Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edebilecek şekilde olsun... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Sevgili La_bohem...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Dipnot cok tesekkur ederim....Dusunulmek cok guzel... Daha dogmadim ama..... 5 saatim kaldi:) Düzeltelim o zaman.. Doğum saatini ve doğum gününü kutlarım la_bohem... Umarım herşey gönlünce olur... Sevgiler...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl la_bohéme doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı ve mutlu seneler dilerim herşey gönlünce olsun
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Admin Kontrol Paneline gir ve Kendi Forum saatini duzenle... Forum saatin baska bir zaman dilimine ayarli ondandir... Kontrol Paneli > Forum Ayarlari > Zaman Dilimi (bunu ayarlarsan forum senin bulundugun yere gore herseyi gosterir)
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl YAPRAKTI Bir başka yolculuk dalından düşmek yere, Yaşadığından uzun; Bir tatlı yolculuk dalından inmek yere. Ağacın yüksekliğince, Dalın yüksekliğince rüzgarda; Ve bir yeni ömür Vardığın çimen yeşilliğince... _______________________Can Yücel... :clover: Ve bir Yeni Ömür... Yani "la_bohéme" Kendisi "Bugün Benim Doğum Günüm" demedi... "Bugün Doğacağım" dedi... Annesini anlattı, babasını anlattı hatta... Her bir yaşında yeniden doğduğunu söyledi aslında... O yüzden her bir yeni yaşı, aslında onun için; onun yeni bir ömrü demekmiş... İyi ki yeniden doğdun la_bohéme... Not: Yeni Türkü, Can Yücel'in bu Şiiri'ni yine Can Yücel'in "Değişik" adlı diğer bir Şiiri ile birleştirip "Başka Türlü Birşey" adlı bir şarkı yapmışlardır. O Şarkıda sana gelsin işte...
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl Dostluk ayrı, alışveriş ayrı.. Muhabet ayrı, bundan gayrı.. Reddetsense rabbimin kulusun.. Seninde doğum günün kutlu olsun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.