Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sardunyam öncelikle babana çok geçmiş olsun! İstanbul'da yaşayan arkadaşlarımızın bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum .İnşallah baban en kısa zamanda iyileşir . Kan ihtiyacı çok acildir arkadaşlar .

Şimdiden tüm ilgilenen arkadaşlarımıza teşekkürler

Gönderi tarihi:

geçmiş olsun ablacım babana acil şifalar diliyorum.......

hem size uzagım hemde kan grubum uymuyor inşallah duyarlı arkadaşlar çıkar....

Gönderi tarihi:

değerli arkadaşlarım babam bir kalp ameliyatı geçirdi. ameliyat 7 saat sürdü yoğun bakımdan çıktı. şuan sağlık durumu gayet iyi. endişelenen ve bana mesaj atan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. telefon edip sıkıntımıza ortak olanlardan da Allah razı olsun.

"Paula" arkadaşıma ise milyon kez teşekkür ederim kendisi gelip kan verdi. Allah ondan razı olsun. O benim bir kardeşimdir artık. Her türlü sıkıntısında ben yanında olacağım inşallah.

Endişe edip yanımızda olacağını söyleyen bütün arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.

Allah babamı bize bağışladı şükürler olsun.

Gönderi tarihi:

değerli arkadaşlarım babam bir kalp ameliyatı geçirdi. ameliyat 7 saat sürdü yoğun bakımdan çıktı. şuan sağlık durumu gayet iyi. endişelenen ve bana mesaj atan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. telefon edip sıkıntımıza ortak olanlardan da Allah razı olsun.

"Paula" arkadaşıma ise milyon kez teşekkür ederim kendisi gelip kan verdi. Allah ondan razı olsun. O benim bir kardeşimdir artık. Her türlü sıkıntısında ben yanında olacağım inşallah.

Endişe edip yanımızda olacağını söyleyen bütün arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.

geçmiş olsun ablacım ...inşallah kısa zaman içerisinde iyileşir ...Allah sabır ve güç versin sizlere.. :clover:

Gönderi tarihi:

Sardunyacım babanın iyi olmasına sevindim . Büyük geçmiş olsun .kendine iyi bak Allah'a emanet ol :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Babanıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor...

Sizlerle birlikte, ailecek rahat ve huzur dolu daha uzun bir yaşam diliyorum...

*tna

Gönderi tarihi:

hepinize çok ama çok teşekkür ederim, paula, yumote, serserii weleettt, ipek, suheda, geceyağmuru, gecekuşu, murtisan, asfalt, gelincik, frozen, helin, taurusmutis, jön, gloria, yamyam, dipnot, could, birce, ilgi ve alakanıza teşekkürler... :clover:

babacım, taburcu oldu ve gayet iyi şuanda. sizlerden de selam söyledim ona, acil şifa dileklerinizi ilettim her ne kadar tanışmasanızda o da aldı kabul etti ve teşekkür etti hepinize... :)

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, bununla ilgili bir başlık vardı yeniden açmayı uygun bulmadım. Bir arkadaşımın annesi acilen by-pass ameliyatına girecek ve AB rh (+) kana ihtiyacımız var. İstanbul'da oturan arkadaşlarımızdan eger kan vermek isteyen olursa benimle acilen özel mesaj aracılığıyla iletişime geçerse cok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ediyorum her birinize...

Gönderi tarihi:
hepinize çok ama çok teşekkür ederim, paula, yumote, serserii weleettt, ipek, suheda, geceyağmuru, gecekuşu, murtisan, asfalt, gelincik, frozen, helin, taurusmutis, jön, gloria, yamyam, dipnot, could, birce, ilgi ve alakanıza teşekkürler... :clover:

babacım, taburcu oldu ve gayet iyi şuanda. sizlerden de selam söyledim ona, acil şifa dileklerinizi ilettim her ne kadar tanışmasanızda o da aldı kabul etti ve teşekkür etti hepinize... :)

sardunyam yeni okudum, geçmiş olsun canım...

arkadaşlar bir önerim var , forumca bir bölümde hepimiz yaşadığımız ilimizi ve kan gruplarımızı yazalım.. En azından acil durumlarda toplu özel mesaj göndeririz ve bir umudumuz olur...Dostlar zor günler içindir, güzel günlerde herkes yanınızdadır...

ben bir öneri de daha bulunmuştum acil hastamız olmasa da yapabileceğimiz çok güzel bir şey daha var..üniversite hastanelerinde lösemili, çocuklar için kurulmuş ayrı kan bankaları var , başlangıç olarak birer ünite kanla destek olalım, biliyorsunuz parayla alamayacağımız tek şey kan...evet arkadaşlarımızdan birisi önayak olursa, sanırım herşey daha kolay olacak... sevgiler

Gönderi tarihi:
Arkadaşlar, bununla ilgili bir başlık vardı yeniden açmayı uygun bulmadım. Bir arkadaşımın annesi acilen by-pass ameliyatına girecek ve AB rh (+) kana ihtiyacımız var. İstanbul'da oturan arkadaşlarımızdan eger kan vermek isteyen olursa benimle acilen özel mesaj aracılığıyla iletişime geçerse cok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ediyorum her birinize...

gloria acil sifalar diliyorum kendisine, umarim Istanbul dan katilan arkadaslarimiz vardir ve size ulasir...

saygilar

Gönderi tarihi:

umarım...

ilgine teşekkür ederim birce :) Bu arada İlyada'nın kan gruplarıyla ilgili önerisine katılıyorum. İnsan en sevdiği kişilere kan veremiyor, bu cok rahatsız edici ve acı bir durum... Babam gecen hafta ameliyat oldu ama birinci derece akrabalardan maalesef kan alınmadığı için hiç tanımadığımız insanlardan kan almak durumunda kaldık. Bunun ne kadar önemli oldugunu aslında insan başına gelince daha da iyi anlayabiliyor. Senin de dediğin gibi İlyada kan, parayla alınamayan tek şey... Lösemili çocuklar için kan verme konusunda da önerini önemsiyorum... Kronik faranjit sebebiyle kanımda yüksek oranda enfeksiyon oldugundan maalesef kan veremeyecekler grubundayım ama en azından cevreme bununla ilgili bilgi verebilirim degil mi? :) Bu arada aşağıda LÖSEV'in ulaşabileceğiniz bilgileri mevcuttur. Hoşçakalın

LÖSEV-Lösemili Çocuklar Vakfı

Tel: 0 312 447 06 60 Faks: 0 312 447 68 33

Tel: 0 212 268 68 68 Fax: 0 212 282 65 01

[email protected]

Lösev web sitesi

YARIM ELMA GÖNÜL ALMA bir LÖSEV tebrik kartıyla hem sevdiklerinizin hem de lösemili çocuklarımızın gönlünü alabilirsiniz...

sevdikleriniz için alacağınız hediyeler LÖSEV ürünü olsun, her bir hediyenin bir anlamı daha olsun

:clover:

Gönderi tarihi:
umarım...

ilgine teşekkür ederim birce :) Bu arada İlyada'nın kan gruplarıyla ilgili önerisine katılıyorum. İnsan en sevdiği kişilere kan veremiyor, bu cok rahatsız edici ve acı bir durum... Babam gecen hafta ameliyat oldu ama birinci derece akrabalardan maalesef kan alınmadığı için hiç tanımadığımız insanlardan kan almak durumunda kaldık. Bunun ne kadar önemli oldugunu aslında insan başına gelince daha da iyi anlayabiliyor. Senin de dediğin gibi İlyada kan, parayla alınamayan tek şey... Lösemili çocuklar için kan verme konusunda da önerini önemsiyorum... Kronik faranjit sebebiyle kanımda yüksek oranda enfeksiyon oldugundan maalesef kan veremeyecekler grubundayım ama en azından cevreme bununla ilgili bilgi verebilirim degil mi? :) Bu arada aşağıda LÖSEV'in ulaşabileceğiniz bilgileri mevcuttur. Hoşçakalın

LÖSEV-Lösemili Çocuklar Vakfı

Tel: 0 312 447 06 60 Faks: 0 312 447 68 33

Tel: 0 212 268 68 68 Fax: 0 212 282 65 01

[email protected]

Lösev web sitesi

YARIM ELMA GÖNÜL ALMA bir LÖSEV tebrik kartıyla hem sevdiklerinizin hem de lösemili çocuklarımızın gönlünü alabilirsiniz...

sevdikleriniz için alacağınız hediyeler LÖSEV ürünü olsun, her bir hediyenin bir anlamı daha olsun

:clover:

canım, üniversite hastanelerinde çocuk bölümünde bunu görebiliyorsun genellikle ..örneğin Gazi Üniversitesi Çilek Kan Bankası adı altında bir oluşum gerçekleştirmiş, o bölümde görevli doktorun ismi de var afiş de. bize sadece "ben geldim "demek kalıyor, sevgiler ...

Gönderi tarihi:
Kronik faranjit sebebiyle kanımda yüksek oranda enfeksiyon oldugundan maalesef kan veremeyecekler grubundayım

Bu kısım çok ilgimi çekti sevgili arkadaşım benimde kronik rinit (alerjik sünizt)sorunum var acaba bendede kan alınmazmı?

Gönderi tarihi:

benim kan grubum 0 rh + kan vermemde herhangi bir sakınca yok

eğer bu kana ihtiyacı olan varsa ben kan verebilirim... istanbulda ikamet ediyorum...

sanırım bu topic bu iletişime uygun...

gloriacım çok geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin...

Gönderi tarihi:
Bu kısım çok ilgimi çekti sevgili arkadaşım benimde kronik rinit (alerjik sünizt)sorunum var acaba bendede kan alınmazmı?

bunu sanırım bir doktor varsa aramızda daha doğru bir şekilde cevaplayabilir ama ben elimden geldigince bi açıklamaya yapmaya calısayım, aslında sorun olan kronik rinit verya faranjit değil, bunlardan ortaya cıkabilen enfeksiyon ki o da sadece bu hastalıklardan değil bazen dişteki bir iltihaptan veya parmaktaki bir kesikten bile oluşabiliyor. Tedavisi mümkün ama biraz uzun süren bir penisilin tedavisi olduğundan ben devam edemedim, hep yarım bıraktım, bu sebeple enfeksiyondan kurtulamıyorum maalesef... Kan tahlili sonucunda ortaya çıkıyor, sende olacak diye birşey yok tabii bu arada eger kanda enfeksiyon varsa aklı başında hastaneler, hasta için bu kanı kabul etmiyorlar, ben de insanlara iyilik yapmaya calısırken kötülük yapmayı istemem... Ola ki hastane böyle birşeyi kabul etti diyelim, o kişinin tanıdıklarına bilgi vermeden ben kanımı vermeyi tercih etmem...

bu arada sevgili arkadaşlar cok enteresan bir bilgi, doğru mu yanlış mı bilmem, hastaneden bu şekilde aktardılar, AB rh + kan grubu % 10 kullanıcıya sahipmiş, eger bu kan gurubuna sahip olan arkadaşlar varsa aramızda, tabiiki Allah korusun ama acil durumlar için birinci derece akrabaları dışında erişebilecekleri kişileri mutlaka not etsinler. İnanın bulması cok zor bir kan grubu...

Benim duyurumla ilgilenen tüm arkadaşlar için de teşekkür ederim, kan radyo anonsu sonrası nihayet bulundu...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.