Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 demek ısırsa da ısırmasa da,hatta hayvan hangisi olursa olsun bu şekilde yazınca böyle bir etkisi oluyor güzel.. sen korkma sakın,ısırmaz kedim,ama çok güzel yalar :w00t: öptüm kaçtım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 ablacım yeni yılın kutlu olsun... Düşsüz büyük şeyler yapılamaz... 2008 yılında tüm düşlerinin gerçekleşmesi dileğiyle..... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Leyla ablacım yeniyılın kutlu ve de çok mutlu olsun, 2008 sana uğur getirsin inşallah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Leylacığım, 2008 bize hani o aradığımız özgürlük var ya işte onu getirsin... Hani ulaşmaya çalıştığımız, Hani gitmeye uğraştığımız, Hani varmaya çabaladığımız, İşte o herneyse onu bize getirsin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Spices,çok teşekkür ederim Zeynebim fıstıkım,ne güzel demişsin,hepimizin düşleri gerçek olur inşallah Melkor,seni burda görmek beni çok mutlu etti,teşekkür ederim kardeşim,senin de yeni yılın mutluluk ve uğurla gelsin inşaallah Birce,çok teşekkür ederim,dilerim hergün hepimize daha fazla mutlulukla gelir Gececim,çok ederim canım Minecim,bütün güzel dileklerine,bol para getirmesi de dahil katılıyor,aynılarını senin için de diliyorum,çok teşekkür ederim Ve Gloria..evet adı bize özgürlükmüş gibi geliyor,ama o her neyse demek daha doğru..dilerim ve umarım getirsin inşaallah Gloriacım,bu yıl artık getirsin Çok teşekkür ederim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Suskunluğundan tanırım O'nu... Yüzünde her daim nöbete duran ve içindeki depremi maskeleyen gülücüğü bilirim. O depremin yüreğinde açtığı derin yarıklardan en küçük bir iz yansımasa da yüzüne, aşinayım ketumiyetine... Bilirim ki, kabil olsa da, ters çıkarılmış bir kazağı düzeltir gibi içten kavrayıp dışa çevirseniz ruhunu, sanki yıllar yılı söylenmeyip saklanmış, dilin ucuna kadar gelip tutulmuş, tam haykırılacakken içe atılmış yüzlerce sözcük, hafızaya kelepçelenmiş binlerce söz, dile getirilmemiş on binlerce itiraz, akıtılmamış onca gözyaşı ilmek ilmek çözülüp saçılıverecektir ortalığa... Ama o konuşmaz. Sabırla dinler, sitemsiz kabullenir ve ruhunun derinliklerine gizlediği çekmecelerde özenle saklar içine attıklarını... Sadece kendisiyle baş başayken açar onları... Kimi zaman gizli bir günlüktür çıkan çekmeceden... Yazar; ...kimi zaman da sırdaş bir silahtır... Sıkar. * * * Niye bazıları ağzına geleni söyleyip rahat uyku uyurken, "içine atan", sessizliğe gömülüp kendi dehlizlerinin karanlığında yapayalnız kâbuslar görmeyi seçmiştir? Anlatmazlar ki bilesiniz... Kimi nasıl diyeceğini bilmediğinden, kimi bildiğini de diyemediğinden, kimi dediği halde kıymeti bilinmediğinden, kimi bir kez deyip yanlış bildiğinden, suskunluğun o huzurlu kuytusuna sığınmıştır. Sesini en çok yükseltenlerin en haklı sayıldığı bir dünyada, sürüye uyup gürültüye katılmaktansa sessizliğe gömülüp haksız sayılmayı tercih ederek tevekkülle içine kapanmıştır. İç kanamaları zaman zaman ağzından kaçırıverse de, dudağının kenarından sızanın "kızılcık şerbeti" olduğuna inandırır herkesi... Oysa ne kadar gizlemeye çalışsa da, içindeki fırtınanın birilerince fark edileceği umudunu hep korur. Suskunluğunun her şeyi anlattığını sanır. Sanki onca gürültü içinde birileri gözbebeklerini okuyacak ve konuşmayı bilmeyen bir çocuğun derdini anlar gibi, iç dünyasında çağlayan nehrin sesini duyacaktır. Başını sessizce öne eğişinden, sitemkâr imalarından, dargın yalnızlığından derdini anlayacak, şifresini çözüp sessizliğini sese çevirecek birini bekler umarsızca... Oysa gürültünün çağında, kimselerin vakti yoktur, anlatmayanın derdini anlamaya... Kimse kimsenin gözbebeğine bakıp konuşmaz; yüreğini dinlemeye yanaşmaz. Öyle olunca da hepten içine kapanır "içine atan"... Maddi varlığını dibe çeken bu manevi yükün ağırlığıyla yaşamayı öğrenir. Yükünü sırtlayıp, kendi iç sesiyle sohbet ederek yürümeye koyulur. Kendine yazılmış mektuplar, meçhule karalanmış satırlar, sadece yastığının bildiği sırlarla örer kozasını... Sabah oldu mu, sahte gülümsemesini yüzüne yapıştırıp hayata karışır. Anlaşılmadıkça artar ketumiyeti... Rahat hesaplaşanlara özenerek erteler hesaplaşmalarını... Geciktirilmiş her sohbet, vazgeçilmiş her itiraf, gösterilmemiş her tepki birbirine yapışıp koca bir yaraya dönüşür içinde... İçindeki yara, yüzünde gülümseyen maskeyi aşağı çekmeye başlar zamanla... Artık ya içindekileri kusacak, ya da hepten susacaktır. İşte o zaman, "iç" denilen o dipsiz derinlik, o ne atsan dolmaz sanılan kuyu taşar aniden... Yük, taşınmaz olur. Yıllar yılı sabırla bastırılan volkan, ya umulmadık bir tepki, ya katılırcasına bir ağlama nöbeti veya gizlenmiş bir silah olur, gürültüyle patlar. "İçine atan"ları bilmeyenler, kestiremezler bu ani tepkinin nedenini... Yanlış yerde ve son günlerde ararlar ipucunu... Oysa onca yılın suskunluğuyla kaynaya kaynaya dolmuştur yanardağ... Ve gün gelmiş patlamıştır. Artık geride bıraktığı efsane konuşacaktır, kendisi yerine... * * * Tanırım O'nu... Sessizliğin erdem sayıldığı bu özel dünyanın suskunları bilirler birbirlerini... Çareyi de bilirler. Gözbebeklerine bakıp ruhunda kaynayan volkanı sezecek ve şefkatle "içeri" sızıp O\'nu yukarı çekecek bir dost elini umutla beklerler. Beynine ancak o dost eli uzanabilir. O yoksa yedeği bir kurşundur. Can DÜNDAR Beynimize ve de ruhumuza uzanabiliyoruz değil mi birbirimizin..yedeğe ihtiyaç yok..seni seviyorum gökkuşağım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 -ağlanan yara- en çok kendime küsmüşken... gözümün kararan taraflarından t/arafımdan paramparçalanmışlıklar geçer; şah damarım, dostlarım!.. bilirsiniz(!) bir yanım cinnet bir yanım cennet arafta kalmışa istenmez ki hüccet... . . siyah var diye beyaz var ve artık yılgınlık var diye düz mantığa kaçışım var... oysa severim beylik lafları pastel renkleri araflığıma yakışan belirsizlikleri... ahh yalnızlığım!.. k/ağıt-k/alem, nemli duvar ahh şubatta ıslanmışlığım!.. ayaz-yağmur yaş var yaşasın ölümde var!.. evet severim baş vermeyi pardon boş vermeyi.. ölmeyi.. zamansız göçüp gitmeyi... . . göğ iken kopar filiz! yaşını dolduramamış günahlar gelir geçer el amanlar.. eyvahlar... kabullenilmiş eyvallahlar... sağır zaman neler sağarmış yutkunan bir yüreğe neler sığarmış anlatılmaz yazılmaz sız[ı]lar... sıkılır yumruk dövülür diz Allah var!.. Kendimde değilim çok kez biliniz... gökten yıldız yağarmış ay bir kenara yığarmış... teffekküre yeltenir bakışlar d`ağlanan yara`dan boy verir filiz büyür gözbebeğimde şah damar şiir biter.. yıldızlarda susarmış birde bakarsınız gün ağarmış... . . bilmem ki daha ne kadar severim geceyi yutkunmayı.. bir bilinmezliğe çekip gitmeyi... çok şey bildiğimden değil.. afedersiniz sizde bilirsiniz.. doğru var diye yanlış var. hiç şüphesiz korku sahibidir her günahkar.. kitabın satırlarında lanetlenmekte var!.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 ....Bilirim ki, kabil olsa da, ters çıkarılmış bir kazağı düzeltir gibi içten kavrayıp dışa çevirseniz ruhunu, sanki yıllar yılı söylenmeyip saklanmış, dilin ucuna kadar gelip tutulmuş, tam haykırılacakken içe atılmış yüzlerce sözcük, hafızaya kelepçelenmiş binlerce söz, dile getirilmemiş on binlerce itiraz, akıtılmamış onca gözyaşı ilmek ilmek çözülüp saçılıverecektir ortalığa... Sabırla dinler, sitemsiz kabullenir ve ruhunun derinliklerine gizlediği çekmecelerde özenle saklar içine attıklarını... Sadece kendisiyle baş başayken açar onları... Kimi zaman gizli bir günlüktür çıkan çekmeceden... Yazar; ...kimi zaman da sırdaş bir silahtır... Sıkar. * * * Kimi nasıl diyeceğini bilmediğinden, kimi bildiğini de diyemediğinden, kimi dediği halde kıymeti bilinmediğinden, kimi bir kez deyip yanlış bildiğinden, suskunluğun o huzurlu kuytusuna sığınmıştır. Oysa ne kadar gizlemeye çalışsa da, içindeki fırtınanın birilerince fark edileceği umudunu hep korur. Suskunluğunun her şeyi anlattığını sanır. Sanki onca gürültü içinde birileri gözbebeklerini okuyacak ve konuşmayı bilmeyen bir çocuğun derdini anlar gibi, iç dünyasında çağlayan nehrin sesini duyacaktır. Başını sessizce öne eğişinden, sitemkâr imalarından, dargın yalnızlığından derdini anlayacak, şifresini çözüp sessizliğini sese çevirecek birini bekler umarsızca... Tanırım O'nu... Sessizliğin erdem sayıldığı bu özel dünyanın suskunları bilirler birbirlerini... Çareyi de bilirler. Gözbebeklerine bakıp ruhunda kaynayan volkanı sezecek ve şefkatle "içeri" sızıp O\'nu yukarı çekecek bir dost elini umutla beklerler. Beynine ancak o dost eli uzanabilir. O yoksa yedeği bir kurşundur. Can DÜNDAR Beynimize ve de ruhumuza uzanabiliyoruz değil mi birbirimizin..yedeğe ihtiyaç yok..seni seviyorum gökkuşağım.. Uzanıyoruz,ruhumuza beynimize,kalbimize..yedeğe ihtiyaç yok.. nasıl güzel bir yazıydı bu yazyağmurum.. ben de seni seviyorum,çok..iyi ki varsın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 -ağlanan yara- en çok kendime küsmüşken... gözümün kararan taraflarından t/arafımdan paramparçalanmışlıklar geçer; şah damarım, dostlarım!.. bilirsiniz(!) bir yanım cinnet bir yanım cennet arafta kalmışa istenmez ki hüccet... . . siyah var diye beyaz var ve artık yılgınlık var diye düz mantığa kaçışım var... oysa severim beylik lafları pastel renkleri araflığıma yakışan belirsizlikleri... ahh yalnızlığım!.. k/ağıt-k/alem, nemli duvar ahh şubatta ıslanmışlığım!.. ayaz-yağmur yaş var yaşasın ölümde var!.. evet severim baş vermeyi pardon boş vermeyi.. ölmeyi.. zamansız göçüp gitmeyi... . . göğ iken kopar filiz! yaşını dolduramamış günahlar gelir geçer el amanlar.. eyvahlar... kabullenilmiş eyvallahlar... sağır zaman neler sağarmış yutkunan bir yüreğe neler sığarmış anlatılmaz yazılmaz sız[ı]lar... sıkılır yumruk dövülür diz Allah var!.. Kendimde değilim çok kez biliniz... gökten yıldız yağarmış ay bir kenara yığarmış... teffekküre yeltenir bakışlar d`ağlanan yara`dan boy verir filiz büyür gözbebeğimde şah damar şiir biter.. yıldızlarda susarmış birde bakarsınız gün ağarmış.... . bilmem ki daha ne kadar severim geceyi yutkunmayı.. bir bilinmezliğe çekip gitmeyi... çok şey bildiğimden değil.. afedersiniz sizde bilirsiniz.. doğru var diye yanlış var. hiç şüphesiz korku sahibidir her günahkar.. kitabın satırlarında lanetlenmekte var!.. bu..öyle güzel bir şiir ki ablaların en güzeli..sen mi yazdın bilmiyorum,tekrar tekrar okudum.. ''bir yanım cinnet bir yanım cennet..'' benimse bir yanım cinnet,öbür yanım da cinnet sanki çok teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 ben yazmadım bidenem ama bende içinde kendimden bişeyler buldum seninle paylaştım... sende beğendiysen ne ala bir yanın cinnet, öteki yanıda mı cinnet canım bi cinnet herşeyi halleder Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Halleder değil mi halledecek zaten Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 halletti sanıyorum ortalıkta yok leylacım alooo ordamısın, cinneti yatıştırdınmı bidenem yardıma ihtiyacın varsa seslen biliyosun bende cinnet severim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 canem nenem sana bu iletiyi endişe içinde yazmaktayım verdiğim görevden dönmediğiniz..bunun yanında bir mesaj bile gönderemediğiniz için sanıyorum bir aksilik oldu umarım bundan dolayı beni sorumlu tutmaz ve niyetimin fevkaladeliğini anlayabilirsiniz intikamın ne kadar kötü ve ne kadar yıkıcı olduğunu ve size heç yakışmayacağını bilmem sölememe gerek varmı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 he tabe tabe kışkırt kışkırt sonra da böyle konuş leylacım ben sana didim sen buna uymasan iyi olur zira fikirleri TNT gibi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 halletti sanıyorum ortalıkta yok leylacım alooo ordamısın, cinneti yatıştırdınmı bidenem yardıma ihtiyacın varsa seslen biliyosun bende cinnet severim cinnetler itinayla halledilir biraz dirençli çıktı bu seferki, biraz abla ve odun takviyesi iyi gelebilir,hani yazıktır,daha acısız olsun diye canem nenem sana bu iletiyi endişe içinde yazmaktayım verdiğim görevden dönmediğiniz..bunun yanında bir mesaj bile gönderemediğiniz için sanıyorum bir aksilik oldu umarım bundan dolayı beni sorumlu tutmaz ve niyetimin fevkaladeliğini anlayabilirsiniz intikamın ne kadar kötü ve ne kadar yıkıcı olduğunu ve size heç yakışmayacağını bilmem sölememe gerek varmı benim için ve kendin için endişeye mahal yok bidenecik torunum senden nasıl intikam alabilirim ben ayrıca senin de işaret buyurduğun gibi bana heç yakışmaz sadece görev süresi birazcık uzadı sanırsam ve hatta uzadıkça uzayacak ve sonu gelmeyecek gibi görünüyor desem mi,yoksa demesem mi acaba Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 he tabe tabe kışkırt kışkırt sonra da böyle konuş leylacım ben sana didim sen buna uymasan iyi olur zira fikirleri TNT gibi evet doğru kışkırtmada başarılı,ben de çok kışkırıyorum gerçekten fikirlerine gelince,TNT gibi ama ilginçtir, bomba etkisi yaparak işe yarıyor abla nerelerdesin nerdeyim bilemiyorum bitanem,bir geliyorum, kaç gündür gelmediğimi ancak geldikten sonra farkediyorum günler ne çabuk geçiyor sen nerdesin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 finallerim olduğundan çok sık gelemiyorum ama cuma bitiyo sonunda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Leylacım beni korkutuyorsun bidenem çok tehlikeli çok cinnetli çok patlatıcı gördüm seni bu cadı sonunda senide kışkırttı işte, ama sende de potansiyel varmış kışkırmışın bu gidişle ikinizle birden baş etmek zor olacak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 benim için ve kendin için endişeye mahal yok bidenecik torunum senden nasıl intikam alabilirim ben ayrıca senin de işaret buyurduğun gibi bana heç yakışmaz sadece görev süresi birazcık uzadı sanırsam ve hatta uzadıkça uzayacak ve sonu gelmeyecek gibi görünüyor desem mi,yoksa demesem mi acaba öyleyse nenecim hala neden endişeliyim akıbetim konusunda evet doğru kışkırtmada başarılı,ben de çok kışkırıyorum gerçekten fikirlerine gelince,TNT gibi ama ilginçtir, bomba etkisi yaparak işe yarıyor efet işe yarar tabe.. fikirsel deneylerimde kobay olmayı kabul eden herkese teşekkürler bu arada Leylacım beni korkutuyorsun bidenem çok tehlikeli çok cinnetli çok patlatıcı gördüm seni bu cadı sonunda senide kışkırttı işte, ama sende de potansiyel varmış kışkırmışın bu gidişle ikinizle birden baş etmek zor olacak bi topictede iftira atma yaw ne uğraşıyon benim gibi bi fevkaladelikle anlamadım ki yuk yuk böle olmayacak en kısa zamanda imha edilmen lazım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 leyladan hala ses yok bu gidişle menziline girmemek gerekebilir cadıcım, senin gibi bir fevkalade benim gibi bir fevkaladeyi nasıl imha edebilir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.