Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 bu pisi pisi senin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 çocuk ve geyik.. çocuk olmak geldi içimden.. ne güzel şeydir çocuk olmak değil mi ! hayatın bütün acımasızlığından kavgalardan uzak kendinle başbaşa sorumluluk yok, hesapsız bir yaşam.. ekmek elden su gölden.. oysa hayat evet hayat martılar sen ve bizim çocuklar.. tepedeki ağacın altında papatyalar arasında koşarken bulduğum bir kuru dalı yeşerttiğimde o zaman anladığım ağaçtan düşmüş bir dal ailesinden kopan bir çocuk büyük bir sevinçle yaşama azmini gösterebiliyordu şimdi öle mi! bana göre değil büyümek ama şimdi ki çocuklara göre öyle.. buraya kadar yazdıklarımdan bişey anlamadıysan sen martıları sevmiyorsun demektir.. yok ben illada bu şiiri okuyacam diorsan al şunuda oku.. demekki sen hayatta kuru bir dalı yeşertememiş bir insansın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 hep bir varmış bir yokmuş diye başlar masallar. var olan, yaşattığıdır insanın kalbinde yok ise olmayandır, özlenen aranan.. yokken aramak yormaz insanı hep bir çaba özveri, derken yorar insan kendini ama, amaç bellidir hep imkansızdır hep bir yarım kalmışlık tamamlamaktır belkide eksik yanını kurutmaz bu yüzden içindeki umudu bu yüzden arar durmadan ikinci yarısını.. peki varken yokluk nasıl bişeydir bilirmisiniz.. yanınızda olupta dokunamamak.. bakarken görememek, tutmak isterken deli gibi ellerini bir boşlukta onunla yapayanlız kalmak.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bayramın kutlu olsun (bak ne ince düşünceli seri katilim) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 abicim hayırlı bayramlar.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 egzo iyi bayramlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun Taner'cim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sevgili şiir dostum..o güzel kalbine bayram şiir gibi essin.. iyi bayramlar.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi bayramlar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Senin de bayramın mübarek olsun arkadaşım,nicelerine sağlık ve mutlulukla inşaallah Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Egzo'm,İzmir'li yakışıklı kardeşim; BAyramın mübarek olsun,ağzının tadı hiç bozulmasın inşallah .. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 El öpenlerin çok olsun ablacım Harçlığın Bayramın mübarek olsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Egzocum hayırlı bayramlar Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 canımsın egzom,bayramın kutlu olsun,mendilinin içine bayram harçlığı koydum... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 leylam, taurus abi, frozen, rad_ya ablam, lilac, ayşegül ablam, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 umudun tozu avuçlarımda gecenin karası pusmuş gözbebeklerime hasretin isli kokusu sinmiş tenime tüm rüyalarım artık seninle ben üstüne yalvardım dağlara sessizce eğsin başını diye bu hasret çekilmiyor yol versen yüregime seslendim dün gece sevda yeline savurdu sesimi kendisiyle birlikte olduğun yere git dedim gör onu benim gözlerimle tembihledim sıkıca ulaştımı bilmem sana uzat ellerini aşkım umudun tozu avuçlarımda... iLyAdA Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 egzoo Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu yıllar..... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yeni yılın kutlu ve de mutlu olsun şimdiden egzorzist Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.