkili ve ben bunaldım artık ne yapmalıyım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 baş ağrısı devamlı etkili ve ben bunaldım artık ne yapmalıyım... ilaç...uyku...sert müziklere son.... gerçi doktor nerde o sana cevap versin... bizi sevmiyor doktor...eşyalara zarar verios... ben kaçayım yaakalanmadan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 baş ağrısı devamlı etkili ve ben bunaldım artık ne yapmalıyım... Teşhis: Baş ağrısı.. Tedavi: Baş nakli.. İyi bir baş bul gel hemen hallederiz eqzoesist.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 uff......nerde kaldı bu estikçe titreyen...burada buluşacaktık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 uff......nerde kaldı bu estikçe titreyen...burada buluşacaktık Olur.. başkaaa.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 uff......nerde kaldı bu estikçe titreyen...burada buluşacaktık Olur.. başkaaa.. üzgünüm doktor.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.