Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Leylacım hayırlı Ramazanlar canım Leylam yokken şu met helvalarından biraz alayım İftara yrim Hayırlı Ramazanlar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Sağol Gecem,sana da hayırlı Ramazanlar olsun Helvalarım...helvalarım nirde.. Gececim,iftara sizdeyim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 bu çiçekler leylama hayırlı ramazanlar abla Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 canım ne güzel bir buket,sana da hayırlı ramazanlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 uyuyormusunuz uyuyan güzeller beni bu gece yalnız bıraktınız alacağınız olsun sorarım size Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 sen hangi saatten beri burdasın valla bir damla uyumadım sen de şahitsin ama,bir kısmına Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 sizi gidi gece kuşları sizi.. nasılsın bitanecik gökkuşağım.. seni şööle bilgisayarın başında rahat rahat otururken düşünüyorum da.. canımsın sen benim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 evet ,Ramazan geldi,bizdeki azıcık uyku da gitti sorma Diloşum,rahatlığıma diyecek yok ama üşüttüm mü ne ama şiddetle tavsiye ediyorum hala sen de benim canımsın,yaz yağmurumsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 yuk bitanem ben almıyım..hele şimdi asla.. sen bu işte aşmışsın gökkuşağım.. benim sana yetişmem için kırk fırın ekmek yemem gerek..gerçi kırk fırın ekmek yedikten sonra o eylemi gerçekleştirmesem daha iyi olur diyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 kırk fırın ekmek yedikten sonra çok daha korkunç ve caydırıcı bir cüsseye sahip olacağın için,sadece bu değil,istediğin herbişeyi yapabilirsin Diloşum.. görüntüyü boşver sen.. zati o zaman sandalyede değil,üçlü koltukta oturman da gerekebilir,bu da aklıma gelen gereksiz bir ayrıntı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 ne kadar güzelmiş meğer seni seviyorum demek.. teşekkür ederim birtanem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Derin Mavi Mavinin derinliğnde Ne kadar uzak olsakta çok yakınız Daima kim olduğumuza güveniyorum Islak dudaklarım kurusada, Kızgın tenim donsada, Mavinin derinliğine inat, Asla vazgeçmeyeceğim Senden ve bizden... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 kırk fırın ekmek yedikten sonra çok daha korkunç ve caydırıcı bir cüsseye sahip olacağın için,sadece bu değil,istediğin herbişeyi yapabilirsin Diloşum görüntüyü boşver senzati o zaman sandalyede değil,üçlü koltukta oturman da gerekebilir,bu da aklıma gelen gereksiz bir ayrıntı gökkuşağım.. üç kişilik kanepe yeter mi dersin..? pekte gereksiz bi ayrıntı diil aslında..bizim evde en fazla iki kişilik koltuk var..tiz edinmem gerekecek.. gözükmüyorsun yine..özledim seni.. Anlamadın di mi? Al beni gidelim buradan Yada ben gideyim senden Gideyim, Gidiyorum diye üzülme Çekmem gözlerimi gecenden... Hatırlatırım sana kendimi, Anlamsız bir rüyanın son hecesinde... Yarın sabah olmasada Bir sabah kalkacaksın Her sabahtan erken, hiç gerek yokken Dudaklarındaki tebessüm güldürecek insanları Hep sevecekler seni Benim seni hep sevdiğim gibi... Anlamadın di mi? Gittim ama mutluluğu bıraktım kanına! .. Ceyhun Yılmaz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 ablam tatlışım anladın sen onu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da leylam'a; Beni De Çağır Çileyi koklayıp gül niyetine Zindana girersen beni de çağır Sabrı, kanaati bal niyetine Ekmeğe dürersen beni de çağır. Bazen iki dünya sığar içime Bazen iki güneş doğar içime Bazen gam yağmuru yağar içime Sen beni ararsan beni de çağır. Dostların var ise divanelerden Gözyaşın aktıysa minarelerden Binlerce senelik viranelerden Birşeyler sorarsan beni de çağır. Ezelin ezelden öncesi vardı Yine sonsuzluktur sonsuzun ardı Zaman yumağına bizi kim sardı Aklını yorarsan beni de çağır. Dışarda göz yanar, içerde yürek Taahhüt ehline tahammül gerek Mazlum yarasına merhem diyerek Gözyaşı sürersen beni de çağır. Abdurrahim Karakoç Seni canımdan bile çok seviyorum, ciddiyim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Derin Mavi Mavinin derinliğnde Ne kadar uzak olsakta çok yakınız Daima kim olduğumuza güveniyorum Islak dudaklarım kurusada, Kızgın tenim donsada, Mavinin derinliğine inat, Asla vazgeçmeyeceğim Senden ve bizden... ablacım.. ben de öyle.. güzeller güzeli,duygulu şairem...çok seviyorum seni.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 gökkuşağım.. üç kişilik kanepe yeter mi dersin..? pekte gereksiz bi ayrıntı diil aslında..bizim evde en fazla iki kişilik koltuk var..tiz edinmem gerekecek.. gözükmüyorsun yine..özledim seni.. Anlamadın di mi? Al beni gidelim buradan Yada ben gideyim senden Gideyim, Gidiyorum diye üzülme Çekmem gözlerimi gecenden... Hatırlatırım sana kendimi, Anlamsız bir rüyanın son hecesinde... Yarın sabah olmasada Bir sabah kalkacaksın Her sabahtan erken, hiç gerek yokken Dudaklarındaki tebessüm güldürecek insanları Hep sevecekler seni Benim seni hep sevdiğim gibi... Anlamadın di mi? Gittim ama mutluluğu bıraktım kanına! .. Ceyhun Yılmaz yok,üçlü koltuksuz olmaz Diloşum.. büyük bir aşkın gidişi belki bu,zor böyle gitmek.. ben de özledim seni yaz yağmurum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 ablam tatlışım anladın sen onu işte ben de tam olarak bundan bahsediyordum artık beni hiçbir kuvvet safariye götüremez sanırsam gel biz güzel güzel denizimize gidelim,onlar birbirini yesin Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da leylam'a; Beni De Çağır Çileyi koklayıp gül niyetine Zindana girersen beni de çağır Sabrı, kanaati bal niyetine Ekmeğe dürersen beni de çağır. Bazen iki dünya sığar içime Bazen iki güneş doğar içime Bazen gam yağmuru yağar içime Sen beni ararsan beni de çağır. Dostların var ise divanelerden Gözyaşın aktıysa minarelerden Binlerce senelik viranelerden Birşeyler sorarsan beni de çağır. Ezelin ezelden öncesi vardı Yine sonsuzluktur sonsuzun ardı Zaman yumağına bizi kim sardı Aklını yorarsan beni de çağır. Dışarda göz yanar, içerde yürek Taahhüt ehline tahammül gerek Mazlum yarasına merhem diyerek Gözyaşı sürersen beni de çağır. Abdurrahim Karakoç Seni canımdan bile çok seviyorum, ciddiyim Canım Gloriacım,özlediklerinden olmak çok mutlu etti,ben de seni özlemiştim.. Ayrıca şiir de çok güzel Ben de seni çok ama çok seviyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 denize gitmek mi ne güsel bi fikir peki ablam gidelim buralardan denize Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 ablacım.. ben de öyle..güzeller güzeli,duygulu şairem...çok seviyorum seni.. tomurcuğum bende seni seviyorum zeka küpüm ayrıntılara çok takılırmısın sende ben bazen bütünü göremem ayrıntıda takılır kalırım... biri bir sürü lafın içinde bişey söyler ben bir kelimede takılıp kalırım... biri hayatıma girmiştir ve ben açmışımdır yüreğimi gelmiştir sonra birşey olmuştur bir kelime kırmıştır ve ben orada takılıp kalırım... ayrıntının içinde takılıp kalmak içimi acıtıyor bazen, bu kez nedenler arıyorum... yüreğini açtığın zaman birine korunmasız kalıyor ve o kadar hassaski küçük laf sokuşturmaları bile kanatıyor... yani demem o ki, biri bize yüreğini açmışsa bu çok büyük bir armağandır... bir insana sevgimizden daha değerli başka hiç birşey veremeyiz... keşke kırılmayacak kadar katı yürekli olsaydık... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Leylam Mecnunun geldi Şepşeker arkadaşım benim geldi yine okul vakti..okul yolu göründü..arkadaşlarımı çok çok özledim ama iyiki siz vardınız..yoldaş oldunuz tatil boyunca Fırsat buldukça gelcem görüşürz inş.. Sevgiyle kal bitanem.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 tomurcuğum bende seni seviyorum zeka küpüm ayrıntılara çok takılırmısın sende ben bazen bütünü göremem ayrıntıda takılır kalırım... biri bir sürü lafın içinde bişey söyler ben bir kelimede takılıp kalırım... biri hayatıma girmiştir ve ben açmışımdır yüreğimi gelmiştir sonra birşey olmuştur bir kelime kırmıştır ve ben orada takılıp kalırım... ayrıntının içinde takılıp kalmak içimi acıtıyor bazen, bu kez nedenler arıyorum... yüreğini açtığın zaman birine korunmasız kalıyor ve o kadar hassaski küçük laf sokuşturmaları bile kanatıyor... yani demem o ki, biri bize yüreğini açmışsa bu çok büyük bir armağandır... bir insana sevgimizden daha değerli başka hiç birşey veremeyiz... keşke kırılmayacak kadar katı yürekli olsaydık... evet,ben de öyleyim tek bir ayrıntı herşeyi siler götürür bazen bende de,iyi ya da kötü..iyi bir şeyse sözkonusu,kötü minik bir ayrıntı bütünü kötü görmeme yetebilirken,aynısı tersi için de geçerli oluyor,kötünün içinde minik iyi,güzel birşey bütünü iyi algılamamı sağlıyor. birinin bize yüreğini açması çok büyük bir armağan..layık olmaksa zor aslında..çünkü insanız..her yönümüzle.. ben genelde ayrıntılara takıldığımı söyleyebilirken bu konuda söyleyemiyorum..bir ayrıntı ile belki de çok zor elde ettiğim o kalbi kaldırıp atamıyorum..elbette bir kırılma noktam var ama,defaatle yaralansam da limiti yüksek..belki de kırdığımdan daha az kırılıyorum..büyük bir zat:'' incitmemek kolaydır,zor olan incinmemektir ''demiş..keşke kırılmayacak kadar katı yürekli olsaydık,evet.. ama kendi durumumdan yola çıkarsam,keşke kırıldığımdan daha az kırsaydım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Leylam Mecnunun geldi Şepşeker arkadaşım benim geldi yine okul vakti..okul yolu göründü..arkadaşlarımı çok çok özledim ama iyiki siz vardınız..yoldaş oldunuz tatil boyunca Fırsat buldukça gelcem görüşürz inş.. Sevgiyle kal bitanem.. Canım Mecnunum Şeker olan sensin demek arkadaşlarını daha çok özledin sen de iyi ki varsın tatlım benim,ancak tatilde de olsa seni görmek çok güzeldi Her zaman bekliyoruz,çok özletme..Şarkı da çok güzel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 evet,ben de öyleyimtek bir ayrıntı herşeyi siler götürür bazen bende de,iyi ya da kötü..iyi bir şeyse sözkonusu,kötü minik bir ayrıntı bütünü kötü görmeme yetebilirken,aynısı tersi için de geçerli oluyor,kötünün içinde minik iyi,güzel birşey bütünü iyi algılamamı sağlıyor. birinin bize yüreğini açması çok büyük bir armağan..layık olmaksa zor aslında..çünkü insanız..her yönümüzle.. ben genelde ayrıntılara takıldığımı söyleyebilirken bu konuda söyleyemiyorum..bir ayrıntı ile belki de çok zor elde ettiğim o kalbi kaldırıp atamıyorum..elbette bir kırılma noktam var ama,defaatle yaralansam da limiti yüksek..belki de kırdığımdan daha az kırılıyorum..büyük bir zat:'' incitmemek kolaydır,zor olan incinmemektir ''demiş..keşke kırılmayacak kadar katı yürekli olsaydık,evet..ama kendi durumumdan yola çıkarsam,keşke kırıldığımdan daha az kırsaydım.. sen kimseyi bilerek kırabilecek yapıda değilsin Leylam..şu paragrafın en sonuna yazdığın dileğin seni o kadar iyi anlatmış ki..evet sen,kırmaktansa kırılmayı tercih edecek kadar güzel bir kalbe sahipsin..seni bu kadar çok sevmemin bir nedeni de bu işte.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.