Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yuk bitanem ben almıyım..hele şimdi asla.. :wacko:

sen bu işte aşmışsın gökkuşağım.. :shifty::whistling::hug: benim sana yetişmem için kırk fırın ekmek yemem gerek..gerçi kırk fırın ekmek yedikten sonra o eylemi gerçekleştirmesem daha iyi olur diyorum.. :w00t::ermm::grin:

Gönderi tarihi:

kırk fırın ekmek yedikten sonra çok daha korkunç ve caydırıcı bir cüsseye sahip olacağın için,sadece bu değil,istediğin herbişeyi yapabilirsin Diloşum..:shifty::w00t: görüntüyü boşver sen..:shifty:

zati o zaman sandalyede değil,üçlü koltukta oturman da gerekebilir,bu da aklıma gelen gereksiz bir ayrıntı :whistling::grin::hug:

Gönderi tarihi:

:wub:

Derin Mavi

Mavinin derinliğnde

Ne kadar uzak olsakta çok yakınız

Daima kim olduğumuza güveniyorum

Islak dudaklarım kurusada,

Kızgın tenim donsada,

Mavinin derinliğine inat,

Asla vazgeçmeyeceğim

Senden ve bizden...

Gönderi tarihi:
kırk fırın ekmek yedikten sonra çok daha korkunç ve caydırıcı bir cüsseye sahip olacağın için,sadece bu değil,istediğin herbişeyi yapabilirsin Diloşum görüntüyü boşver sen

zati o zaman sandalyede değil,üçlü koltukta oturman da gerekebilir,bu da aklıma gelen gereksiz bir ayrıntı

gökkuşağım.. :lol::wub: üç kişilik kanepe yeter mi dersin..? :w00t: pekte gereksiz bi ayrıntı diil aslında..bizim evde en fazla iki kişilik koltuk var..tiz edinmem gerekecek.. :lol:

gözükmüyorsun yine..özledim seni.. :wub::hug:

Anlamadın di mi?

Al beni gidelim buradan

Yada ben gideyim senden

Gideyim,

Gidiyorum diye üzülme

Çekmem gözlerimi gecenden...

Hatırlatırım sana kendimi,

Anlamsız bir rüyanın son hecesinde...

Yarın sabah olmasada

Bir sabah kalkacaksın

Her sabahtan erken, hiç gerek yokken

Dudaklarındaki tebessüm güldürecek insanları

Hep sevecekler seni

Benim seni hep sevdiğim gibi...

Anlamadın di mi?

Gittim ama mutluluğu bıraktım kanına! ..

Ceyhun Yılmaz

Gönderi tarihi:

Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir :)

Bu da leylam'a;

Beni De Çağır

Çileyi koklayıp gül niyetine

Zindana girersen beni de çağır

Sabrı, kanaati bal niyetine

Ekmeğe dürersen beni de çağır.

Bazen iki dünya sığar içime

Bazen iki güneş doğar içime

Bazen gam yağmuru yağar içime

Sen beni ararsan beni de çağır.

Dostların var ise divanelerden

Gözyaşın aktıysa minarelerden

Binlerce senelik viranelerden

Birşeyler sorarsan beni de çağır.

Ezelin ezelden öncesi vardı

Yine sonsuzluktur sonsuzun ardı

Zaman yumağına bizi kim sardı

Aklını yorarsan beni de çağır.

Dışarda göz yanar, içerde yürek

Taahhüt ehline tahammül gerek

Mazlum yarasına merhem diyerek

Gözyaşı sürersen beni de çağır.

Abdurrahim Karakoç

Seni canımdan bile çok seviyorum, ciddiyim :hug:

Gönderi tarihi:

Derin Mavi

Mavinin derinliğnde

Ne kadar uzak olsakta çok yakınız

Daima kim olduğumuza güveniyorum

Islak dudaklarım kurusada,

Kızgın tenim donsada,

Mavinin derinliğine inat,

Asla vazgeçmeyeceğim

Senden ve bizden...

ablacım..:crying::wub: ben de öyle..:wub: güzeller güzeli,duygulu şairem...:hug:çok seviyorum seni..:wub:

Gönderi tarihi:
gökkuşağım.. :lol::wub: üç kişilik kanepe yeter mi dersin..? :w00t: pekte gereksiz bi ayrıntı diil aslında..bizim evde en fazla iki kişilik koltuk var..tiz edinmem gerekecek.. :lol:

gözükmüyorsun yine..özledim seni.. :wub::hug:

Anlamadın di mi?

Al beni gidelim buradan

Yada ben gideyim senden

Gideyim,

Gidiyorum diye üzülme

Çekmem gözlerimi gecenden...

Hatırlatırım sana kendimi,

Anlamsız bir rüyanın son hecesinde...

Yarın sabah olmasada

Bir sabah kalkacaksın

Her sabahtan erken, hiç gerek yokken

Dudaklarındaki tebessüm güldürecek insanları

Hep sevecekler seni

Benim seni hep sevdiğim gibi...

Anlamadın di mi?

Gittim ama mutluluğu bıraktım kanına! ..

Ceyhun Yılmaz

yok,üçlü koltuksuz olmaz Diloşum.. -_-:lol:

büyük bir aşkın gidişi belki bu,zor böyle gitmek.. -_- ben de özledim seni yaz yağmurum..:wub:

Gönderi tarihi:
2002120812xo1ev9.gif

ablam tatlışım anladın sen onu

işte ben de tam olarak bundan bahsediyordum :sweatingbullets: artık beni hiçbir kuvvet safariye götüremez sanırsam :sweatingbullets::lol: gel biz güzel güzel denizimize gidelim,onlar birbirini yesin :hug:

Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir :)

Bu da leylam'a;

Beni De Çağır

Çileyi koklayıp gül niyetine

Zindana girersen beni de çağır

Sabrı, kanaati bal niyetine

Ekmeğe dürersen beni de çağır.

Bazen iki dünya sığar içime

Bazen iki güneş doğar içime

Bazen gam yağmuru yağar içime

Sen beni ararsan beni de çağır.

Dostların var ise divanelerden

Gözyaşın aktıysa minarelerden

Binlerce senelik viranelerden

Birşeyler sorarsan beni de çağır.

Ezelin ezelden öncesi vardı

Yine sonsuzluktur sonsuzun ardı

Zaman yumağına bizi kim sardı

Aklını yorarsan beni de çağır.

Dışarda göz yanar, içerde yürek

Taahhüt ehline tahammül gerek

Mazlum yarasına merhem diyerek

Gözyaşı sürersen beni de çağır.

Abdurrahim Karakoç

Seni canımdan bile çok seviyorum, ciddiyim :hug:

Canım Gloriacım,özlediklerinden olmak çok mutlu etti,ben de seni özlemiştim..:hug: Ayrıca şiir de çok güzel :clover:

Ben de seni çok ama çok seviyorum :wub:

Gönderi tarihi:
ablacım.. ben de öyle..güzeller güzeli,duygulu şairem...çok seviyorum seni..

tomurcuğum bende seni seviyorum zeka küpüm :wub:

ayrıntılara çok takılırmısın sende ben bazen bütünü göremem ayrıntıda takılır kalırım...

biri bir sürü lafın içinde bişey söyler ben bir kelimede takılıp kalırım...

biri hayatıma girmiştir ve ben açmışımdır yüreğimi gelmiştir sonra birşey olmuştur bir kelime kırmıştır ve ben orada takılıp kalırım...

ayrıntının içinde takılıp kalmak içimi acıtıyor bazen, bu kez nedenler arıyorum... -_-

yüreğini açtığın zaman birine korunmasız kalıyor ve o kadar hassaski küçük laf sokuşturmaları bile kanatıyor...

yani demem o ki, biri bize yüreğini açmışsa bu çok büyük bir armağandır... bir insana sevgimizden daha değerli başka hiç birşey veremeyiz... keşke kırılmayacak kadar katı yürekli olsaydık... -_-

Gönderi tarihi:

Leylam :hug: Mecnunun geldi :w00t:

Şepşeker arkadaşım benim :wub: geldi yine okul vakti..okul yolu göründü..arkadaşlarımı çok çok özledim ama iyiki siz vardınız..yoldaş oldunuz tatil boyunca :flowers:

Fırsat buldukça gelcem görüşürz inş..

Sevgiyle kal bitanem..nf-01.gif

Gönderi tarihi:

tomurcuğum bende seni seviyorum zeka küpüm :wub:

ayrıntılara çok takılırmısın sende ben bazen bütünü göremem ayrıntıda takılır kalırım...

biri bir sürü lafın içinde bişey söyler ben bir kelimede takılıp kalırım...

biri hayatıma girmiştir ve ben açmışımdır yüreğimi gelmiştir sonra birşey olmuştur bir kelime kırmıştır ve ben orada takılıp kalırım...

ayrıntının içinde takılıp kalmak içimi acıtıyor bazen, bu kez nedenler arıyorum... -_-

yüreğini açtığın zaman birine korunmasız kalıyor ve o kadar hassaski küçük laf sokuşturmaları bile kanatıyor...

yani demem o ki, biri bize yüreğini açmışsa bu çok büyük bir armağandır... bir insana sevgimizden daha değerli başka hiç birşey veremeyiz... keşke kırılmayacak kadar katı yürekli olsaydık... -_-

evet,ben de öyleyim :closedeyes:

tek bir ayrıntı herşeyi siler götürür bazen bende de,iyi ya da kötü..iyi bir şeyse sözkonusu,kötü minik bir ayrıntı bütünü kötü görmeme yetebilirken,aynısı tersi için de geçerli oluyor,kötünün içinde minik iyi,güzel birşey bütünü iyi algılamamı sağlıyor.

birinin bize yüreğini açması çok büyük bir armağan..layık olmaksa zor aslında..çünkü insanız..her yönümüzle..

ben genelde ayrıntılara takıldığımı söyleyebilirken bu konuda söyleyemiyorum..bir ayrıntı ile belki de çok zor elde ettiğim o kalbi kaldırıp atamıyorum..elbette bir kırılma noktam var ama,defaatle yaralansam da limiti yüksek..belki de kırdığımdan daha az kırılıyorum..büyük bir zat:'' incitmemek kolaydır,zor olan incinmemektir ''demiş..keşke kırılmayacak kadar katı yürekli olsaydık,evet..:closedeyes:

ama kendi durumumdan yola çıkarsam,keşke kırıldığımdan daha az kırsaydım..:closedeyes:

Gönderi tarihi:
Leylam :hug: Mecnunun geldi :w00t:

Şepşeker arkadaşım benim :wub: geldi yine okul vakti..okul yolu göründü..arkadaşlarımı çok çok özledim ama iyiki siz vardınız..yoldaş oldunuz tatil boyunca :flowers:

Fırsat buldukça gelcem görüşürz inş..

Sevgiyle kal bitanem..nf-01.gif

Canım Mecnunum :w00t:

Şeker olan sensin :wub: demek arkadaşlarını daha çok özledin :getlost: sen de iyi ki varsın tatlım benim,ancak tatilde de olsa seni görmek çok güzeldi :hug: Her zaman bekliyoruz,çok özletme..Şarkı da çok güzel :clover:

Gönderi tarihi:
evet,ben de öyleyim

tek bir ayrıntı herşeyi siler götürür bazen bende de,iyi ya da kötü..iyi bir şeyse sözkonusu,kötü minik bir ayrıntı bütünü kötü görmeme yetebilirken,aynısı tersi için de geçerli oluyor,kötünün içinde minik iyi,güzel birşey bütünü iyi algılamamı sağlıyor.

birinin bize yüreğini açması çok büyük bir armağan..layık olmaksa zor aslında..çünkü insanız..her yönümüzle..

ben genelde ayrıntılara takıldığımı söyleyebilirken bu konuda söyleyemiyorum..bir ayrıntı ile belki de çok zor elde ettiğim o kalbi kaldırıp atamıyorum..elbette bir kırılma noktam var ama,defaatle yaralansam da limiti yüksek..belki de kırdığımdan daha az kırılıyorum..büyük bir zat:'' incitmemek kolaydır,zor olan incinmemektir ''demiş..keşke kırılmayacak kadar katı yürekli olsaydık,evet..ama kendi durumumdan yola çıkarsam,keşke kırıldığımdan daha az kırsaydım..

sen kimseyi bilerek kırabilecek yapıda değilsin Leylam..şu paragrafın en sonuna yazdığın dileğin seni o kadar iyi anlatmış ki..evet sen,kırmaktansa kırılmayı tercih edecek kadar güzel bir kalbe sahipsin..seni bu kadar çok sevmemin bir nedeni de bu işte.. :wub::hug::kiss:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.