Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 evrende görüp görebileceğiniz en aklı başında, en duyarlı, en düşünceli, en güzel canlılardır............. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 hayata anlam katanlardır Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 hayatı anlamsız kılanlar Alıntı
Misafir TurgayS Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Kadınlar; güzel yaratıklar Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 kadın saygı görmek ister kadın anlayış ister kadın insan yerine konulmak ister ve bunları hakeder onlar fırsat verilirse insana her zaman bir şey öğretirler zaten hepimizin ilköğretmenleride annelerimizdir kadınlar. onlardan öğreniriz pek çok şeyi ama bunu unuturuz çoğu zaman ve kadınlar erkeklerden daha cesurdur, (bu kadar hava yeter sanıyorum) ama söylediklerimde samimiyim. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 kadın saygı görmek ister kadın anlayış ister kadın insan yerine konulmak ister ve bunları hakeder onlar fırsat verilirse insana her zaman bir şey öğretirler zaten hepimizin ilköğretmenleride annelerimizdir kadınlar. onlardan öğreniriz pek çok şeyi ama bunu unuturuz çoğu zaman ve kadınlar erkeklerden daha cesurdur, (bu kadar hava yeter sanıyorum) ama söylediklerimde samimiyim. bütün hanım arkadaşlarım adına teşekkür ederim, erkekler ibret alsınlar... demi kıslar... centilmen, dürüst ve aydın insan bu çiçek sana :) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 kadın saygı görmek ister kadın anlayış ister kadın insan yerine konulmak ister ve bunları hakeder onlar fırsat verilirse insana her zaman bir şey öğretirler zaten hepimizin ilköğretmenleride annelerimizdir kadınlar. onlardan öğreniriz pek çok şeyi ama bunu unuturuz çoğu zaman ve kadınlar erkeklerden daha cesurdur, (bu kadar hava yeter sanıyorum) ama söylediklerimde samimiyim. Naptın kardeşim sen ya dur brn doğrusunu yazayım Kadın sopa ister Kadın hizmetçi yerine konmak ister ve hiçbirşey haketmez Onlara fırsat verilirse herzaman erkekleri sırtından vururlar zaten hepimizi ilkokul zamanında dövenler annelerimizdir ve kadınlar erkeklerden daha tırsaktır, işte gerçekler bunlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Naptın kardeşim sen ya dur brn doğrusunu yazayım Kadın sopa ister Kadın hizmetçi yerine konmak ister ve hiçbirşey haketmez Onlara fırsat verilirse herzaman erkekleri sırtından vururlar zaten hepimizi ilkokul zamanında dövenler annelerimizdir ve kadınlar erkeklerden daha tırsaktır, işte gerçekler bunlar hiçte bilem, sana da bunu armağan ediyorum bu yazıya istinaden Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 hiçte bilem, sana da bunu armağan ediyorum bu yazıya istinaden Abla sende durup durup bu resmi bana hediye ediyosun alla alla ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 konumuza uygun başka resim bulamadım idare et Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 konumuza uygun başka resim bulamadım idare et e hadi öyle olsun ablacım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 kadın saygı görmek ister kadın anlayış ister kadın insan yerine konulmak ister ve bunları hakeder onlar fırsat verilirse insana her zaman bir şey öğretirler zaten hepimizin ilköğretmenleride annelerimizdir kadınlar. onlardan öğreniriz pek çok şeyi ama bunu unuturuz çoğu zaman ve kadınlar erkeklerden daha cesurdur, (bu kadar hava yeter sanıyorum) ama söylediklerimde samimiyim. işte gerçek bir centilmen bu çiçekler senin için Sevgili Keskinkalem hiçte bilem, sana da bunu armağan ediyorum bu yazıya istinaden aaaaa siyahx ne kadar güzel çıkmışsın Abla sen de durup durup bu resmi bana hediye ediyosun alla alla ya naapsın canım..en güzel pozun bu konumuza uygun başka resim bulamadım idare et reca ederim sardunyam bundan iyisi Şamda kayısı canım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 değil mi diloşum, keskinkalemi çok tebrik ederim aydın insan, komplekslerinden arınmış şahsiyet... :clover: bu çiçeklerde benden gitsin ona... siyahx'im o cevaba başkaca uygun resim bulamadım :w00t: Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bütün hanım arkadaşlarım adına teşekkür ederim, erkekler ibret alsınlar... demi kıslar... centilmen, dürüst ve aydın insan bu çiçek sana :) çok teşekkür ederim, kadın aklı hafife alınmamalı ki her erkeği ve her kadını bir kadın yetiştirir, yol göstericisi, öğretmeni ilk annesidir. Naptın kardeşim sen ya dur brn doğrusunu yazayım Kadın sopa ister Kadın hizmetçi yerine konmak ister ve hiçbirşey haketmez Onlara fırsat verilirse herzaman erkekleri sırtından vururlar zaten hepimizi ilkokul zamanında dövenler annelerimizdir ve kadınlar erkeklerden daha tırsaktır, işte gerçekler bunlar çok yaşa siyahx arkadaşım, özünde kadına saygı duymayan biri olsaydın sen zaten bu kadar nazik olmazsın. espiriler harika tebrikler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 çok teşekkür ederim, kadın aklı hafife alınmamalı ki her erkeği ve her kadını bir kadın yetiştirir, yol göstericisi, öğretmeni ilk annesidir. çok yaşa siyahx arkadaşım, özünde kadına saygı duymayan biri olsaydın sen zaten bu kadar nazik olmazsın. espiriler harika tebrikler çok asil bir düşünce valla tebrik ederim medeniyet ölçüsü bu olmalı çok espirikli değilmi, evet onun bütün yaptıkları bir espiri ve özünde çok centilmendir kardeşim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 çok teşekkür ederim, kadın aklı hafife alınmamalı ki her erkeği ve her kadını bir kadın yetiştirir, yol göstericisi, öğretmeni ilk annesidir. çok yaşa siyahx arkadaşım, özünde kadına saygı duymayan biri olsaydın sen zaten bu kadar nazik olmazsın. espiriler harika tebrikler Rica ederim ne demek çok asil bir düşünce valla tebrik ederim medeniyet ölçüsü bu olmalı çok espirikli değilmi, evet onun bütün yaptıkları bir espiri ve özünde çok centilmendir kardeşim Ya abla yine havaya sokucan beni bak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 gerçekleri söylüyorum ama havaya girersen o zaman bilemem sonra bi cinnet herşeyi halleder Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 gerçekleri söylüyorum ama havaya girersen o zaman bilemem sonra bi cinnet herşeyi halleder Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.