Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 anam Frozeni seyrederkene çekirdek çitleme işi bana biraz sakıncalı gözüktü.. korkarsak neyim çekirdek boğazımıza kaçar sonra.. bidenem inan bana bi yandan işyerinde çalışmaya çalışıyorum, bi yandan size laf yetiştiriyorum..tabii asıl işim bu.. öbürü öylesine.. maksat iş olsun.. ama bak ben podyumda salınırkene çekirdek çitleyebilirsin..hatta ben dayanamam o işe.. podyumu terkedip yanına çömüp çekirdeğe yumulurum alimallah..hele bide tuzluysa.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 anam Frozeni seyrederkene çekirdek çitleme işi bana biraz sakıncalı gözüktü.. korkarsak neyim çekirdek boğazımıza kaçar sonra.. bidenem inan bana bi yandan işyerinde çalışmaya çalışıyorum, bi yandan size laf yetiştiriyorum..tabii asıl işim bu.. öbürü öylesine.. maksat iş olsun.. ama bak ben podyumda salınırkene çekirdek çitleyebilirsin..hatta ben dayanamam o işe.. podyumu terkedip yanına çömüp çekirdeğe yumulurum alimallah..hele bide tuzluysa.. Diloşum,senin müdür benim yakın arkadaşım,ona göre,görmesin bu yazdıklarını...... Yoksa müdür sen misin??????? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Diloşum bidenem iş dediğin nedir ki, bunun yanında bikerem eğlencesi yok... Ama bu öylemi ya terapi gibi yaww Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 ahucum bu gömleği aldım hawaii için nasıl sence... bunlarda bizi karşılamaya gelen erik adayları... buda sen ve sardunyam çok güzel çıkmışsınız... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Erbayım uşacığum bu gencecik hallerimizin fotolarını nerden ele geçirdin bunlar çok gizli belgelerdi yahu çok ajan gördüm seni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 uşağum bilgilerde önemli bir hata var.. tabii sağ kolun Ahu'ya yeni bi film teklifi neyin gelmesin diye insanları yanlış bilgilendiriyosun.. anladım ben onu.. yukardaki resmin Frozenle Sardunyamın yaklaşık 20 yıl kadar önceki halleri olduğunu artık herkeş bilsin.. şinci huzurlarınızda Frozen nenemin yani ayrık otumun şu anki hali... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Resmine Şiir Dağları mehtaba sakladım yolları gamzenin çukuruna kaçtıkça beni buldu kaçtıkça yalnızlığıma yakalandım ey vefasında aşkı bulduğum servi sen önümde ölüm ardımda yıprandıkça hayat canımda tırmalaya tırmalaya tepesine çıktı kara kedi bağrımda aşk susuz bir sarmaşıktı başladı kurumaya ya yağmurum ol gel sabahlarıma ya git ve dilediğince yaşa Aşk yakışmıyormuş senden başkasına Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Seni şaşırtmamı istemiştin değilmi? Peki ben söz dinlerim... (az sonra) Bak oyunlarda sana rmağan ettiğim şarkının sözleri... Yalın... koydum sevinçlerimi önüme baktım hepsi sensin yazdığım şiirlerin her hecesi üzüldüğüm tüm filmler yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler her işte bir hayır, bu işte hepsi sensin... şimdi senden vazmı geçmeli, masal olup yola devam mı etmeli ben kalpten sorumlu, aşka sorunluydum anladım herşey SENSİN... (lütfen kemana dikkat kemanı dinlerken beni düşün olurmu?) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Sevgili Keskinkalem ve Bayan Pipo çok teşekkür ederim arkadaşlar.. sana gelince sarmaşığım... yav hadiseneeeeeeeee...bekliyorum.... o şarkı süper bidenem..dur bi daha dinliyim..söz kmanlı kısımlarda seni düşüniciim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 şuanki yüz ifadeni görmeyi çok isterdim bitanem eminim şok geçiriyorsun yanında olsan sana bir tokat atardım... dinledinmi kemanlı bölümünü bitanem bende seni düşünüyorum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 etimi çimdiriyorum ama halen bi değişiklik yok...kendimde değilim.. sarmaşığım sensin di mi..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 İğdem, bitanesin sen... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 yaz yağmurum benim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 yaz yağmurum benim.. yaz yağmuruna bayılırım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 bende sana bayılırım... bak bayılıyorum yapıştır bi 50'lik Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 bana da bayıl ben 100 lük yapıştırırm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 anacım bayılana para yapıştırıldığını da ilk senden duydum.. bununla birlikte sana değil 50'lik 100'lük feda olsun yav.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 ayılana gazoz bayılana limonmuydu canem, ama kismeler ben gibi bayılamazki bak nasılda estetik bayılıyorum... şuh tombiliktim ben bak şincik duygulandım nerede benim rapunzelim cadım bidenem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 hakikaten ben böyle görkemli bayılana ömr-ü hayatımda hiç rastlamadım.. ayrık otum yine kayıplara karıştı..alacağı olsun onun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 evet,öyle nazlı,endamlı aheste bayılıyor ki,bayılıyor insan torunum,gene bizi sensiz bırakıyorsun tam kavuştuk derken.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 sizi çok seviyorum Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.............................açmaz , saçma Bir gece olsa, samanyolu hatta Yıldız bile kaysa....................kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil Kendine iyi bak deme , denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım, sevdalı kullarına Herşeyi alma, bir küçük eşya Bırak bana yeter...................... Yetmez , saçma Dön gel uzatma, hayat bu unutma Zaman bile dursa.................durmaz, saçma Son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil, gerçek değil, kimden bu dil günün güzel geçsin kara çalım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 hakikaten ben böyle görkemli bayılana ömr-ü hayatımda hiç rastlamadım.. ayrık otum yine kayıplara karıştı..alacağı olsun onun.. : bir dahada rastlayamazsın zati ayrık otu işte adı üstünde evet,öyle nazlı,endamlı aheste bayılıyor ki,bayılıyor insan : torunum,gene bizi sensiz bırakıyorsun tam kavuştuk derken..: birlikte bayılmasıda daha bir bayıltıcı oluyor doğrusu bu torun hayırsız torun nenesi sizi çok seviyorum ahanda kimleri görüyorum... dimek bizi seviyorsun ama hiç göstermiyorsun... alacağın olsun bizi çok hırpalıyorsun alınıyoruz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 sizi çok seviyorum Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.............................açmaz , saçma Bir gece olsa, samanyolu hatta Yıldız bile kaysa....................kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil Kendine iyi bak deme , denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım, sevdalı kullarına Herşeyi alma, bir küçük eşya Bırak bana yeter...................... Yetmez , saçma Dön gel uzatma, hayat bu unutma Zaman bile dursa.................durmaz, saçma Son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil, gerçek değil, kimden bu dil günün güzel geçsin kara çalım bizde seni çok seviyoruz ayrık otum.. da..şu kara çalı mevzuusunu bi oturup konuşsak diyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 E sen ona ayrık otum diyonya altta kalmaz benim cadım... İğdem sen iğdelerin en güzelisin bakma sen bu kara cadıya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.