Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 iyi bayramlar öğretmenin beni mutlu ettin Allah ta seni mutlu etsin umudun tozu avuçlarımda gecenin karası pusmuş gözbebeklerime hasretin isli kokusu sinmiş tenime tüm rüyalarım artık seninle ben üstüne yalvardım dağlara sessizce eğsin başını diye bu hasret çekilmiyor yol versen yüregime seslendim dün gece sevda yeline savurdu sesimi kendisiyle birlikte olduğun yere git dedim gör onu benim gözlerimle tembihledim sıkıca ulaştımı bilmem sana uzat ellerini aşkım umudun tozu avuçlarımda... iLyAdA ablacım seni çok seviyorum iyi ki varsın şiir için teşekkürler yoksa bu resimde ki peri senmisin teşekkür ederim ablacım egzoo Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu yıllar..... teşekkür ederim zeynepp seninde inşallah yeni yılda dileklerin gerçekleşir Yeni yılın kutlu ve de mutlu olsun şimdiden egzorzist teşekkür ederim melkor tanıştığımıza sevindim.. seninde yeni yılın kutlu olsun.. sevgili birce güzel insan iyi arkadaş.. emektar mı deseydim yoksa umarım hayatın boyunca keşkelerin olmaz arkadaşım sen çok şeyin en iisine layıksın çünkü çok büyük bir kalbin var Mutlu Yıllar... gecem çok teşekkür ederim iyi ki varsın canım 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar en güzel anne adayı teşekkür ederim, Allah sana bu yıl armağanların en güzelini zahmetsiz ve mutlulukların en fazlasıyla sağlıkla sıhatle versin inşallah arkadaşım sevgili gloria vefakar ve bir o kadar da sevgi dolu akıllı insan yeni yıl senin için ne istiyorsan versin iyi ki varsın arkadaşım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Nasılsın arkadaşım.. sana bir şiir getirdim.. Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler Gülüşün hep deniz kenarı bana Sen bir adım attığında göreceksin Elinde balonlarla bekleyen o adam benim Aldığım en derin nefessin sen Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni 'Ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede üşüyorsun' Ceyhun Yılmaz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 çok teşekkür ederim arkadaşım şiiri çok beğendim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 yoksa bu resimde ki peri senmisin teşekkür ederim ablacım yuuk ben cadıyım... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 selam canem bıyır ne vardı ? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Hiiç yok bişey.. Maksat canavarlık olsun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 hımm.. peki sen öle diyorsan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 sen bence canavarlığını kendine sakla nati senin benden fazla işine yarayacak Benim canavarlığım içimdedir uyur.. Gerektiği yerde uyandırırım Ama mübarek sen her daim canavarsın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 sen mutantsın değil mi nati aa ben biliyodum zaten anlamıştım sendeki bu değişiklikleri aman kalsın seni o halde görmek istemem, hem ben varım bir tane yeter Mutant falan deilim ben.. Bence de tek canavar olarak kal sen Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 oh ne ala, böle ol ölümü ye.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Dirini yiycem ya az kaldı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Bir kelime daha ettikten sonra Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 ben demiştim sana ağzın büyük die ıyyy dişlere de bak, nefesin de ayrıca kokuyor yoksa porsuk mu yedin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Aperitif atıştırdım bi şeyler.. Ardından asıl yemeğe ( sana ) geçicem de.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 ben hazımsızlık yaparım ama Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Hayatta öyle şeyler vardırki senin için vazgeçilmezdir.... Ben senin dostluğunu hiç bir şeye değişmem arkadaşım Bana bak bir ara rakı balıkmı yapsak hee Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 olur tabi, neden olmasın sen yeter ki iste Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 aten bu aralar canım sıkılıyor kafamı dağıtmam lazım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.